Υλικά * 6 μήλα
* 5 κουτ. σούπας αλεύρι
* 200 γρ. ζάχαρη
* Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
* Κανέλλα
ΔιαδικασίαΓλυκάκι φρουτένιο στο πιτς φιτίλι, πεντανόστιμο! Ξεφλουδίζουμε τα μήλα και τα περνάμε από τον τρίφτη. Τα ανακατεύουμε σ’ ένα μεγάλο μπολ μαζί με το αλεύρι και τη μισή από τη ζάχαρη, μέχρι να γίνει μια σφιχτή ζύμη. Μ’ ένα κουτάλι της σούπας, ρίχνουμε σιγά-σιγά σε λάδι που καίει τη ζύμη και περιμένουμε μέχρι οι κροκέτες μας να ροδίσουν. Μόλις είναι έτοιμες, τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί, για να στραγγίσει το περιττό λάδι και στο «καπάκι» τις βουτάμε στην υπόλοιπη ζάχαρη. Πριν τις σερβίρουμε τις πασπαλίζουμε με κανέλλα και τις τρώμε ζεστές-ζεστές!
Καλή μας όρεξη!
http://www.nistikoarkoudi.gr