Τρουφάκια νηστίσιμα

Υλικά
- 3 κούπες καρύδια αλεσμένα
- 1/3 κούπας φρυγανιά τριμμένη
- 1/3 κούπας κακάο
- 1/4 κουταλάκι βανίλια
- 2 κούπες ζάχαρη
- 1 κούπα νερό
- 3 κουταλιές λικέρ Grand Marnier
- 200γρ τρούφα σοκολάτας για το τύλιγμα
- λίγη ζάχαρη άχνη
Σ' ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε τα καρύδια - φρυγανιά - κακάο - βανίλια. Βάλτε σε μια κατσαρόλα τη ζάχαρη και το νερό επάνω στην φωτιά και όταν αρχίσει να βράζει ρίξτε μέσα το λικέρ και τα ανακατεμένα υλικά. Ανακατέψτε τα καλά να ενωθούν και κατεβάστε τα από τη φωτιά. Αφήστε το μίγμα να κρυώσει και στη συνέχεια πλάστε το σε μικρά μπαλάκια. Τυλίξτε τα μέσα στην τρούφα ή σε καρύδια τριμμένα.
Βάλτε τα σε γκοφρέ θηκάκια και πασπαλίστε τις κορυφές ελαφρά με ζάχαρη άχνη.
φυλάξτε τα μέσα σε κουτί για μπισκότα ώστε να μην στεγνώσουν εκτός ψυγείου μία εβδομάδα.
Στην κατάψυξη κρατάνε μήνες.