Υλικα
1 κιλό χυμό από φρέσκα πορτοκάλια
50 γρ. καστανή ζάχαρη
70 γρ. κορν φλάουερ
Εκτέλεση
- Αδειάζουμε σε μία κατσαρόλα τα 750 γρ. από τον χυμό των πορτοκαλιών μαζί με την ζάχαρη και τα βάζουμε στη φωτιά
- Στον υπόλοιπο χυμό ρίχνουμε το κορν φλάουερ και ανακατεύουμε καλά
- Όταν ο χυμός ζεσταθεί καλα (οχι να βρασει), ρίχνουμε το χυμό με το κορν φλάουερ και ανακατεύουμε συνεχώς
- Οταν η κρέμα δέσει και αρχίσει να κοχλάζει κατεβάζουμε από την φωτιά
- Σερβίρουμε σε 8 ατομικά μπολ, αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε προαιρετικά με κανέλα
(συνταγή απο το βιβλίο του Στέλιου Παρλιάρου "Γλυκά διαίτης")