Η συνταγή είναι απο την σημερινη εκπομπη του Παρίάρου. Οι μπαρες φαινονταν πολυ νοστιμες. Ειπε πως διατηρουνται για καιρο εκτος ψυγειου. Φυσικα η συνταγη σηκωνει παρα πολλες παραλλαγες! Enjoy...
Υλικά
250 γρ. κουβερτούρα
250 γρ. ταχίνι
100 γρ. σιρόπι αγαύης
ξύσμα από 1 λεμόνι
100 γρ. φιστίκι Αιγίνης
Εκτέλεση
Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και την ανακατεύουμε καλά μαζί με το ταχίνι, την αγαύη και το ξύσμα λεμονιού
Προσθέτουμε τα φιστίκια που έχουμε χονδροκόψει
Απλώνουμε το μείγμα σε ένα χαμηλό, κατά προτίμηση, τετράγωνο τσέρκι, 18Χ18 και ύψος 2 αφήνουμε να κρυώσει εκτός ψυγείου και κόβουμε σε ράβδους τις οποίες μπορούμε να τυλίξουμε σε αλουμινόχαρτο