Βίγκαν Φόρουμ: Αρχειακή Ανενεργή Έκδοση
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτή τη σαλάτα δοκίμασα φέτος στις διακοπές μου στην Αγγλία
Παράθεση από: Ge0rgia στις Ιούλιος 24, 2009, 12:23:23 πμΑυτή τη σαλάτα δοκίμασα φέτος στις διακοπές μου στην Αγγλία Ge0rgia στην Αγγλία έχεις να συστήσεις vegan εστιατόρια και καταστήματα? Έκανα search και Βρήκα αρκετά, αλλά αν μου πρότεινες κάποια που δοκίμασες θα σου είμουν ευγνόμων.
Παράθεση από: Myria στις Ιούλιος 27, 2009, 12:08:38 μμΠαράθεση από: Ge0rgia στις Ιούλιος 24, 2009, 12:23:23 πμΑυτή τη σαλάτα δοκίμασα φέτος στις διακοπές μου στην Αγγλία Ge0rgia στην Αγγλία έχεις να συστήσεις vegan εστιατόρια και καταστήματα? Έκανα search και Βρήκα αρκετά, αλλά αν μου πρότεινες κάποια που δοκίμασες θα σου είμουν ευγνόμων. Αν πας Λονδίνο πρέπει οποσδήπωτε να πας να φας στο Saf και να δοκιμάσεις τα εκπληκτικά τους κοκτείλ. Όλα βίγκαν και κυρίως raw.www.saf.co.uk
Παράθεση από: Veggie Wedgie στις Ιούλιος 27, 2009, 01:53:28 μμΠαράθεση από: Myria στις Ιούλιος 27, 2009, 12:08:38 μμΠαράθεση από: Ge0rgia στις Ιούλιος 24, 2009, 12:23:23 πμΑυτή τη σαλάτα δοκίμασα φέτος στις διακοπές μου στην Αγγλία Ge0rgia στην Αγγλία έχεις να συστήσεις vegan εστιατόρια και καταστήματα? Έκανα search και Βρήκα αρκετά, αλλά αν μου πρότεινες κάποια που δοκίμασες θα σου είμουν ευγνόμων. Αν πας Λονδίνο πρέπει οποσδήπωτε να πας να φας στο Saf και να δοκιμάσεις τα εκπληκτικά τους κοκτείλ. Όλα βίγκαν και κυρίως raw.www.saf.co.ukΏπα λάθος λινκ! σορρυ!!http://www.safrestaurant.co.uk/Κυρίως Λονδίνο θα πάω. Σ' ευχαριστώ Veggie Wedgie