Λίγο στόκος,

αλλά με ωραία γεύση!

Κοίτα, ακολούθησα πολύ ελεύθερα τη συνταγή winking... Δεν είχα πολλά κάσιους και συμπλήρωσα με ηλιόσπορο-κολοκυθόσπορο, έβαλα λίγη καπνιστή πάπρικα και τσιμένι.
Οπότε, δεν μπορώ να μιλήσω για τη συνταγή, αλλά αυτό που έφτιαξα, τρώγεται ευχάριστα (ίσως πιο ευχάριστα από το Santeciano!)
Αυτό το αγάρ
2, πολύ power! Έμεινε λίγο στο κατσαρολάκι και έγινε σαν διάφανο πλαστικό! shock Όπως λέει και το food-info:
Παρενέργειες δεν έχουν γίνει γνωστές στις συγκεντρώσεις που χρησιμοποιείται, όμως σε υψηλές συγκεντρώσεις μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην χώνεψη λόγω της ζύμωσης από την χλωρίδα του εντέρου (όπως όλοι οι δύσπεπτοι πολυσακχαρίτες).Σε υψηλές συγκεντρώσεις, μου φαίνεται θα πήξει μέσα σου και θα κολλήσουν τα σωθικά σου! 