χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: Βουτυρο Χωριο  (Αναγνώστηκε 7185 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος xristina-v

• Θαμώνας
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Βουτυρο Χωριο
« Απάντηση #30 στις: Μάρτιος 04, 2014, 11:46:38 μμ »
εχω βρει και πιο φτηνα φυστικοβουτυρα,

υπαρχει με μπλε καπακη που εχει απο 2,5 εως 3,5 ευρώ, ειναι ελληνικης παραγωγης και βγαινει σε κρεμώδες και με κομματάκια και εδω που μενω το εχει το mymarket και το ψιλικατζιδικο! καλο ειναι
ειχα παρει και ενα απο το μαγαζι με τα βιολογικα που ήταν εξίσου φθηνό και με πιο καλα υλικα

επισης προσφατως μου πηρε η μαμα μου πεντε(!) βαζα που λεει τα ειχα προσφορα το lidl sigh, αλλα εχει πιο πολυ ζαχαρη μεσα και μαλλον θα κανω κουκις.

παντως απο οσα αγοραστα εχω δοκιμασει το πιο νοστιμο ειναι το ακριβο γιατι εχει γευση με καβουντισμενα φυστικια, αλλα ειναι και unilever και δε μου παει καρδια να το αγορασω.....

αν φτιαξεις μονος σου ΠΡΟΣΟΧΗ μην καψεις το μπλεντερ, μουλτι κλπ, καντο καλυτερα στο γουδι για να σαι σιγουρος.  :D
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Αποσυνδεδεμένος fytouklas

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #31 στις: Μάρτιος 05, 2014, 01:46:06 πμ »
Άμα το κάνω στο γουδί, θα κάψω τα μπρατσάκια μου... :( Εντάξει, δεν πειράζει και να καεί το μίξερ... Παντρεύεται ο bro τον Απρίλη κι όλο και κανα μίξερ θα περισσέψει...  :D

Αποσυνδεδεμένος foxy vegan

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
    • Ανθρωποι-Ζωα-Περιβαλλον: Ειμαστε ΕΝΑ
« Απάντηση #32 στις: Μάρτιος 05, 2014, 08:32:50 πμ »
 :D
Σεξισμός=Ρατσισμός=Σπισισμός
No one is free when others are oppressed.

Αποσυνδεδεμένος antwnia

• Sr. Member
« Απάντηση #33 στις: Μάρτιος 06, 2014, 11:46:22 μμ »
Πολύ χαίρομαι που καταργήσαμε το αρχικό θέμα (ήταν πολύ "οφ-τοπικ")..  nanana
ΠΑΝΤΩΣ σε περίπτωση που δεν έχουμε μίξερ, επιλέγουμε .... (ταρα-ταράάμ) ΤΑΧΙΝΙ !  Πέραν του ότι απαιτεί ελάχιστο κόπο-χρόνο και όχι γερά μπράτσα,  είναι πολύ χορταστική και ιδανική για αθλητές/-ήτριες..
 έτσι, για το σπάσιμο !

Αποσυνδεδεμένος go vegan

• Addicted
  • Question authority!
« Απάντηση #34 στις: Μάρτιος 07, 2014, 03:43:34 μμ »
Θέλετε να συζητήσουμε για το φανταστικό πολυμηχάνημα που έχω και φτιάχνει σε 5 λεπτά φυστικοβούτυρο, αμυγδαλοβούτυρο, φουντουκοβούτυρο κασιουσοβούτυρο ?????  na

Ναι θέλω! sigh

ναι κι εγώ θέλω! για πες!

Αποσυνδεδεμένος Δάφνη

• Addicted
« Απάντηση #35 στις: Μάρτιος 09, 2014, 09:10:50 μμ »
Ναιιι! Πες μας το μυστικο σου!! Ποιο είναι αυτό το πολύτιμο πολυμηχάνημα;

Αποσυνδεδεμένος Viky

• Sr. Member
« Απάντηση #36 στις: Μάρτιος 10, 2014, 06:57:01 πμ »
  :))    http://www.veganforum.gr/index.php?topic=3166.60

Δυο - τρεις ψυχούλες εδώ μέσα το έχουν δει επί τω έργω :) Δε λέω άλλα όμως γιατί θα το ματιάσω  innocent φτου φτου φτου  nanana

Αποσυνδεδεμένος fytouklas

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #37 στις: Μάρτιος 11, 2014, 12:35:06 μμ »
Ακούγεται σαν "Pretty Mixer" το εργαλείο. Παρεμπιπτόντως, με το κόμμα μπορείς να έχεις ένα πρόχειρο και να το κάνεις επικόλληση με Ctrl+V όποτε το χρειάζεσαι.
Όσον αφορά το θέμα μας, αγόρασα ένα κομπλέ φυστικοβούτυρο αλλά είναι και ακριβό (3,5 ευρώ τα 227g) και αλμυρό και με έντονη γεύση φυστικιού. Παίζει κάτι που να μοιάζει περισσότερο με το φυτικό βούτυρο του εμπορίου ώστε να το συνδυάζω με τις homemade μαρμελάδες που καβαντζώνω;

Αποσυνδεδεμένος Viky

• Sr. Member
« Απάντηση #38 στις: Μάρτιος 11, 2014, 03:15:19 μμ »
Πράγματι ακριβό. Μπορείς να βρεις στα βιολογικάδικα βούτυρο από άλλους καρπούς με πιο ωραία γεύση (πχ κάσιους ή αμύγδαλα) γύρω στο 5ευρω από ότι είχα δει.

Αχχχχχ ευτυχώς που έχω το φανταστικό μου πολυμηχάνημα και έχω απαλλαχτεί από τέτοια άγχη  nanana  :D

Αποσυνδεδεμένος Incognito

• Addicted
« Απάντηση #39 στις: Μάρτιος 11, 2014, 04:29:15 μμ »
Α αυτό έχεις! Έχω και εγώ ένα σχεδόν ίδιο phillips αλλά 700 watt, με τους δυο κάδους. Σε ποιον κάδο κάνεις τα βούτυρα? Όχι στον ψιλό κάδο του μπλέντερ φαντάζομαι?

Αποσυνδεδεμένος Δάφνη

• Addicted
« Απάντηση #40 στις: Μάρτιος 11, 2014, 05:11:53 μμ »
Είχα πάρει το ίδιο των 1000 με τον αποχυμωτή μαζί 230 ευρω. Το μπλέντερ δεν με ευχαρίστησε τόσο. Χρησιμοποιούσα το food processor. Εκεί έκανα τα διάφορα βούτηρα.

Αποσυνδεδεμένος Viky

• Sr. Member
« Απάντηση #41 στις: Μάρτιος 14, 2014, 08:51:10 μμ »
Πήρα τα 1000 W για 150 ευρώ πριν 3 χρόνια από ένα κατάστημα στην πόλη που δούλευα τότε. Τα βούτυρα τα κάνω στον φαρδύ κάδο και βάζω τη λεπίδα. Ζεσταίνω λίγο τους ξηρούς καρπούς και ..... τσουπ σε 5 λεπτά έτοιμα! Τα φυτικά τυράκια όμως τα κάνω στο μπλέντερ.

Incognito όταν έρθεις πάλι στα μέρη μας σε προσκαλώ να παίξουμε κουζινικά  :P και να φάμε και τπτ τέλος πάντων !

Δάφνη εγώ δεν είχα μπλέντερ άλλη φορά και δεν μπορώ να κρίνω.... Ότι του βάλω να κάνει όμως το κάνει στο άψε σβήσε (εννοώ γάλατα, smoothies κτλ)

Αποσυνδεδεμένος Incognito

• Addicted
« Απάντηση #42 στις: Μάρτιος 14, 2014, 10:20:04 μμ »
Incognito όταν έρθεις πάλι στα μέρη μας σε προσκαλώ να παίξουμε κουζινικά  :P και να φάμε και τπτ τέλος πάντων !

Ή όταν έρθεις εσύ στα δικά μας. ;)

Αποσυνδεδεμένος Viky

• Sr. Member
« Απάντηση #43 στις: Μάρτιος 15, 2014, 12:13:59 πμ »
 :-*

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής
Contact