Γεια σας παιδιά. Έχω ένα γατάκι που το παράτησε η μάνα του και έκλαιγε συνέχεια μέχρι που το τάϊσα και τώρα εδώ και ένα μήνα είναι στο μπαλκόνι μου και στο σπίτι μου. Κάνω ό,τι μπορώ, αλλά δυστηχώς λόγω της εργασίας μου λείπω συνέχεια από το σπίτι ακόμα και για μέρες (κάποιες φορές και βδομάδες) και το γατάκι δεν μπορεί να έχει τη φροντίδα που θα ήθελα και τώρα έχει συνηθίσει τη φροντίδα και την παρουσία κάποιου και δεν νομίζω πως αν το αφήσω έξω από το σπίτι στους δρόμους, θα επιβιώσει.
Είναι αρσενικό κοντά τεσσάρων μηνών, λευκό, πολύ κοινωνικό, ήσυχο και φιλικό. Απόλυτα καθαρό και εμβολιασμένο (το πήγα στον κτηνίατρο). Ήταν να το πάρει κάποιος από το μέρος που μένω αλλά τελικά αποφάσισε να μην το πάρει γιατί έχει άλλες δύο γάτες.
Δεν ξέρω τι να κάνω και που αλλού να ψάξω για κάποιον που θα το ήθελε. Πείτε μου τη γνώμη σας που αλλού να το πω μπας και βρει το γατάκι ένα σταθερό σπίτι, ή αν κάποιος από το φόρουμ το θέλει.
Μπορώ να το πάω σε Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Δράμα, Καβάλα, Χρυσούπολη, Ξάνθη.
Yasmin, αν έχεις κάποιον υπόψη σου επικοινώνησε μαζί μου.
Για ανταλλαγή τηλεφώνων κτλ, στείλτε μου προσωπικό μήνυμα εδώ πέρα, ή μέηλ στο psyhunterson@yahoo.gr