Υλικά2 - 3 μανιτάρια πορτομπέλο
1 αβοκάντο
1 ρόκα καλαμπόκι
3 ντομάτες μικρές
1 κρεμμύδι ξερό, μικρό
1 σκόρδο
1 καρότο
λίγες ελιές
λίγο λάδι
ξύδι μπασλάμικο
αλάτι
δενδρολίβανο
Χρόνος παρασκευής 15 λεπτά."Γουακαμόλε"Ψιλοκόβουμε και στραγγίζουμε τις ντομάτες.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το καρότο.
Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το κόβουμε κομμάτια.
Ρίχνουμε τα υλικά στο μπλέντερ με ελάχιστο αλάτι και τα κόβουμε μέχρι να γίνουν ψιλά κομματάκια και
όχι πολτός.
Κόβουμε με το μαχαίρι το καλαμπόκι από την ρόκα, το πλένουμε τα το ανακατεύουμε με τις ψιλοκομμένες ελιές.
Πλένουμε ελαφρά τα μανιτάρια και αφαιρούμε το κοτσάνι τους.
Στον εσωτερικό ραβδωτό κύκλο τους, ρίχνουμε λίγο λάδι, λίγο μπαλσάμικο ξύδι και λίγο δενδρολίβανο (αν το έχουμε στα σπασμένο ελαφρά ακόμη καλύτερα)
Γεμίζουμε με το καλαμπόκι το κάθε μανιτάρι και το γαρνίρουμε με το
γκουακαμόλεΗ γέμιση φτάνει για 3 μανιτάρια τουλάχιστον.
Το περίσσευμα της γέμισης ταιριάζει πολύ ωραία με κρακεράκια λιναρόσπορου...
Καλή όρεξη!!
