χορτοφαγία: στάση ζωήςΑποστολέας Θέμα: ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ  (Αναγνώστηκε 29163 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος foxy vegan

  • Διαχειρίστρια
  • Addicted
  • *****
  • Μηνύματα: 8566
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Ανθρωποι-Ζωα-Περιβαλλον: Ειμαστε ΕΝΑ
ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
« στις: Φεβρουάριος 21, 2010, 02:33:55 πμ »
Κανονισμός του φόρουμ/Αποποίηση Ευθυνών

Το παρόν φόρουμ προορίζεται για βίγκανς, χορτοφάγους και όσους θέλουν βοήθεια στην προσπάθειά τους να στραφούν σε ένα χορτοφαγικό τρόπο ζωής. Το φόρουμ μας δημιουργήθηκε με σκοπό την ύπαρξη ενός χώρου όπου βίγκανς, χορτοφάγοι και φιλικά προς τη χορτοφαγία άτομα μπορούν να επικοινωνήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις και να αλληλοβοηθηθούν μέσα σε ένα φιλικό κλίμα. ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΚΑΜΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΗ ΕΝΩΣΗ - ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ. Το φόρουμ δεν έχει σχέση με καμία εταιρεία και όσα προϊόντα προτείνονται από τα μέλη αποτελούν προσωπική επιλογή και όχι διαφήμιση. ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΗ-ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ.

Ως φόρουμ στηρίζουμε τα Δικαιώματα των Ζώων και την ολική απελευθέρωσή τους από τον ανθρώπινο ζυγό.
Αν δεν συμφωνείτε, το φόρουμ αυτό δεν είναι για εσάς.
Οι διαχειριστές διατηρούν το δικαίωμα να διαγράψουν όποιο μέλος δεν συμμορφώνεται στους κανόνες.

Απαγορεύονται οι προσωπικές επιθέσεις με την χρήση χλευαστικών και προσβλητικών εκφράσεων και οι αρνητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί. Η κάθε μορφής κριτική πρέπει να γίνεται στις ιδέες και όχι στους ανθρώπους. Οι όποιες προσωπικές αντιπαραθέσεις θα πρέπει να γίνονται σε κόσμιο επίπεδο, και σε ήπιο τόνο, ώστε να μην προσβάλλεται ο συνομιλητής, σε οποιοδήποτε σημείο της δημόσιας συζήτησης. Τα μέλη διαθέτουν την δυνατότητα να ενημερώνουν τους διαχειριστές εάν λάβουν προσβλητικά προσωπικά μηνύματα ώστε οι διαχειριστές να χειριστούν αναλόγως την κατάσταση.

Απαγορεύονται τα σεξιστικά σχόλια, τα ρατσιστικά σχόλια και οι επιθέσεις σε εθνικές ομάδες.

Απαγορεύονται οι θρησκευτικές συζητήσεις και το spamming.


Οι διαχειριστές του φόρουμ διατηρούν το δικαίωμα της διαγραφής του προφίλ με ή χωρίς προειδοποίηση αν δεν τηρηθούν οι κανόνες της συμφωνίας εγγραφής.

Με την εγγραφή σας στο φόρουμ συμφωνείτε πως δεν θα ποστάρετε μηνύματα με αναληθές, ανακριβές, χυδαίο ή απειλητικό περιεχόμενο. Παρακαλώ σημειώστε ότι οι διαχειριστές του παρόντος φόρουμ δεν μπορούν να ελέγχουν όλα τα μηνύματα για αξιοπιστία. ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ Ή ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ. Επίσης δεν είναι δυνατόν οι διαχειριστές να ελέγχουν τα μηνύματα για καταπάτηση του copyright. Την ευθύνη φέρει ο κάθε αποστολέας.

ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ. Με την εγγραφή σας στο φόρουμ συμφωνείτε πως δεν θα ποστάρετε μηνύματα σχετικά με παράνομες δραστηριότητες. Οι διαχειριστές δεν φέρουν ευθύνη.

Παρακαλώ μην γράφετε με κεφαλαία και με greeklish γιατί είναι ιδιαίτερα κουραστικά στην ανάγνωση.

ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ μέσα σε λογικό χρονικό διάστημα.
ΜΕΛΗ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
Αυτό γίνεται για την προστασία των μελών από άτομα που βρίσκονται στο φόρουμ με αμφίβολους σκοπούς.

Μπορείτε να έχετε στην κατοχή σας μόνο ένα λογαριασμό και μην επιχειρήσετε να δημιουργήσετε δεύτερο ή και περισσότερους διότι θα έχει ως κατάληξη την διαγραφή ΟΛΩΝ των λογαριασμών σας χωρίς προειδοποίηση. Ποτέ δεν χρειάζεστε επιπλέον λογαριασμούς αν κάνετε σωστή χρήση του ενός. Εάν έχετε ξεχάσει τα στοιχεία σύνδεσης σας, μπορείτε απλά να συμπληρώσετε την ανάλογη φόρμα ή να επικοινωνήσετε με τους διαχειριστές του φόρουμ.

Σημειώστε ότι με κάθε σας δημοσίευση, η διεύθυνση IP σας καταγράφεται ώστε σε περίπτωση που αυτό κριθεί αναγκαίο να διαγραφεί ο λογαριασμός. Αυτό θα συμβεί μόνο σε περίπτωση σοβαρής παραβίασης της συμφωνίας εγγραφής.

Επίσης σημειώστε ότι το λογισμικό του φόρουμ και οι διαχειριστές δεν έχουν τη δυνατότητα να συλλέξουν ή να αποθηκεύσουν πληροφορίες στον υπολογιστής σας ή να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε πληροφορία από τον υπολογιστή σας.

ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ!
Σεξισμός=Ρατσισμός=Σπισισμός
No one is free when others are oppressed.

 

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής