Καταρχάς έφτιαξα το
ρυζόγαλο της Go VeganΕπειδή βασικά την προηγούμενη είχα φτιάξει γάλα σόγιας, και δεν είχα καρύδας, έβαλα
5 κούπες σόγιας αντί για 3 κουπες σόγιας,2 κούπες καρύδας που
αναγράφεται στην συνταγή. Πιθανον λόγο αυτή της αλλαγής το ρυζόγαλο να
ήθελε περισσότερη ζάχαρη (προσωπικά δεν πρόσθεσα γιατί νόμιζα ότι ζάχαρη κ βανίλια
που είχα προσθέσει στο σογιόγαλο ήταν αρκετά).
Έπειτα ακολούθησα
αύτη τη συνταγή από τις συνταγές της παρέας που στην ουσία είναι μια παραλλαγή του κλασσικού μιλφέιγ.

Η μόνη διαφορά που έκανα σε αυτή την συνταγή ήταν πως έβαλα λίγα γραμμάρια λιγότερα κουβερτούρα (125 γρ.) και
αντί για σφολιατίνια έβαλα
cream crackers (το μαύρο πακέτο με τα ολικής άλεσης).
Το αποτέλεσμα ήταν ένα γευστικότατο μιλφέιγ που ειλικρινά μου είχε λείψει η γεύση του και μου πέτυχε καλύτερα απ'όταν το έτρωγα έτοιμο
με τα ζωικά. Δυστυχώς δεν παίζει φώτο από το δικό μου οπότε έβαλα μια από το blog.
ΥΓ: Αν ακολουθήσετε τα δικά μου βήματα και βάλετε μόνο γάλα σόγιας θα σας πρότεινα να
προσθέσετε και κάμποση ζάχαρη, καθώς το ρυζόγαλο
βγήκε λίγο περισσότερο ουδέτερο στη γεύση απ'όσο ήθελα (αν και την γεύση την σώζει αρκετά το γλάσο) ώστε να δέσει πιο ωραία.
Σίγουρα θα το ξαναφτιάξω αυτό το γλυκό πάντως
