Βίγκαν Φόρουμ: Αρχειακή Ανενεργή Έκδοση
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Incognito στις Σεπτέμβριος 19, 2010, 07:16:54 μμΠαράθεση από: Vaalinde στις Σεπτέμβριος 19, 2010, 07:01:39 μμΝαι, Είναι απλώς για να ηρεμεί το ζωντανό και να κοιμάται λίγο ώστε να μην καταλαβαίνει το ταξίδι τόσο μεγάλο. Προσωπικά το σκέφτηκα σε περίπτωση που χρειαζόταν να τον πάρω μαζί μου στην αμερική. Ταξίδι νομίζω δυσκόλο για εκείνον.Δηλαδή ένας σκύλος είναι πιθανό να θέλει να πάει ταξίδι?έλιωσα όμως... πρέπει να γελάω επί 3 λεπτά ... ξύπνησε το πρωί ο σκύλος κι είπε διακοπές τον άλλο μήνα θα πάω στη Μοντάνα να επισκεφτώ τις γάτες της Βίκυς
Παράθεση από: Vaalinde στις Σεπτέμβριος 19, 2010, 07:01:39 μμΝαι, Είναι απλώς για να ηρεμεί το ζωντανό και να κοιμάται λίγο ώστε να μην καταλαβαίνει το ταξίδι τόσο μεγάλο. Προσωπικά το σκέφτηκα σε περίπτωση που χρειαζόταν να τον πάρω μαζί μου στην αμερική. Ταξίδι νομίζω δυσκόλο για εκείνον.Δηλαδή ένας σκύλος είναι πιθανό να θέλει να πάει ταξίδι?
Ναι, Είναι απλώς για να ηρεμεί το ζωντανό και να κοιμάται λίγο ώστε να μην καταλαβαίνει το ταξίδι τόσο μεγάλο. Προσωπικά το σκέφτηκα σε περίπτωση που χρειαζόταν να τον πάρω μαζί μου στην αμερική. Ταξίδι νομίζω δυσκόλο για εκείνον.