προχθες το βραδυ βρηκα εξω απο την αυλη ενα πανεμορφο γατακι,μολις απογαλακτιστηκε μαλλον και η μητερα του το αφησε μονο του,ειπα να το κρατησω μιας και εχω χωρο αλλα επειδη δεν ειχα ποτε γατα εχω μερικες αποριες questionmark
ποσες φορες πρεπει να το ταιζω και τι(το γατακι ειναι περιπου ενος μηνα)
ειναι αρσενικο,μου ειπαν οτι οταν ενηλικιωθει θα εκκρινει απο τους γεννητικους του αδενες,για να οριοθετει την περιοχη του,μια ασχημη μυρωδια
με το τοξοπλασμα τι γινεται ?μεταδιδεται απο τις γατες η ειναι μυθος?υπαρχει περιπτωση να μεινει μια γυναικα στειρα απο τις τριχες της γατας?
εχω τρια σκυλια και αναγκαστηκα τους πηρα τη πανω αυλη για να μενει το γατακι εκει και αυτα ειναι στη κατω αυλη και στο χωραφι,υπαρχει περιπτωση να ζηλεψουν?
ενω του αγορασα ειδικο χωμα και λεκανακι,αυτο μου εχει καταχεσει τις γλαστρες,τι μπορω να κανω γιαυτο

Αυτες τις αποριες προς το παρον,κατα τ' αλλα εχω ξετρελαθει μαζι του,γυρναω στο σπιτι απο τη δουλεια και μολις με βλεπει μου αρχιζει τα ναζια και τριβεται στα ποδια μου,τελικα αυτα που λενε μερικοι για τις γατες οτι ειναι για τη παρτη τους και μονο νομιζω οτι δεν ισχυει,λιγο φαγητο εδωσα στο ζωντανο και ενα μερος για να μενει και αυτο μου δειχνει καθε στιγμη την αγαπη του. thanks