Βίγκαν Φόρουμ: Αρχειακή Ανενεργή Έκδοση
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Monterey Jack Cheez από το The Ultimate Uncheese CookbookΥλικά:1/2 κούπα κάσιους αλεσμένα 1/4 κούπας διατροφική μαγιά * 1/4 κούπας χυμός λεμονιού 2 κ.γλ. ταχίνι 2 κ.γλ. κρεμμύδι σκόνη 1 κ.γλ. αλάτι 1/2 κ.γλ. μουστάρδα ξηρή (τριμμένος σιναπόσπορος)1/4 κ.γλ. σκόρδο σκόνη 1/4 κ.γλ. κορίανδρο τριμμένο 1/1/2 κ.σ. άγαρ σκόνη** 1 1/2 κούπα νερόΕκτέλεση:Λαδώνουμε ένα γυάλινο σκεύος.Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε το άγαρ στο νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε 5-10 λεπτά μέχρι να διαλυθεί το άγαρ. ***Το μεταφέρουμε σε μπλέντερ, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε. Μεταφέρουμε στο σκεύος και βάζουμε στο ψυγείο χωρίς καπάκι. Μόλις κρυώσει, το σκεπάζουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο αρκετές ώρες. Για να σερβίρουμε το γυρίζουμε ανάποδα σε πιάτο. * Πληροφορίες για τη διατροφική μαγιά http://veganmamagr.blogspot.com/2010/08/blog-post_04.html** Το άγαρ είναι πηκτικό μέσο που χρησιμοποιείται στην ασιατική κουζίνα και το βρίσκουμε σε καταστήματα με ασιατικά προϊόντα http://en.wikipedia.org/wiki/Agar*** Να είστε φειδωλοί με το άγαρ και να το βγάλετε από τη φωτιά πριν αρχίσει να πήζει. Μετά θέλει μια σβελτάδα (να έχετε έτοιμα τα υλικά που θα ρίξετε στο μπλέντερ).φωτογραφία: http://s227.photobucket.com/albums/dd272/aliena_13/?action=view¤t=tiriup.jpg
Γενικά τα τυράκια από αυτό το βιβλίο μας έχουν φερθεί πολύ καλά
*ντίρλα γίναμε πάλι*
παραλλαγή του monterey jack cheez με blueberries.
Κυανόκαρδη, έκανες την καρδιά του αντρός μου περιβόλι με αυτή τη συνταγή Ας όψεται που δεν μας έκατσε το ταξιδάκι.