Μου ειχε μεινει λιγη ζυμη που ανοιξα πιτα (μισο αλευρι ολικης-μισο για ολες τις χρησεις),το ανοιξα σε μακροστενες λουριδες,αλειψα ολη τη λουριδα κατα μηκος με ταχινι και την πασπαλισα με κανελλοζαχαρη,στην ακρη εβαλα μισο κουταλακι μαρμελαδα συκο,το τυλιξα σαν μπουρεκακι και τα εψησα στο φουρνο στους 165 βαθμους για 30 λεπτα.
Βγηκαν τελεια και εγιναν πολυ γρηγορα.Ηταν σαν να τα εχα σιροπιασει,απλωθηκαν τα υλικα και τα απορροφησε η ζυμη γιαυτο πιστευω οτι παιζει μεγαλο ρολο στη γευση αν το φυλλο ειναι χειροποιητο γιατι τα ετοιμα δεν τραβανε ετσι ευκολα τα υλικα.