χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: Ζώα στη θάλασσα;  (Αναγνώστηκε 6290 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fani7

• Addicted
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Ζώα στη θάλασσα;
« Απάντηση #15 στις: Αύγουστος 31, 2009, 11:57:23 μμ »
Ε το μονο που μενει ειναι να αρχισουμε να παραπονιομαστε και εμεις για αυτους!!!! Μας λερωνεται τη θαλασσα κυριοι με τις βλακιες σας χαχαχαχα
θυμήσου να θυμάσαι.....

Αποσυνδεδεμένος Ελένη Μπ.

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #16 στις: Σεπτέμβριος 02, 2009, 10:57:06 μμ »
Λένε οτι εφόσον το ζώο είναι δικό σου δεν πρέπει να το αφήνεις να μπαίνει στη θάλασσα. Οσον αφορά τα ζώα που ειναι αδέσποτα εχει χρεός το κράτος...! λεεεεεμε τωρα!!!
"Γίνε όλα όσα είσαι..."

Αποσυνδεδεμένος Vivi

• Πλήρες μέλος
  • Το φάρμακό σου η τροφή σου
« Απάντηση #17 στις: Ιούνιος 24, 2012, 01:39:20 μμ »
Μόλις γύρισα από τη θάλασσα και ένας σ****όψυχος ήρθε με με φόρα προς το σκυλάκι μου και της πέταξε με μανία μια αρκετά μεγάλη πέτρα προκειμένου να την χτυπήσει. Η σκυλίτσα μου ήταν δεμένη κοντά μου και καθόταν πολύ ήρεμη. Προσπάθησα να του μιλήσω ευγενικά και ήρεμα γιατί δεν ήμουν σίγουρη εάν επιτρέπεται ή όχι. Απομάκρυνα τη σκυλίτσα από την άμμο και πήρα τηλ το λιμενικό. Μου είπαν ότι επιτρέπεται να το έχω κοντά μου. Αυτός άρχισε να ξαναφωνάζει μόνος του και εκεί ήταν που σταμάτησα να του απαντάω ευγενικά. Με σύγχισε......  >:(

Άστεγος Διαβάτης

• Επισκέπτης
« Απάντηση #18 στις: Ιούνιος 24, 2012, 01:56:27 μμ »
Προσπάθησα να του μιλήσω ευγενικά και ήρεμα γιατί δεν ήμουν σίγουρη εάν επιτρέπεται ή όχι.

Ακόμα και να μην επιτρέπεται, το να πετάξει πέτρα στο σκυλάκι πάει αλλού, θα μπορούσατε να του κάνετε μήνυση..   

Αποσυνδεδεμένος Vivi

• Πλήρες μέλος
« Απάντηση #19 στις: Ιούνιος 24, 2012, 02:02:04 μμ »
Του το είπα αλλά δεν ήθελα να φτάσω την κατάσταση στα άκρα. Εγώ πάντως θα συνεχίσω να πηγαίνω εκεί με τη ακυλίτσα μου και αν ξανακάνει τίποτα δεν θα είμαι τόσο ελαστική μαζί του.....

Αποσυνδεδεμένος Franchesca

• Addicted
« Απάντηση #20 στις: Ιούνιος 24, 2012, 02:31:51 μμ »
 >:( >:( >:( >:(
Θα τον είχα πλακώσει στις μάπες αν έκανε τέτοια κίνηση σε κάποια από τις κόρες μου!! Κάθε καλοκαίρι η ίδια ιστορία! Μα ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ καβγάδες!!

Τέσπα, το έχω ξαναποστάρει:
Τα σκυλια δεν επιτρεπονται σε οργανωμενες παραλιες(δηλ καρεκλες, ναυαγοσωστης,κτλ) και θάλασσες αλλά η εγκύκλιος Μ.Φ. 3111.10/1/93/20-05-93 της Διεύθυνσης Λιμενικής Αστυνομίας του ΥΠΕΝ διευκρινίζει πως η απαγόρευση δεν περιλαμβάνει απομακρυσμένες τοποθεσίες, ακόμα κι αν εκεί συχνάζουν λουόμενοι.
Μόνο που «οργανωμένες παραλίες» είναι οι πλαζ του ΕΟΤ και ελάχιστες άλλες με εισιτήριο και συγκεκριμένες εγκαταστάσεις (λουτήρες, τουαλέτες, αποδυτήρια κ.λπ.)
Δε μπορεί κανείς να σου πει να βγάλεις το σκύλο σου από τη θάλασσα ή την παραλία!
Μόνο που πρέπει να κρατάς σακουλίτσες μαζί σου για τα κόπρανα και έξω στην παραλία να τον έχεις δεμένο. Σε κανένα δημόσιο χώρο δεν επιτρέπονται λιτά τα σκυλιά.
~*Σε κάθε κλουβί, σε κάθε φυλακή κρύβεται στα κάγκελα μια ελεύθερη ζωή.*~

Αποσυνδεδεμένος Vivi

• Πλήρες μέλος
« Απάντηση #21 στις: Ιούνιος 24, 2012, 02:39:21 μμ »
Η παραλία είχε και ναυαγοσώστη και ξαπλώστρες παραπέρα. Συγκεκριμένα την είχα δεμένη στον πύργο του ναυαγοσώστηκαι εγώ ξάπλωνα δίπλα της. Κρίμα που δεν μπορώ να ξαναπάω  :(

Αποσυνδεδεμένος Franchesca

• Addicted
« Απάντηση #22 στις: Ιούνιος 24, 2012, 02:50:23 μμ »
Η παραλία είχε και ναυαγοσώστη και ξαπλώστρες παραπέρα. Συγκεκριμένα την είχα δεμένη στον πύργο του ναυαγοσώστηκαι εγώ ξάπλωνα δίπλα της. Κρίμα που δεν μπορώ να ξαναπάω  :(
Τί τις θες βρε πουλάκι μου και εσύ τέτοιες παραλίες; Πάρε το κοριτσάκι σου και ένα βιβλίο και άραξε τη κάπου πιο καβατζωτά. Δεν είμαι τόσο σκατάνθρωπος αλλά με έχουν κάνει να τους μισήσω με τα χρόνια. Ζούμε με σκυλιά από τότε που ήμουν στην κοιλιά της μάνας μου και έχω βιώσει πολύ άσχημα όλες αυτές τις φάσεις. Ειδικά σε ηλικίες που δε μπορούσα τότε να το υπερασπιστώ όπως τώρα.
Όταν βλέπω όλες αυτές τις πατσαβουρόγριες να κουτσομπολεύουν πάνω απ' το κεφάλι μου στην παραλία με τα γελοία ψάθινα καπέλα τους, τα ψώνια να αλοίφονται με λάδια, τις υστερικές μανάδες να φωνάζουν στα μούλικα τους, τους κάγκουρες να παίζουν ρακέτες πάνω απ' το κεφάλι μου και το bechόμπαρο να βαράει ντάπα-ντούπα μες στα αφτιά μου... νομίζω πως θέλω να πνιγούν όλοι! Μαζί με τον ναυαγοσώστη! 'Η να σκάσει ένα κοπάδι καρχαρίες!!  :D :D :D
Δεν είμαι μισάνθρωπος. Ψυχολογικά με την παραλία έχω!  :))
~*Σε κάθε κλουβί, σε κάθε φυλακή κρύβεται στα κάγκελα μια ελεύθερη ζωή.*~

Αποσυνδεδεμένος Incognito

• Addicted
« Απάντηση #23 στις: Ιούνιος 24, 2012, 02:58:30 μμ »
Ή να βρεις καμιά πιο χύμα παραλία που σκάει κόσμος με λυτούς σκύλους. :)

Αποσυνδεδεμένος ToFu

• www.tofu.gr
  • Addicted
  • black salt is not black!
    • tofu.gr
« Απάντηση #24 στις: Ιούνιος 24, 2012, 05:37:02 μμ »
Τί τις θες βρε πουλάκι μου και εσύ τέτοιες παραλίες; Πάρε το κοριτσάκι σου και ένα βιβλίο και άραξε τη κάπου πιο καβατζωτά. Δεν είμαι τόσο σκατάνθρωπος αλλά με έχουν κάνει να τους μισήσω με τα χρόνια. Ζούμε με σκυλιά από τότε που ήμουν στην κοιλιά της μάνας μου και έχω βιώσει πολύ άσχημα όλες αυτές τις φάσεις. Ειδικά σε ηλικίες που δε μπορούσα τότε να το υπερασπιστώ όπως τώρα.
Όταν βλέπω όλες αυτές τις πατσαβουρόγριες να κουτσομπολεύουν πάνω απ' το κεφάλι μου στην παραλία με τα γελοία ψάθινα καπέλα τους, τα ψώνια να αλοίφονται με λάδια, τις υστερικές μανάδες να φωνάζουν στα μούλικα τους, τους κάγκουρες να παίζουν ρακέτες πάνω απ' το κεφάλι μου και το bechόμπαρο να βαράει ντάπα-ντούπα μες στα αφτιά μου... νομίζω πως θέλω να πνιγούν όλοι! Μαζί με τον ναυαγοσώστη! 'Η να σκάσει ένα κοπάδι καρχαρίες!!  :D :D :D
Δεν είμαι μισάνθρωπος. Ψυχολογικά με την παραλία έχω!  :))
πω πω, αυτό δεν είναι παραλία, χείμαρρος είναι nanana που να μας πιάσουν και οι ζέστες...

Αποσυνδεδεμένος Vivi

• Πλήρες μέλος
« Απάντηση #25 στις: Ιούνιος 24, 2012, 06:39:29 μμ »
Τί να κάνω που το εξοχικό μου βρίσκεται σε τέτοιο μέρος; Τυγχάνει και να είναι κοντά στη δουλειά μου (γιατί μένω Θεσσαλονίκη και δουλεύω Χαλκιδική) και το καλοκαίρι συνδυάζω εργασία  και χαρά. Όταν ήμουν μικρούλι και για 10 συνεχόμενα χρόνια, πηγαίναμε σε ένα χύμα καμπινκ με τους γονείς μου και είχα την ελευθερία μου με το ποδηλατάκι μου και να μαυρίζω όχι από τον ήλιο αλλά από τα χώματα. Είχα βρει τον παράδεισό μου μέχρι που οι γονείς μου αγόρασαν αυτό το σπιτάκι στην Χαλκιδική. Θυμάμαι πρώτη φορά δεν τους μιλούσα για μια εβδομάδα. Τώρα αναγκαστικά θα πηγαίνω τα Σαββατοκύριακα με την σκυλίτσα σε απόμερες παραλίες. Την λυπάμαι όμως γιατί το αυτοκίνητο της φέρνει ανακατωσούρα....

Αποσυνδεδεμένος elsa

• Συντονίστρια
  • Addicted
  • Αποσυντονίστηκα...
    • elsa's blog
« Απάντηση #26 στις: Ιούνιος 24, 2012, 06:47:59 μμ »
Μπορείς ίσως να πηγαίνεις ...απόμερες ώρες! Εγώ πάω κατά τις 8:00 το βραδάκι, και η κίνηση είναι πολύ πεσμένη, ειδικά μέσα στη θάλασσα είμαστε 5-6 άτομα.
Και το πρωί, πριν από τη δουλειά, θα μπορούσες να πηγαίνεις επίσης, το κάνει μια φιλενάδα μου και λέει ότι είναι πολύ ήρεμα (εγώ είμαι μαχμουρλού, δεν ξυπνάω εύκολα το πρωί  :D)

Αποσυνδεδεμένος Ντίνα

• Θαμώνας
  • Vegan Body... Hippy Mind...
    • My blog page on tumblr
« Απάντηση #27 στις: Ιούνιος 24, 2012, 06:58:30 μμ »
Μπορείς ίσως να πηγαίνεις ...απόμερες ώρες! Εγώ πάω κατά τις 8:00 το βραδάκι, και η κίνηση είναι πολύ πεσμένη, ειδικά μέσα στη θάλασσα είμαστε 5-6 άτομα.
Και το πρωί, πριν από τη δουλειά, θα μπορούσες να πηγαίνεις επίσης, το κάνει μια φιλενάδα μου και λέει ότι είναι πολύ ήρεμα (εγώ είμαι μαχμουρλού, δεν ξυπνάω εύκολα το πρωί  :D)

Την προτροπή σου είχα κι εγώ κατά νου, μιας και σε αυτές τις περιπτώσεις δε χωρούν συμβιβασμοί με υστερικούς, κομπλεξικούς λουόμενους.

Αποσυνδεδεμένος Incognito

• Addicted
« Απάντηση #28 στις: Ιούνιος 24, 2012, 08:00:41 μμ »
Την λυπάμαι όμως γιατί το αυτοκίνητο της φέρνει ανακατωσούρα....

Κανόνησε να φάει μετά την διαδρομή με το αυτοκίνητο αφού φτάσετε. Και μένα ο δικός μου ζαλίζεται και τον πάω βόλτες νηστικό και τον ταίζω μόλις φτάσου κάπου (προτιμάει να πεινάσει παρά να χάσει την βόλτα).

Αποσυνδεδεμένος Vivi

• Πλήρες μέλος
« Απάντηση #29 στις: Ιούνιος 24, 2012, 08:46:05 μμ »
Την τελευταία φορά ταξίδεψε νηστικό αλλά πάλι έκανε εμετό. Ήταν μόνο σάλια και γαστρικά υγρά... Ο γιατρός μου είπε ότι δεν υπάρχει σωτηρία και απλά να εύχομαι κάποτε να συνηθίσει  dunno

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής
Contact