Υλικά (για 2 άτομα)
200 γρ. τόφου σε κυβάκια
1 κ. σ. σησάμι
1 μικρο κινέζικο λάχανο κομμένο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκκομένο
4 κ.γ. σησαμέλαιο
2 κ.σ. σουσάμι
1 πακέτο (450 γρ.) τοφού σε κύβους
2 σκελίδες σκόρδο
6-7 baby corns ή 1 μικρή κονσέρβα καλαμπόκι
Εκτέλεση
Στραγγίζουμε το τόφου και το βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με το σησάμι κι ένα κουταλάκι σησαμέλαιο κι ανακατεύουμε. Βάζουμε 2 κ.γ. σησαμέλαιο σε ένα τηγάνι κι αφού ζεσταθεί ρίχνουμε το τόφου και ψήνουμε για 8-10 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια. Σε ένα άλλο τηγάνι ή ακόμα καλύτερα γουόκ ζεσταίνουμε 1 κ.γ. σησαμέλαιο και ρίχνουμε το κινέζικο λάχανο, το σκόρδο, το καλαμπόκι και το φρέσκο κρεμμυδάκι. Ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να μαλακώσουν (3-4 λεπτά). Προσθέτουμε και το ψημένο τόφου κι ανακατεύουμε για μερικά λεπτά ακόμα.
Σερβίρετε με noodles ή ρύζι