Ναι καλά!Ας κάνει κάτι πρώτα με τους συμμετέχοντας στα δύο γνωστά forum της ντροπής και μετά πάμε παρακάτω.Οταν ανέφερα και απαίτησα από πελάτη μου δημοσιογράφο,να ξεμπροστιάσουμε δημόσια και να ζητήσουμε την καταδίκη τους,μου απάντησε μετά από ημέρες κατι κινεζικα...Αλλο νόμος και αλλο μνημόνιο questionmarkΤα forum εχουν γύρω στα 900 μέλη,αρα ειναι κοινωνικως αποδεκτά και αλλες τέτοιες μπούρδες.Βέβαια τον περιμένω μα γυρίσει απο το Μπαλί για να τον στριμώξω αγρίως...Και ας ξαναγυρίσουμε στα οργανα!Και στην καλύτερη περίπτωση που συλλαμβάνει κανείς επ'αυτοφωρωτον δράστη και εχει και ετοιμη κάμερα και ερθει και το οργανο εγκαίρως ,τι θα γίνει?Αν δεν μπλέξεις νομικά γιατι τον φωτογράφησες παρά την θέλησή του,θα σου πουν οτι ειπαν σε φίλη μου που κατηγγειλε κάποιους αθλιους με πιτμπουλ που κατασπάραξαν γουρουνι,μικρά σκυλιά και γατάκια στην Ανω Γλυφάδα.Αν δεν θέλεις να σου σπάσουν το μαγαζί και να βρεθείς σε κανένα χαντακι μην ασχολείσαι,εδω εμεις δεν ασχολούμαστε...!(Υπ'οψιν ειναι κάτι με tatoο σε ολο το σωμα,πού πηγαίνουν καθε εβδομάδα και ψωνίζουν σκυλοτροφή από το μαγαζί της και αναγκάζεται και σκύβει το κεφάλι και πνίγει το θυμό της)