Βίγκαν Φόρουμ: Αρχειακή Ανενεργή Έκδοση
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η διατροφική μαγιά σε σκόνη που είχα πάρει από τον Παπανικόλα έγραφε ότι περιείχε Β12. Δεν θυμάμαι τη μάρκα, θα το δω το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι.Τελευταία είχα παραγγείλει από το vegan essentials Parma και Red Star διατροφική μαγιά γιατί η άλλη που είχα πάρει από το green farm δεν μου άρεσε ιδιαίτερα.Είχα διαβάσει για τη Red Star στο nutritional yeast cookbook κι είπα να τη δοκιμάσω. Δεν συγκρίνεται με αυτή που κυκλοφορει εδώ... Αυτή στο χάρτινο σακουλάκι στο Πράσινο δεν έχω καταφέρει να τη βρω γιατί κάθε φορά που πάω (στο κατάστημα του Χαλανδρίου) δεν την έχουν.
Παράθεση από: blueheart στις Σεπτέμβριος 12, 2009, 06:23:47 μμΗ διατροφική μαγιά σε σκόνη που είχα πάρει από τον Παπανικόλα έγραφε ότι περιείχε Β12. Δεν θυμάμαι τη μάρκα, θα το δω το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι.Τελευταία είχα παραγγείλει από το vegan essentials Parma και Red Star διατροφική μαγιά γιατί η άλλη που είχα πάρει από το green farm δεν μου άρεσε ιδιαίτερα.Είχα διαβάσει για τη Red Star στο nutritional yeast cookbook κι είπα να τη δοκιμάσω. Δεν συγκρίνεται με αυτή που κυκλοφορει εδώ... Αυτή στο χάρτινο σακουλάκι στο Πράσινο δεν έχω καταφέρει να τη βρω γιατί κάθε φορά που πάω (στο κατάστημα του Χαλανδρίου) δεν την έχουν. Καλα αυτή του Green Farm είναι άθλια σε σχέση με τη Red Star η οποία έχει την καλύτερη γεύση. Η Parma τα σπάει. Αλλά άντε να παραγγέλνεις συνέχεια από Αμερική, είναι πολλά τα έξοδα. Μια από τον Παπανικόλα που πήρα και εγώ είναι καλύτερη στη γεύση από τις άλλες που βρισκω στην Ελλάδα αλλά δεν είδα να λέει κάτι για Β12. Θα το κοιτάξω και γω αλλά λογικά την ίδια έχουμε, δεν έχει και πολλές
και οι φόροι και οι δασμοί φτάνουν στο 4πλάσιο της τιμής ενός προϊόντος;