
Υλικά:
-2 Ώριμα Αβοκάντο
-300γρ. Φράουλες
-250γρ. Κρέμα Καρύδας
-1 Μαύρη Σοκολάτα
-λίγο Χυμό Λεμονιού
-Ξύσμα Λεμονιού
-Χυμό Αγαύης (ή οτι αλλο γλυκαντικό θέλουμε)
-Σιρόπι Φράουλας (συνταγή προσεχώς)
Εκτέλεση:
Αδειάζουμε τη σάρκα απο τα αβοκάντο και την πολτοποιούμε μαζι με το γλυκαντικό (αναλογα με το πόσο γλυκό το θέλουμε, μπορούμε και να το παραλείψουμε)
& λίγο χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσει.
(εάν θελουμε να σερβίρουμε το γλυκό στις φλούδες, τις πασπαλίζουμε και αυτές με μερικές σταγόνες λεμονι)
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε την κρέμα καρύδας σε σιγανή φωτιά με λίγο ξύσμα λεμονιού και έπειτα τη σοκολάτα.
Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Αποσύρουμε τη κατσαρόλα απο τη φωτιά και μόλις κρυώσει λίγο, προσθέτουμε το περιεχόμενο της στο μείγμα του αβοκάντο.
Αφήνουμε την κρέμα περιπου 1 ώρα στο ψυγείο
(Για διχρώμία, προσθέτουμε το μέιγμα σοκολάτας στο μισό μείγμα αβοκάντο, και στο υπόλοιπο βάζουμε σκέτη κρέμα καρύδας)
και λίγο πριν σερβίρουμε, προσθέτουμε τις φράουλες, ψιλοκομμένες.
Γαρνίρουμε με φράουλες, φλούδες σοκολάτας και σιρόπι φράουλας.

(Σε περιπτωση που ξαναχαθεί η συνταγη, τωρα την εχω αποθηκεύσει

)