χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: SOS!XAΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ!SOS!  (Αναγνώστηκε 1008 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ka0s

• Sr. Member
  • Φύλο: Άντρας
SOS!XAΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ!SOS!
« στις: Μάιος 14, 2009, 11:39:00 μμ »
Την Κυριακη στις 3 Μαιου χάσαμε τον σκύλο μας στο βουνό της Πάρνηθας σε βόλτα που έβγαζε η μητέρα μου τα σκυλιά.Μάλιστα ο Αριστος ήταν δίπλα της όλη την ώρα και ποτέ δεν φεύγει χωρίς το άλλο σκυλί μας!Αυτό μας προβληματίζει ιδιαιτερα γιατί εξαφανιστηκε μέσα σε 2 λεπτά χωρις να το πάρει η μητερα μου ειδηση!Έχουμε ψάξει όλο το βουνο(πράγμα εύκολο μιας και τώρα πια το δάσος είναι σχεδον ανυπαρκτο),έχουμε κολλήσει αφίσες και έχουμε ρωτήσει πολλούς περαστικούς αλλα η απάντηση ήταν ότι δεν τον έχουν δει καν!Η μητέρα μου φοβάται ότι τον έχουν πάρει για τροφή σε τσίρκο ή για πειράματα!Επειδη εκείνη την μέρα ήταν χωρις λουρί αν κάποιος τον έχει δεί ή τον έχει κρατήσει σας παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζι μου γιατι κάνει αντιεπιλιπτικη θεραπία και (αν ζεί ακόμα) δεν θα αντέξει χωρις την θεραπεία του!Δεν είναι κατι κολλητικο ούτε γινεται επιθετικος απλα τον πιανουν κρίσεις με σπασμούς!Σας παρακαλουμε μας λειπει και σε εμας και στο αλλο μας σκυλι!
Ειναι πολυ φιλικος 4 χρονων περιπου μεσαιου μεγέθους ημιαιμος,λευκος με καφέ βούλες!

Αν ξερετε κάτι στείλτε pm ή e-mail!
Αντρέας Φ.

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής