χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: Υποψία φόλας σε πλατεία - τι να κάνω;  (Αναγνώστηκε 1223 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

aliena

• Επισκέπτης
Υποψία φόλας σε πλατεία - τι να κάνω;
« στις: Απρίλιος 07, 2010, 06:01:57 μμ »
Περνώντας σήμερα νωρίς το μεσημέρι από την πλατεία Αγ. Γερασίμου στα Άνω Ιλίσια (Δήμος Ζωγράφου), αντιλήφθηκα μία πολύ έντονη χημική οσμή. Δεν ήταν σαν απορρυπαντικού, ήταν υπερβολικά άσχημη οσμή. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι πρόκειται για φόλα. Η πεποίθησή μου ενισχύεται από το ότι στην πλατεία υπάρχουν πολλά περιστέρια, και μάλιστα είχα ακούσει πριν πολλά χρόνια για περιστατικό που τα είχαν δηλητηριάσει. Αλλά πέρα από αυτό η χημική οσμή ήταν ίδιαίτερα έντονη. Όντας έξω στο δρόμο, δεν μπορούσα να απευθυνθώ κάπου, και τελικά πήρα πολλές φορές τηλέφωνο στο Δήμο Ζωγράφου, στην Υπηρεσία Καθαριότητας και στη Δημοτική Αστυνομία, στα παρακάτω αντίστοιχα τηλέφωνα που μου έστειλε η Έλσα (thanks), που όμως δεν απαντούσε κανένα (θα ξαναπάρω):

210 7772129

210 7770383

210 7490159

Πριν λίγη ώρα, ξαναπέρασα από την πλατεία, περιστέρια υπήρχαν, στάθηκα πολύ ώρα στο σημείο που είχα εντοπίσει την οσμή, αλλά δεν υπήρχε η οσμή. Κοίταξα γύρω στο χώμα, μήπως δω κάτι, αλλά δεν βρήκα τίποτα. (Δεν ξέρω και πώς θα μπορούσε να είναι.) Τι μπορώ να κάνω, ξέρετε πού μπορώ να απευθυνθώ και τι πρέπει να γίνεται σε μια τέτοια περίπτωση;

Με την ευκαιρία, κάτι πρέπει να γίνει γι' αυτό το θέμα με τις φόλες. Δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό το πράγμα και να είμαστε ανήμποροι, να μην ξέρουμε ούτε πώς να πράξουμε, ούτε πού να απευθυνθούμε.

Αποσυνδεδεμένος fani7

• Addicted
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Υποψία φόλας σε πλατεία - τι να κάνω;
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 07, 2010, 06:44:40 μμ »
Αν είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται για φόλα ίσως να ειδοποιούσαμε τίποτα κανάλια να τους κράξουν,μόνο απο αυτά παίρνουν χαμπάρι μερικοί  thimos
Μήπως να μιλήσουμε με ποφυζώ,μπορεί να έχουν καμιά ιδέα  questionmark
θυμήσου να θυμάσαι.....

aliena

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 07, 2010, 07:41:21 μμ »
ναι, το ποφυζώ ίσως είναι καλή ιδέα να το ενημερώσω. (Θα κάνω κι ένα ψαξιματάκι και θα επανέλθω.)

aliena

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 07, 2010, 07:59:09 μμ »
ok. Το πρώτο τηλέφωνο τελικά είναι ο ενοριακός ναός Αγ. Γερασίμου. Μόλις πήρα και μου είπαν πολύ καλοσυνάτα "δεν ξέρω, θα το αναφέρω στον προϊστάμενο κλπ". Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν βασίζομαι. Ο ναός μας δεν φημίζεται για την περιστεροφιλία του με τόσα καρφιά εκεί πάνω για να μην κάθονται τα πουλάκια. Εκτός αυτού το περιστατικό που ανέφερα πιο πάνω πριν χρόνια, είχε βγει η φήμη ότι τα δηλητηρίασαν από την εκκλησία. Αλλά επειδή δεν μπορώ να το γνωρίζω δεν θα ήθελα και δεν είναι σωστό να κατηγορίσω έτσι επειδή υπήρξε αυτή η φήμη. Από τότε όμως τους βλέπω πολύ καχύποπτα, και πάντως δεν βασίζομαι dunno

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής
Contact