Ποιος είπε ότι οι ωμοφάγοι δεν έχουν "junk food";
Λύτρωση! yay
(Χρήση αφυγραντή)
Υλικά:2 πατάτες (τις κλασσικές, με γλυκές δεν θα πετύχει..)
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Ρίγανη, αλάτι ή ότι άλλο θα θέλατε επάνω στα πατατάκια σας.
Καθαρίζουμε τις πατάτες μας.
Τις κόβουμε στον χειροκίνητο κόφτη για λαχανικά σε λεπτές φέτες (ένας που έχει σταθερό πάχος θα κάνει μια χαρά τη δουλειά του)
Τις φέτες τις βάζουμε σε ένα βαθύ σκεύος (γαβάθα), ρίχνουμε το λάδι και δουλεύουμε το υλικό σε όλα τα κομμάτια μας χωρίς να τα χαλάσουμε.
Απλώνουμε τις φέτες σε 3! ταψάκια του αφυγραντή. Χωρίς αντικολλητικό χαρτί.
Τις αφήνουμε τουλάχιστον 4 ώρες και από εκεί και μετά ελέγχουμε το πόσο τραγανά θέλουμε να είναι τα πατατάκια μας.
Όταν το αποφασίσουμε τα βάζουμε σε βαθύ πιάτο, ρίχνουμε τα μπαχαρικά της αρεσκείας μας και καλή μας όρεξη!!
