Δεινομαχη, την συνταγη δεν την εχω φτιαξει ακομα, την ειχα αντιγραψει οπως ειναι απο το βιβλιο του Παρλιάρου γιατι μου ειχε φανει ωραια. θα ξαναβρω το βιβλιο και θα συμπληρωσω αν ξεχασα κατι, οπως το νερο που ειναι πολυ λογικο οπως λες!
edit
οπως κοιταω την ζυνταγη, πριν δω το βιβλιο...
η ζυμη, ναι βγαινει οπως λες σαν ταρτα και επειδη ειχα ξαναφτιαξει στο παρελθον αλλη συνταγη για ταρτα του Παρλιαρου, δεν θελει νερο, το βουτυρο αρκει. απλα πρεπει να το εχεις βγαλει απο το ψυγειο για να ξεπαγωσει.
τωρα για τα μηλα... σου κολησαν ε? βασικα τα βραζει ωστε να βγαλουν τον χυμο τους και να βρασουν με αυτον, και σαν "βοηθημα" τους βαζει το νερακι στην αρχη. μηπως τα εβαλες σε δυνατη φωτια? γιατι θα κολησαν πριν αρχισουν να βγαζουν τους χυμους τους. αλλα οπως και να χει, αν εβαλες παραπανω νερακι απλα θα χρειαστηκε λιγο παραπανω βρασιμο για να εξατμιστει υποθετω.
λυπαμαι αν δεν σου βγηκε ωραια. παντως το συντομοτερο δυνατο θα ξανακοιταξω την συνταγη!