Σχετικά με τον όρο "βιολογικό", κάθε εταιρεία μπορεί να τον χρησιμοποιεί σύμφωνα με το συμφέρον της, προς αυτοπροβολή. Τώρα, αν υπάρχει συγκεκριμένη πιστοποίηση, τότε σημαίνει, υποτίθεται, πως μπαίνουν κάποια στάνταρ, κι αυτά διαφέρουν από εταιρεία σε εταιρεία.
Νομίζω θα απαιτούνταν μεγάλη έρευνα πριν αποδεχτούμε ότι μια καλλιέργεια φοινικόδενδρων μπορεί να είναι φιλική προς το περιβάλλον. Όλες οι εταιρείες θέλουν να έχουν κέρδος κι η όποια εντατική καλλιέργεια δεν μπορεί παρά να είναι βλαβερή, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό. Προσωπικά, δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη, οπότε προτιμώ να περιορίζω απλά τα "σκ@τ@" που καταναλώνω. Μιλάμε για επεξεργασμένες τροφές που ούτως ή άλλως είναι ψιλοάχρηστες για τον οργανισμό μας.
Εδώ υπάρχει ένα χαρακτηριστικό άρθρο για να καταλάβεις που το πάω..
(σόρυ guys, δεν υπάρχει μετάφραση.)