1 πακέτο νουντλς ή κανονικά μακαρόνια ή ρυζιού
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
2κ σουπας σουσαμέλαιο
4 σκόρδα
τζιντζερ όσο δύο σπιρτόκουτα περίπου
1/2 φλ. φυστικοβούτηρο
3κ σουπας ξύδι ρυζιού ή λευκό ξύδι
5 κ σιρόπι αγάβης
2κ siracha sauce (εγώ δεν είχα και έβαλα 2κ καυτερή κέτσαπ)
1/4 του φλ. περίπου νερό
6 κ. σ. σόγια σως
Όλα αυτά τα χτυπάμε στο μπλέντερ και τα περιχύνουμε στα βρασμένα νουντλς
Επίσης προσθέτουμε:
1 φλ. τριμένο καρρότο
2 φλ. κόκκινο λάχανο
λίγο κόλιανδρο ή μαιντανό ψιλοκομμένο
2κ σουπας φρεσκοκαβουρδισμένο σουσάμι
και ανακατεύουμεjavascript:void(0);
Η συνταγή είναι υπέροχη. Την έκανα σήμερα και πραγματικά νιώθαμε με τον άντρα μου δυό ευτυχισμένοι βίγκαν!!!
Σας συνιστώ να τη δοκιμάσετε.
Την έχω πάρει από το every day dish. Σας έχω την ιστοσελίδα εάν θελήσετε να δείτε το βιντεο της συνταγής.
http://www.everydaydish.tv/index.php?page=recipe&recipe=119javascript:void(0);