Προς μεγάλη μου έκπληξη είδα, πριν δύο ημέρες, σε έναν περιφραγμένο χώρο μιας μονοκατοικίας, μία γίδα η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες των γειτόνων είναι κρι-κρι.
Η Μπεμπέκα, όπως την έχει βαφτίσει η κυρία που αποφάσισε πριν ένα χρόνο περίπου να την φυλακίσει, είναι πολύ φιλική κουνάει την ουρά της,
προσπαθεί να δώσει τα πόδια της μέσα από τα κάγκελα και διεκδικεί με κάθε τρόπο τα χάδια, όπως ακριβώς θα έκανε ένας σκύλος.
Ωστόσο, ο τρόπος διαμονής της είναι απαράδεκτος!
Ούτε καν χώμα δεν υπάρχει στο έδαφος, αφού η κυρία που την έχει στην κατοχή της φρόντισε να ρίξει μπετόν, ώστε να καθαρίζει εύκολα με χλωρίνη τις ακαθαρσίες της Μπεμπέκας.
Σύμφωνα πάντα με τις περιγραφές των γειτόνων, γιατί την ίδια δεν την έχω συναντήσει, η κυρία αυτή δεν δέχεται καμμία κουβέντα για την Μπεμπέκα και δηλώνει ότι είναι η κόρη της.
Το Σαβ/κο θα προσπαθήσω να την συναντήσω, ώστε να της εξηγήσω, ότι η Μπεμπέκα θα είναι πιο χαρούμενη αν βρεθεί σε ένα φυσικό περιβάλλον, που θα έχει τη δυνατότητα να κινείται
ελεύθερα και κυρίως να σκαρφαλώνει όπως ακριβώς είναι στη φύση της.
Εάν θέλετε πείτε μου, όσοι γνωρίζετε που να απευθυνθώ;
Έχω ήδη επικοινωνήσει με ΑΡΚΤΟΥΡΟ και ΕΚΠΑΖ και με ενημέρωσαν, ότι πρέπει να απευθυνθώ πρωτίστως στο Δασαρχείο Αττικής.
Επειδή δεν θέλω να γίνει κάποια ενέργεια από εμένα ή από κάποιον άλλο φορέα, που θα αποβεί εις βάρος της Μπεμπέκας, θα περιμένω τις απόψεις σας.
Με κάποιους από εσάς θα τα πούμε την Κυριακή στην Παιώνια.
Σας χαιρετώ!
Βικτώρια