χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΕ ΚΡΕΑΤΑ  (Αναγνώστηκε 3241 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Δάφνη

• Addicted
  • Φύλο: Γυναίκα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΕ ΚΡΕΑΤΑ
« στις: Οκτώβριος 26, 2009, 10:08:47 μμ »
Τι ντροπή!
Για λίγα νούμερα τηλεθέσης να φωτογραφίζονται με κρέατα στο next top model.
Η απόλυτη εξαθλίωση!

Αποσυνδεδεμένος Δάφνη

• Addicted
Απ: ΦΩΤΟΓΡΑΦιΣΗ ΜΕ ΚΡΕΑΤΑ
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 26, 2009, 10:15:09 μμ »
Παράνοια!!!

Αποσυνδεδεμένος Δάφνη

• Addicted
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 26, 2009, 10:19:51 μμ »
Οι άνθρωποι έχουμε χάσει κάθε μέτρο...βεβήλωση νεκρών ζώων...θα έπρεπε να είναι ποινικό αδίκημα...

Αποσυνδεδεμένος Franchesca

• Addicted
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 26, 2009, 10:31:46 μμ »
Το είδα στα trailer!
Και ένα προηγούμενο ήταν αηδιαστικό με ένα νεκρό χταπόδι που κάνανε τα σούργελα κάτι κουλά, τύπου το δαγκώνω και τέτοια.
Αλλά αυτό με τα νεκρά ζώα μες στα αίματα είναι από μόνο του δυσφήμηση για την πάρτη τους!
Δε χρειάζονται αρνητική προπαγάνδα, γίνονται από μόνοι τα ρεζίλι!! Παραγωγοί, κανάλι, συμμετέχοντες, όλοι...
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥΡΓΕΛΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟΞΕΦΤΙΖΙΖΕΣΤΕ!   clapper
~*Σε κάθε κλουβί, σε κάθε φυλακή κρύβεται στα κάγκελα μια ελεύθερη ζωή.*~

Αποσυνδεδεμένος Δάφνη

• Addicted
« Απάντηση #4 στις: Οκτώβριος 26, 2009, 10:40:30 μμ »
Εχεις δικιο, αλλα αυτο που μου κάνει εντύπωση είναι οτι δεν βρέθηκε κανείς να τους σταματήσει.
Το πιο αηδιαστικό είναι οτι αυτά τα κρέατα θα πάνε στα σκουπίδια.
Οι πρωτόγονοι λαοί όταν σκότωναν ένα ζώο έδειχναν μεγάλο σεβασμό στο κουφάρι του.
Το σκότωσες....τουλάχιστον μη το ξεφτιλίζεις...

Αποσυνδεδεμένος Veggie Wedgie

• www.veggie-wedgie.com
  • Θαμώνας
    • VeggieWedgie
« Απάντηση #5 στις: Οκτώβριος 26, 2009, 11:18:41 μμ »
Καλά, την βλακώδη ιδέα την πήρανε από το America's Next Top Model. Μη νομίζουμε ότι μόνο εδώ γίνονται αυτά.
I wake to see the world go wild.

Αποσυνδεδεμένος elsa

• Συντονίστρια
  • Addicted
  • Αποσυντονίστηκα...
    • elsa's blog
« Απάντηση #6 στις: Οκτώβριος 26, 2009, 11:36:03 μμ »
Λέτε ο χονδροειδής υπαινιγμός να είναι ηθελημένος; τα σφάγια-κρέατα και τα κορίτσια-κρέατα;  rolleye
Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση...Ειδικά άμα είναι αμερικανόφερτο!

Μια άλλη φορά που πέτυχα την εκπομπή σε ζάπινγκ, άκουσα κάτι καρακουτσουλιά που το παίζανε "κριτική επιτροπή" να λένε σε αρκετές κοπέλες που συμμετέχουν (θα μου πεις, πάνε γυρεύοντας...) οτι θα πρέπει να χάσουν κιλά (οι κοπέλες ήταν όλες αδύνατες!), και πώς τολμάνε και εμφανίζονται έτσι κλπ, και γενικά είχαν μια συμπεριφορά προσβλητική και απαίσια!
Ειδικά για το θέμα των κιλών, θα άξιζε να επέμβει το ΕΡΣ (αλλά, πού!) γιατί με την προώθηση τέτοιων προτύπων είναι γνωστό οτι σπρώχνουν τα κορίτσια στις διατροφικές διαταραχές (ανορεξία, βουλιμία) με καταστροφικά αποτελέσματα.

Αποσυνδεδεμένος Θανάσης

• Addicted
  • Φύλο: Άντρας
    • Τσίρκο
« Απάντηση #7 στις: Οκτώβριος 26, 2009, 11:54:35 μμ »
Πού έγιναν όλα αυτά ρε παιδιά; Πού φωτογραφήθηκαν μοντέλα με κρέατα;

Μήπως λέτε γι αυτά;

Αποσυνδεδεμένος Veggie Wedgie

• www.veggie-wedgie.com
  • Θαμώνας
    • VeggieWedgie
Απ: Απ: ΦΩΤΟΓΡΑΦιΣΗ ΜΕ ΚΡΕΑΤΑ
« Απάντηση #8 στις: Οκτώβριος 27, 2009, 12:10:59 πμ »

Μια άλλη φορά που πέτυχα την εκπομπή σε ζάπινγκ, άκουσα κάτι καρακουτσουλιά που το παίζανε "κριτική επιτροπή" να λένε σε αρκετές κοπέλες που συμμετέχουν (θα μου πεις, πάνε γυρεύοντας...) οτι θα πρέπει να χάσουν κιλά (οι κοπέλες ήταν όλες αδύνατες!), και πώς τολμάνε και εμφανίζονται έτσι κλπ, και γενικά είχαν μια συμπεριφορά προσβλητική και απαίσια!
Ειδικά για το θέμα των κιλών, θα άξιζε να επέμβει το ΕΡΣ (αλλά, πού!) γιατί με την προώθηση τέτοιων προτύπων είναι γνωστό οτι σπρώχνουν τα κορίτσια στις διατροφικές διαταραχές (ανορεξία, βουλιμία) με καταστροφικά αποτελέσματα.

To ειδα μόλις τώρα αυτό και κουφάθηκα. Δεν πάει καλά ο κόσμος. Μια χαρά κοπέλες και κάποιες αδύνατες και να τους λένε ότι έχουν περιττά κιλά. Στην Αμερικάνικη εκδοση είχα δει ότι σε κάποιο season είχε κερδίσει τον τίτλο μια κοπέλα που θεωρούταν "χοντρή" για τα δεδομένα και δεν της είπε κανενας να χάσει κιλά. Εδω το κουράζουνε βλέπω και μετά όλα τα κορίτσια νομίζουν ότι πρέπει να κάνουν δίαιτα και δεν τρώνε τίποτα. Αίσχος.
I wake to see the world go wild.

Αποσυνδεδεμένος Franchesca

• Addicted
« Απάντηση #9 στις: Οκτώβριος 27, 2009, 01:25:20 πμ »
Όχι Θανάση,δε λέμε γι' αυτήν την φωτογράφιση. Είναι μία που θα γίνει ή έγινε (δεν ξέρω!) σε ένα ελληνικό show\διαγωνισμό που φωτογραφίζονται μοντέλα σε διάφορα θέματα και μετά κρίνονται. Μία από αυτές τις φωτογραφίσεις λοιπόν έγινε ή θα γίνει μέσα σε ένα ψυγείο με νεκρά ζώα (ή για άλλους απλά κρέατα!).

Τη φωτογράφιση που πόσταρες δεν την ξέρω, αλλά μπορώ να πω ότι μ' αρέσει..!! (Βέβαια το consept μπορεί να είναι πολύ μακριά από αυτό που σκέφτομαι!)
Νομίζω ότι έχει έναν παραλληλισμό ανθρώπου-ζώου. Θα μπορούσε με ένα ωραίο μηνυματάκι από κάτω να λειτουργήσει και προπαγανδιστικά!
~*Σε κάθε κλουβί, σε κάθε φυλακή κρύβεται στα κάγκελα μια ελεύθερη ζωή.*~

Αποσυνδεδεμένος Δεινομάχη

• Addicted
  • κάνε κάτι μικρό σήμερα, αντί να σκέφτεσαι αιωνίως
Απ: Απ: ΦΩΤΟΓΡΑΦιΣΗ ΜΕ ΚΡΕΑΤΑ
« Απάντηση #10 στις: Οκτώβριος 27, 2009, 01:28:43 πμ »

Aς κάνει καποιος καταγγελία στο ΕΣΡ για να δούμε τι θα γίνει.
Μην κοιτάτε εμένα. Αρκετές εχω under progress μέχρι τώρα.
A small change in my life today is better than ages of well-intentioned thinking.

Αποσυνδεδεμένος foxy vegan

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
    • Ανθρωποι-Ζωα-Περιβαλλον: Ειμαστε ΕΝΑ
« Απάντηση #11 στις: Οκτώβριος 27, 2009, 01:58:32 πμ »
Αυτό με το βάρος είναι απαράδεκτο.
Όπως είπε και η Veggie στην Αμερική -που υποτίθεται γίνονται αίσχη- το συγκεκριμένο σόου ελάχιστες φορές έχει θίξει το θέμα του βάρους...Από ο,τι έχω δει τουλάχιστον. Επίσης αυτή η πανηλίθια και αηδιαστική φωτογράφιση με τα κρέατα έχει γίνει στο ξένο σόου πρώτα. Μάλλον από όοοολες τις ιδέες που έχουν παίξει στο ξένο σόου, αυτή τους φάνηκε από τις πιο καλές....Ό,τι να ναι.  rolleye
Σεξισμός=Ρατσισμός=Σπισισμός
No one is free when others are oppressed.

Αποσυνδεδεμένος blueheart