Λοιπόοοον....
Αύριο που έχει ρεπό ο Αλέξης είπαμε ότι θα φτιάξουμε πίτσα! yay
Τον κατάφερα να δεχτεί να φτιάξω εγώ το "τυρί", για δοκιμή winking
Κατά καιρούς που σας έχω αναφέρει εδώ ότι έχω αυτό το θέμα με την πίτσα, μου έχετε δώσει διάφορες ιδέες, συμβουλές και συνταγές (νομίζω και μία από το uncheese, που όμως δεν θυμάμαι ποια questionmark), η Veggie-Wedgie, η Δεινομάχη, ίσως και άλλοι. Αυτά τα ποστ είναι διασκορπισμένα στο φόρουμ, γι' αυτό ήθελα να ανοίξω ένα θέμα ειδικά για αυτό, που ίσως βοηθήσει κι άλλους.
Μελέτησα το uncheese στο κεφάλαιο "pizza", όμως έχει έτοιμες ολόκληρες συνταγές για πίτσα και δεν βοηθάει, γιατί την πίτσα την φτιάχνει ο Αλέξης (είναι η σπεσιαλιτέ του, όπως σας έχω πει), κι εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να φτιάξω και να αντικαταστήσω μόνο το τυρί! Δηλαδή να φτιάξω το τυρί, και να του το δώσω να το χρησιμοποιήσει στη δική του συνταγή.
Θυμάμαι ότι μου είχατε προτείνει και μία συνταγή από το uncheese -για τυρί που κάνει για πίτσα, όχι για ολόκληρη.
Περιμένω τις ιδέες-συμβουλές-συνταγές σας για το τυρί στην πίτσα!
Για αύριο που θα φτιάξω για πρώτη φορά, έχει μεγάλη σημασία, να είναι το καλύτερο και πιο κοντινό σε γεύση-υφή για πίτσα, γιατί από αυτό θα εξαρτηθεί, αν θα δεχτεί να τη φτιάχνει έτσι από εδώ και πέρα (και αν θα με εμπιστευθεί για άλλες δοκιμές στο μέλλον), τον παρακάλεσα να κάνουμε μια δοκιμή και θέλω να του αρέσει winking
(Αν μπορείτε, πείτε μου και για το ψήσιμο-λιώσιμο που θα κάνει winking)