ήταν αδεσποτούλα οπότε δεν ξέρω. Ο γιατρός την υπολόγισε γύρω στα 2
Πολύ πιθανό να της μείνει η ναυτία, αν έφτασε τα 2 περίπου και δεν της έχει φύγει.... Γιατί δεν δοκιμάζεις να της δίνεις λίγο primperan; Ίσως την ανακουφίσει...
Η μικρή μου "ζούσε" κάποια χρόνια με primperan. Τρομερά στομαχικά. Τα είχα πάντα στην τσάντα μου η δόλια, όπου και αν πηγαίναμε. 
Αλλά δεν είναι κρίμα ρε γαμώτο να τα τιγκάρουμε στα φάρμακα για μια απλή βόλτα;
Εγώ βρήκα τρόπο να μην ζαλίζεται στο αυτοκίνητο. Παράθυρα ανοιχτά (τόσο ώστε να μην μπορεί να βγάζει όλη την κεφάλα όμως έξω και αγχώνομαι!), στο αμάξι δεν καπνίζουμε, όλο το πίσω κάθισμα για την παρτάρα της, ήρεμη οδήγηση όσο είναι δυνατόν να μην πηγαίνει πέρα-δώθε και έμαθε να κάθεται και η ίδια πιο ήσυχη ώστε να μην ανακατεύεται.
Κάθεται ήσυχη η δική σου στο αμάξι; Είναι βασικό να μην σκάει πέρα-δώθε στις στροφές.
Δοκίμασες να της βάλεις την ειδική ζώνη;
Συμφωνώ στο ότι είναι κρίμα να τα φορτώνουμε στα φάρμακα, αλλά στη δική μας περίπτωση δεν υπήρχε άλλη λύση, κάθε φορά που πηγαίναμε ταξίδι ψάχναμε κτηνίατρο γιατί πάθαινε αφυδάτωση....
Όταν υπέφερε από ναυτία, είχαμε δοκιμάσει τα πάντα, αλλά τίποτα δεν έπιανε... Είσαι πολύ τυχερή που βρήκες μια τέτοια λύση, έτσι και είναι ήρεμη και δεν είναι φορτωμένη με φάρμακα....
Τώρα που μεγάλωσε, δεν εχει καθόλου ναυτία.... Τώρα περνάει χωρίς ίχνος ναυτίας μέχρι και όλη την εθνική οδό από το Μπάνσκο στη Σόφια, που είναι ο χειρότερος δρόμος, από άποψη στροφών, που έχω δει.... Στο αμάξι είναι κανονικότατη κυρία, κάθεται στα πίσω καθίσματα μόνη της και απολαμβάνει....