χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: Ζώα στη θάλασσα;  (Αναγνώστηκε 6467 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Peace_in_the_world

• Addicted
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Ζώα στη θάλασσα;
« Απάντηση #30 στις: Ιούνιος 24, 2012, 08:53:44 μμ »
Την τελευταία φορά ταξίδεψε νηστικό αλλά πάλι έκανε εμετό. Ήταν μόνο σάλια και γαστρικά υγρά... Ο γιατρός μου είπε ότι δεν υπάρχει σωτηρία και απλά να εύχομαι κάποτε να συνηθίσει  dunno

Τι ηλικία έχει το σκυλάκι σου;; Γιατί και η δική μας όσο ήταν μικρή, μέχρι το 1ο έτος, είχε ναυτία... Αλλά, περίπου στον 1 χρόνο εξαφανίστηκαν τα συμπτώματα... Ο κτηνίατρος μας είχε πει ότι η ναυτία προκαλείται γιατί τα μικρά σκυλιά δεν έχουν ανεπτυγμένο το σύστημα ισορροπίας...
Η αγάπη για όλα τα πλάσματα είναι η πιο ευγενική πτυχή της ανθρώπινης ψυχής...

Αποσυνδεδεμένος Vivi

• Πλήρες μέλος
  • Το φάρμακό σου η τροφή σου
« Απάντηση #31 στις: Ιούνιος 24, 2012, 09:03:30 μμ »
ήταν αδεσποτούλα οπότε δεν ξέρω. Ο γιατρός την υπολόγισε γύρω στα 2

• Addicted
« Απάντηση #32 στις: Ιούνιος 24, 2012, 09:05:18 μμ »

Πολύ πιθανό να της μείνει η ναυτία, αν έφτασε τα 2 περίπου και δεν της έχει φύγει.... Γιατί δεν δοκιμάζεις να της δίνεις λίγο primperan; Ίσως την ανακουφίσει...

Αποσυνδεδεμένος Vivi

• Πλήρες μέλος
« Απάντηση #33 στις: Ιούνιος 24, 2012, 09:20:44 μμ »
δεν το ήξερα αυτό το φάρμακο. Και γενικά ακόμα δεν ξέρω πολλά για τα σκυλάκια αφού είναι η πρώτη φορά που υιοθετώ σκυλάκι και το έχω μόλις 1,5 μήνα!

• Addicted
« Απάντηση #34 στις: Ιούνιος 24, 2012, 09:21:46 μμ »
Ρώτησε τον κτηνίατρο γι' αυτό το φάρμακο... Το είχε συστήσει σε εμάς όταν η σκυλίτσα ήταν μικρή και είχε ναυτία...

Αποσυνδεδεμένος Vivi

• Πλήρες μέλος
« Απάντηση #35 στις: Ιούνιος 24, 2012, 09:23:17 μμ »
Σε ευχαριστώ πολύ!  :)

• Addicted
« Απάντηση #36 στις: Ιούνιος 24, 2012, 09:25:20 μμ »
Σε ευχαριστώ πολύ!  :)

Τίποτα..  :)

Αποσυνδεδεμένος Ντίνα

• Θαμώνας
  • Vegan Body... Hippy Mind...
    • My blog page on tumblr
« Απάντηση #37 στις: Ιούνιος 24, 2012, 09:57:19 μμ »
Κι από τα ανθοιάματα του Bach, το Rescue Remedy, πολύ πιθανό να βοηθούσε σε τέτοιες καταστάσεις.

Αποσυνδεδεμένος Franchesca

• Addicted
« Απάντηση #38 στις: Ιούνιος 25, 2012, 08:41:40 μμ »
Τί τις θες βρε πουλάκι μου και εσύ τέτοιες παραλίες; Πάρε το κοριτσάκι σου και ένα βιβλίο και άραξε τη κάπου πιο καβατζωτά. Δεν είμαι τόσο σκατάνθρωπος αλλά με έχουν κάνει να τους μισήσω με τα χρόνια. Ζούμε με σκυλιά από τότε που ήμουν στην κοιλιά της μάνας μου και έχω βιώσει πολύ άσχημα όλες αυτές τις φάσεις. Ειδικά σε ηλικίες που δε μπορούσα τότε να το υπερασπιστώ όπως τώρα.
Όταν βλέπω όλες αυτές τις πατσαβουρόγριες να κουτσομπολεύουν πάνω απ' το κεφάλι μου στην παραλία με τα γελοία ψάθινα καπέλα τους, τα ψώνια να αλοίφονται με λάδια, τις υστερικές μανάδες να φωνάζουν στα μούλικα τους, τους κάγκουρες να παίζουν ρακέτες πάνω απ' το κεφάλι μου και το bechόμπαρο να βαράει ντάπα-ντούπα μες στα αφτιά μου... νομίζω πως θέλω να πνιγούν όλοι! Μαζί με τον ναυαγοσώστη! 'Η να σκάσει ένα κοπάδι καρχαρίες!!  :D :D :D
Δεν είμαι μισάνθρωπος. Ψυχολογικά με την παραλία έχω!  :))
πω πω, αυτό δεν είναι παραλία, χείμαρρος είναι nanana που να μας πιάσουν και οι ζέστες...
Πήγαινε μια βόλτα από τις οργανωμένες Μαραθώνα, Λούτσα, Ωρωπό να εκτιμήσεις το περιγραφικό μου ταλέντο!
~*Σε κάθε κλουβί, σε κάθε φυλακή κρύβεται στα κάγκελα μια ελεύθερη ζωή.*~

• Addicted
« Απάντηση #39 στις: Ιούνιος 25, 2012, 08:50:24 μμ »

Πολύ πιθανό να της μείνει η ναυτία, αν έφτασε τα 2 περίπου και δεν της έχει φύγει.... Γιατί δεν δοκιμάζεις να της δίνεις λίγο primperan; Ίσως την ανακουφίσει...
Η μικρή μου "ζούσε" κάποια χρόνια με primperan. Τρομερά στομαχικά. Τα είχα πάντα στην τσάντα μου η δόλια, όπου και αν πηγαίναμε.  :(
Αλλά δεν είναι κρίμα ρε γαμώτο να τα τιγκάρουμε στα φάρμακα για μια απλή βόλτα;
Εγώ βρήκα τρόπο να μην ζαλίζεται στο αυτοκίνητο. Παράθυρα ανοιχτά (τόσο ώστε να μην μπορεί να βγάζει όλη την κεφάλα όμως έξω και αγχώνομαι!), στο αμάξι δεν καπνίζουμε, όλο το πίσω κάθισμα για την παρτάρα της, ήρεμη οδήγηση όσο είναι δυνατόν να μην πηγαίνει πέρα-δώθε και έμαθε να κάθεται και η ίδια πιο ήσυχη ώστε να μην ανακατεύεται.
Κάθεται ήσυχη η δική σου στο αμάξι; Είναι βασικό να μην σκάει πέρα-δώθε στις στροφές.  :D Δοκίμασες να της βάλεις την ειδική ζώνη;

• Addicted
« Απάντηση #40 στις: Ιούνιος 25, 2012, 08:58:56 μμ »

Η μικρή μου "ζούσε" κάποια χρόνια με primperan. Τρομερά στομαχικά. Τα είχα πάντα στην τσάντα μου η δόλια, όπου και αν πηγαίναμε.  :(
Αλλά δεν είναι κρίμα ρε γαμώτο να τα τιγκάρουμε στα φάρμακα για μια απλή βόλτα;
Εγώ βρήκα τρόπο να μην ζαλίζεται στο αυτοκίνητο. Παράθυρα ανοιχτά (τόσο ώστε να μην μπορεί να βγάζει όλη την κεφάλα όμως έξω και αγχώνομαι!), στο αμάξι δεν καπνίζουμε, όλο το πίσω κάθισμα για την παρτάρα της, ήρεμη οδήγηση όσο είναι δυνατόν να μην πηγαίνει πέρα-δώθε και έμαθε να κάθεται και η ίδια πιο ήσυχη ώστε να μην ανακατεύεται.
Κάθεται ήσυχη η δική σου στο αμάξι; Είναι βασικό να μην σκάει πέρα-δώθε στις στροφές.  :D Δοκίμασες να της βάλεις την ειδική ζώνη;

Συμφωνώ στο ότι είναι κρίμα να τα φορτώνουμε στα φάρμακα, αλλά στη δική μας περίπτωση δεν υπήρχε άλλη λύση, κάθε φορά που πηγαίναμε ταξίδι ψάχναμε κτηνίατρο γιατί πάθαινε αφυδάτωση....  dunno
Όταν υπέφερε από ναυτία, είχαμε δοκιμάσει τα πάντα, αλλά τίποτα δεν έπιανε... Είσαι πολύ τυχερή που βρήκες μια τέτοια λύση, έτσι και είναι ήρεμη και δεν είναι φορτωμένη με φάρμακα....
Τώρα που μεγάλωσε, δεν εχει καθόλου ναυτία.... Τώρα περνάει χωρίς ίχνος ναυτίας μέχρι και όλη την εθνική οδό από το Μπάνσκο στη Σόφια, που είναι ο χειρότερος δρόμος, από άποψη στροφών, που έχω δει....  Στο αμάξι είναι κανονικότατη κυρία, κάθεται στα πίσω καθίσματα μόνη της και απολαμβάνει....  :D

Αποσυνδεδεμένος giorgosdelta

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • facebook
« Απάντηση #41 στις: Ιούνιος 26, 2012, 11:44:36 πμ »
Χτες ανέβηκα 2 φορές λόγω δουλειάς στην κορυφή του Μιτσικελίου, πολλές στροφές, πολύ ανηφόρα. Την 1η φορά κόντεψε να μου βγει το στομάχι, κάτι σαν ναυτία. Είχα πιεί λίγα νερά επιπλέον με ψιλοάδειο σχετικά στομάχι. Τη 2η φορά έφαγα λίγες καλαμποκογκοφρέτες, χωρίς υγρά και δε κατάλαβα τίποτα. Ίσως μια καλή λύση είναι ξηρή τροφή να τραβήξει τα υγρά του στομάχου.

Αποσυνδεδεμένος Χλόη

• Addicted
« Απάντηση #42 στις: Ιούνιος 26, 2012, 06:28:03 μμ »

Κάθεται ήσυχη η δική σου στο αμάξι; Είναι βασικό να μην σκάει πέρα-δώθε στις στροφές.  :D Δοκίμασες να της βάλεις την ειδική ζώνη;

Φραν, προσέχεις πιο πολύ τη σκυλίτσα σου απ'ότι με πρόσεχαν οι γονείς μου όταν ήμουν μικρή :D sigh

• Addicted
« Απάντηση #43 στις: Ιούνιος 27, 2012, 01:53:03 μμ »

Φραν, προσέχεις πιο πολύ τη σκυλίτσα σου απ'ότι με πρόσεχαν οι γονείς μου όταν ήμουν μικρή :D sigh
Άστα να πάνε!  :D Και να φανταστείς ότι πλέον ζούμε σε διαφορετικά σπίτια. Επέλεξε να μείνει με τη γιαγιά μου στα 8 της. Δίνω οδηγίες όμως!  :D :D
Με τη μικρή μου (γάτα), που είναι θύμα κακοποίησης, είμαι χειρότερη! Αλλά δεν έχει βγει σε καλό όπως με την Φραντσέσκα που είναι κυρία. Η Στένσιλ έχει γίνει πολύ κακομαθημένη, απαιτητική, ιδιότροπη...  :( Αλλά κατά βάθος είναι ψυχούλα!!  :))

Αποσυνδεδεμένος Χλόη

• Addicted
« Απάντηση #44 στις: Ιούνιος 27, 2012, 02:36:02 μμ »
Καλά κάνεις και τα προσέχεις! Σίγουρα το εκτιμούν :)

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής