Θα έχει αναφερθεί και αλλού, αλλά με ενδιαφέρει πώς το κάνεις εσύ, γιατί μαντεύω οτι θα είναι κάτι απλό! winking
Μ' έχεις ψυχολογήσει!

Βρε, έχω το μηχάνημα biggestgrin
Η βρώμη και το σουσάμι είναι σε ολόκληρη μορφή. Τα μούλιασα μαζί αποβραδίς και τα έβαλα στο μηχάνημα. Αλλά σίγουρα θα γίνεται και με τον παραδοσιακό τρόπο,
μπλεντεράκι biggestgrin και τουλπάνι.
Τροποποίηση: Ξέχασα να απαντήσω για τη γεύση. Είναι σίγουρα διαφορετική (αν κι έχω να πιω πολύ καιρό ρυζιού, γιατί δεν αγοράζω πια εμπορίου, φτιάχνω μόνη μου ως επί το πλείστον βρώμης και αμυγδάλου. Δεν μπορώ να κάνω σύγκριση ποιο είναι καλύτερο, αλλά το σπιτικό ρυζιού δεν πετυχαίνει τόσο όσο του εμπορίου, οπότε από τα σπιτικά, ναι είναι καλύτερο).