Μόλις είδα την εκπομπή του Παρλιάρου που έφτιαχνε νηστισιμα γλυκα. Δεν σχολιαζω το οτι εφτιαξε πανακοτα με γαλα καρυδας μεν, ζελατινη δε! Εκανε λοιπον και αυτα τα σοκολατακια που φαινονται τελεια, και μεσα σε 5' ειναι ετοιμα! λοιπον, εχουμε και λεμε:
ΥΛΙΚΑ
250 γρ. κουβερτούρα 55% κακάο
250 γρ. ταχίνι
50 γρ. σιρόπι αγαύης
50 γρ. κονιάκ
σουσάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και την ανακατεύουμε καλά μαζί με το ταχίνι και το σιρόπι αγαύης
Προσθέτουμε το κονιάκ
Αφήνουμε να σφίξει ανακατεύοντας σταδιακά, έτσι ώστε να αποκτήσουμε ένα ζυμάρι το οποίο να πλάθεται σε μπαλάκια
Κάθε μπαλάκι που φτιάχνουμε το τυλίγουμε με το σουσάμι