Υλικά 1/2 κιλό κρεμμύδια
1/2 κιλό αλεύρι [δεν έχω δοκιμάσει ολικής]
1 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι αλάτι
1/2 κουταλάκι πιπέρι, αν θέλετε.
λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση Τρίβετε τα μισά κρεμμύδια στο τρίφτη και τα υπόλοιπα τα ψιλοκόβετε στο χέρι. Σε μια λεκανίτσα ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί και προσθέτετε χλιαρό νερό μέχρι το μίγμα σας να γίνει σφικτός χυλός. Καίτε το λάδι στο τηγάνι και ρίχνετε το μίγμα, κουταλιά-κουταλιά. Όταν οι κρεμμυδοκεφτέδες τηγανιστούν καλά και από τις δύο μεριές, τους σερβίρετε πάνω σε απορροφητικό χαρτί κι αν θέλετε έχετε ήδη βράσει και λίγα μακαρόνια για παρέα.