χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: Γατάκι που θέλει σπίτι  (Αναγνώστηκε 2480 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος foxy vegan

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Ανθρωποι-Ζωα-Περιβαλλον: Ειμαστε ΕΝΑ
Απ: Γατάκι που θέλει σπίτι
« Απάντηση #15 στις: Απρίλιος 06, 2010, 08:49:58 μμ »
Μπράβο σου Μαριαλάν. Περιμένουμε φωτό!
Σεξισμός=Ρατσισμός=Σπισισμός
No one is free when others are oppressed.

Αποσυνδεδεμένος marialan

• New Kid in The Block
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Γατάκι που θέλει σπίτι
« Απάντηση #16 στις: Απρίλιος 06, 2010, 09:06:19 μμ »
Α πολύ χαιρομαι που εισαι ψαγμενη γατοφιλη μαριαλαν. Και το μπεμπε αλερα εχει τα ιδια που εχω εγω και με φυσιοθεραπεια βελτιωνεται, περιμενουμε και καροτσακι. Εχουμε κανει ειδικη ομαδα για αναπηρα ζωα στο φεις και ευτυχως ολενα κα περισσοτεροι τα υιοθετουν και τα φροντιζουν. Υπαρχει φυσιοθεραπευτηε σε αθηνα -θεσσαλονικη αν χρειαστεις
Τι ειναι το μπεμπε αλερα?Διαπίστωσα πώς είχαμε μιλήσει τηλεφωνικώς,οταν ειμασταν μέ την μπέμπα στα πολύ δύσκολα.Ακόμη ηταν παράλυτη καί ολοι μου ελεγαν τι χρειάζεται μιά τέτοια επέμβαση αποκατάστασης τού μηριαίου και πώς ηταν καλύτερα να την "κοιμήσω"...Τότε ειδα μια ανακοίνωση από τον Θανάση πού ανέφερε την υιοθεσία ανάπηρων ζώων και παρέπεμπε στήν ομάδα σας.Πήρα σε ενα κινητό μεσημεριανη ωρα καί μάλλον μίλησα μαζί σου.Θέλω να σε ευχαριστήσω εκ των υστέρων γιατί μου ειπες να το προχωρήσω οσο μπορώ και μετά να το βάλω στο αδεσποτολόγιο.Μού εδωσες και τηλ φυσιοθραπευτριας πού μαλλον θα την χρειαστω σε λίγο καιρό.Για μέναολα αυτά ηταν τότε μεγάλη στήριξη και ενθάρυνση.Αν και δεν σκέφτομαι τώρα πια να το δώσω(παρά την απίστευτη κούρασή μου),ειναι πολύ σημαντικό να ξέρει κάποιος οτι οταν χρειαστει βοήθεια υπάρχει μιά σοβαρή και υπευθυνη ομάδα στήριξης!Παρεπιμτόντως εχθές ενω καθάριζα τον χώρο τηςτην ειχα αφήσει στο μπαλκόνι και την εχασα!Ειχε πηδήξει από τον 1ο οροφο!!!!Τρελλαθήκαμε!Ημουνα απαρηγόρητη!Την ψάχναμε επι ωρες...και ευτυχως την εντοπίσαμε γύρω στις 4 τα ξημερώματα να φλερτάρει με νεαρό γάτο κάτω απο ενα αυτοκίνητο!!!!! :Dκαι δεν της το ειχα!Ευτυχως ειναι σώα και αβλαβής και πάλι μαζί μας

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής
Contact