Υλικά200gr μαργαρίνη
½ φλιτζάνι ζάχαρη rapadura
1 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1/3 φλιτζανιού κορν φλάουερ
2 μέτρια μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες
λίγη κανέλα
8 μπισκότα digestive τριμμένα
Κρέμα2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουερ
1/2 φλιτζανιού ζάχαρη rapadura
250 γάλα σόγιας
1 κουταλιά της σούπας μαργαρίνη
1 μήλο κομμένο σε μικρά κυβάκια
2 βανίλιες
Εκτέλεση Για την κρέμα
Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το κορν φλάουερ και τη ζάχαρη, προσθέτουμε το γάλα κι ανακατεύουμε συνέχεια σε χαμηλή φωτιά μέχρι να αρχίσει να πήζει η κρέμα. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τη λιωμένη μαργαρίνη, τη βανίλια και τα ψιλοκομμένα μήλα. Καλύπτουμε την κρέμα με διάφανη μεμβράνη ώστε να μην δημιουργηθεί κρούστα, την αφήνουμε να κρυώσει και ξεκινάμε να φτιάξουμε τη βάση μας.
Χτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη με τη μαργαρίνη το αλεύρι και το κορν φλάουερ μέχρι να γίνει μια ενιαία ζύμη. Αν χρειάζεται προσθέτουμε 2-3 κ.σ. νερό. Ρίχνουμε τα ? της ζύμης μας σε ένα βουτυρωμένο ταψάκι, από πάνω ρίχνουμε την κρέμα με τα ψιλοκομμένα μήλα, και την υπόλοιπη ζύμη την απλώνουμε προσεκτικά πάνω από την κρέμα ξεκινώντας από τις άκρες του ταψιού αφήνοντας ένα κενό στο κέντρο ώστε να φαίνεται η κρέμα μας. Στρώνουμε στο κέντρο τα μήλα που έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς για περίπου μία ώρα. Γαρνίρουμε γύρω γύρω με τριμμένο μπισκότο, καρύδια, ζάχαρη και κανέλα.
http://www.myvegcooking.com/2009/04/blog-post_30.html