χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: Vegan τροφές (Ami Dog Food) στην Αθήνα!  (Αναγνώστηκε 12465 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος foxy vegan

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Ανθρωποι-Ζωα-Περιβαλλον: Ειμαστε ΕΝΑ
Απ: Vegan τροφές (Ami Dog Food) στην Αθήνα!
« Απάντηση #30 στις: Ιούλιος 22, 2009, 03:24:38 πμ »
 :D
Γενικά τα σκυλιά δέχονται πολύ εύκολα τη χορτοφαγική διατροφή. Με τις γάτες είναι πιο δύσκολο αλλά η δική μου ας πούμε δεν είχε κανένα πρόβλημα.
Σεξισμός=Ρατσισμός=Σπισισμός
No one is free when others are oppressed.

Αποσυνδεδεμένος marialan

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #31 στις: Δεκέμβριος 02, 2009, 08:04:59 μμ »
Εχω 14 οικοσιτες γατουλες που τις εσωσα απο του χαρου τα δοντια κατα καιρους...Ταϊζω και καμμια 30αρια αδεσποτουλες...Ενδιαφερομαι να προωθησω την vegan διατροφη και στις γατουλες μου,να σταματησει πλεον η σχιζοφρενεια στο σπιτι...!συνεχιζουν τα ζωακια σας να τρωνε vegan τροφη;ψωνιζεται παντα απο Φ.Νεγρη;

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
« Απάντηση #32 στις: Δεκέμβριος 02, 2009, 08:20:18 μμ »
Γειά σου Marialan. Δεν ζω στην Αθήνα οπότε δεν μπορώ να σου πω για τις τροφές από κει. Απλά ήθελα να γράψω για να πω πως και τις 2 νέες γατούλες που υιοθέτησα τις ταιζω βίγκαν τροφή και τα πάνε υπέροχα!   yayΠαιδιά αν ξέρει κάποιος/α ας βοηθήσει την κοπελα, έχει και τόσα γατοστόματα να θρέψει  biggestgrin

Αποσυνδεδεμένος Incognito

• Addicted
« Απάντηση #33 στις: Δεκέμβριος 02, 2009, 11:16:22 μμ »
Είχα πάρει τηλ. στην Φωκ. Νέγρη και μου είχαν πει (πριν κανένα τρίμηνο) ότι είχαν μόνο τα μπισκότα για σκύλους (Ami) και θα φέρουν πιο μετά για γάτες (πήρα κανα δυο φορές και δεν είχαν έρθει ακόμα). Επειδή δεν χρειάστηκα τροφή όλο αυτό το διάστημα δεν ξαναρώτησα εκεί αλλά θα ρωτήσω γιατί παράγγειλα μέσω internet την Ami και μου βγήκε πολύ ακριβή!

Του γάτου μου του αρέσει αλλά δεν είναι "normal" γάτος τρώει και ρεβύθια. μπρόκολα, μακαρονάδα...  hmm

Αποσυνδεδεμένος apokalupsh

• Sr. Member
« Απάντηση #34 στις: Δεκέμβριος 02, 2009, 11:44:37 μμ »
Του γάτου μου του αρέσει αλλά δεν είναι "normal" γάτος τρώει και ρεβύθια. μπρόκολα, μακαρονάδα...  hmm

δεν ειναι ο μονος!!! πιστεψε με!!
εμενα ο ενας αρεσκεται σε κολοκυθι, ρεβυθια, φακες, σοκολατα, φυστικοβουτυρο...!   :)

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
« Απάντηση #35 στις: Δεκέμβριος 03, 2009, 12:10:27 πμ »
Οι δυο οι δικές μου, τρώνε σχεδόν τα πάντα. Ακόμη και στο μαρούλι δεν είπαν όχι!!! Ό,τι να ναι.  :D

Αποσυνδεδεμένος magicat

• Πλήρες μέλος
« Απάντηση #36 στις: Δεκέμβριος 03, 2009, 12:50:28 μμ »
Τηλ. 210 8660 113,
Φωκ. Νέγρη 31, Κυψέλη.

Δεν είναι στο 47 που ήταν, έχει πάει λίγο πιο κάτω.  Εγώ πηγαίνω συνέχεια σ' αυτόν. Εμένα η γάτα μου το καλοκαίρι είχε πρόβλημα με το στομάχι της και έκανε εμετούς, υπέθεσα ότι θα ήταν από μια ξηρά τροφή που είχε μέσα βότανα και λαχανικά. Επειδή δεν ήθελα να το ρισκάρω με τα λαχανικά στο φαγητό της, δεν του έχω παραγγείλει ακόμη. Αν και το σκέφτομαι. Πάντως θυμάμαι ότι μπορεί να φέρει κανονικές συσκευασίες (για τις γάτες) και όχι τσουβάλι.  Αν σου είναι μακριά πάρ' τον τηλ. και πες ότι είσαι από το φόρουμ.  Θα καταλάβει γιατί ξέρει  :D δηλ. πρέπει να τον ενημερώσεις ότι θέλεις να σου φέρει και τότε θα σου φέρει.  Θα του το πω και' γω αν είναι. 
Καλύτερα να μην κάνεις τίποτα απ' το να κάνεις ένα τίποτα. Oscar Wilde.

Αποσυνδεδεμένος apokalupsh

• Sr. Member
« Απάντηση #37 στις: Δεκέμβριος 03, 2009, 01:11:13 μμ »
Εμένα η γάτα μου το καλοκαίρι είχε πρόβλημα με το στομάχι της και έκανε εμετούς

πολλές φορες να ξερεις οτι οι εμετοι της γατας προερχονται από το γεγονός οτι γλειφεται και καταπινει τις τριχες της. θα πρεπει να την βοηθησεις, βουρτσιζοντας την μια φορα την βδομαδα τουλαχιστον για να φευγουν οι πολλες. πιστεψε με, αν οι εμετοι προερχονται απο αυτο βοηθαει παρα πολυ. κι εμενα πολλες φορες κανουν εμετο απο αυτο, αλλα δυστυχως δεν το θυμαμαι παντα να τις χτενιζω.   biggestgrin
καπου ειχα ακουσει επισης οτι κανει καλο στο τριχωμα τους να βαζεις με το φαγητο τους μια κουταλια λαδι, αλλα δεν ειμαι απολυτα σιγουρη γι αυτο...
βρε Marialan θυμασαι μηπως σε τι ειχε πει ο κτηνιατρος οτι μπορει να δημιουργησει προβλημα το λαδι?

• Addicted
« Απάντηση #38 στις: Δεκέμβριος 03, 2009, 01:26:06 μμ »
Τηλ. 210 8660 113,
Φωκ. Νέγρη 31, Κυψέλη.

Δεν είναι στο 47 που ήταν, έχει πάει λίγο πιο κάτω.  Εγώ πηγαίνω συνέχεια σ' αυτόν. Εμένα η γάτα μου το καλοκαίρι είχε πρόβλημα με το στομάχι της και έκανε εμετούς, υπέθεσα ότι θα ήταν από μια ξηρά τροφή που είχε μέσα βότανα και λαχανικά. Επειδή δεν ήθελα να το ρισκάρω με τα λαχανικά στο φαγητό της, δεν του έχω παραγγείλει ακόμη. Αν και το σκέφτομαι. Πάντως θυμάμαι ότι μπορεί να φέρει κανονικές συσκευασίες (για τις γάτες) και όχι τσουβάλι.  Αν σου είναι μακριά πάρ' τον τηλ. και πες ότι είσαι από το φόρουμ.  Θα καταλάβει γιατί ξέρει  :D δηλ. πρέπει να τον ενημερώσεις ότι θέλεις να σου φέρει και τότε θα σου φέρει.  Θα του το πω και' γω αν είναι. 

Άσχετο αλλά αν η γάτα κάνει εμετό δεν φταίει συνήθως η τροφή αλλά κάποιο άλλο πρόβλημα πχ τριχόμπαλες. Η τροφή μπορεί όμως να βοηθήσει στο να κάνει εμετό. Αν βγει παράδειγμα έξω και φάει χορτάρι και κάνει εμετό μετά δεν φταίει το χορτάρι, θα το έφαγε επίτιδες επειδή την πόναγε το στομάχι της από τις τριχόμπαλες.

Ωραία αν είναι να φέρνει αυτός ΟΚ γιατί εγώ κατάλαβα ότι δεν φέρνει αν δεν του ζητήσουν πολλοί γι αυτό αργούσε να έρθει! Thank you  thanks

Αποσυνδεδεμένος marialan

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #39 στις: Δεκέμβριος 03, 2009, 07:07:39 μμ »
Ευχαριστω κοριτσια!θα παρω τον κυριο της Φ.Νεγρη εκ μερους του φορουμ για να παραγγειλω.Ελπιζω ο χοντρουλης μας ο Μιρό να μην μας κατεβασει μουτρα...Αν δεν του αρεσει καποια τροφη θεωρει οτι τον τιμωρουμε και μας μουτρωνει επι μερες...! thanks

Αποσυνδεδεμένος magicat

• Πλήρες μέλος
« Απάντηση #40 στις: Δεκέμβριος 04, 2009, 11:34:08 πμ »
Εμένα η γάτα μου το καλοκαίρι είχε πρόβλημα με το στομάχι της και έκανε εμετούς

πολλές φορες να ξερεις οτι οι εμετοι της γατας προερχονται από το γεγονός οτι γλειφεται και καταπινει τις τριχες της. θα πρεπει να την βοηθησεις, βουρτσιζοντας την μια φορα την βδομαδα τουλαχιστον για να φευγουν οι πολλες. πιστεψε με, αν οι εμετοι προερχονται απο αυτο βοηθαει παρα πολυ. κι εμενα πολλες φορες κανουν εμετο απο αυτο, αλλα δυστυχως δεν το θυμαμαι παντα να τις χτενιζω.   biggestgrin
καπου ειχα ακουσει επισης οτι κανει καλο στο τριχωμα τους να βαζεις με το φαγητο τους μια κουταλια λαδι, αλλα δεν ειμαι απολυτα σιγουρη γι αυτο...
βρε Marialan θυμασαι μηπως σε τι ειχε πει ο κτηνιατρος οτι μπορει να δημιουργησει προβλημα το λαδι?

Το ξέρω αυτό που λες για τις τριχόμπαλες..αλλά δεν ήταν αυτό, καμία σχέση! Σ' αυτές τις περιπτώσεις η γάτα κάνει περιστασιακά εμετό. Η δικιά μου έκανε 4-5 φορές την ημέρα σάλια, αφρό σε συνδυασμό με ευκοίλια.  Την πήγα σε δύο γιατρούς και μου είπαν ότι κάτι έφαγε. Η γάτα έκανε να συνέλθει κοντά 1 μήνα. Είχα πολύ άχγος με αυτό που έπαθε, δεν ήξερα τι άλλο να κάνω...μέχρι συναυλία των Pixies έχασα  cryingbig

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
« Απάντηση #41 στις: Δεκέμβριος 04, 2009, 04:04:49 μμ »
Ματζικατ, μήπως έχει φυτά μέσα στο σπίτι; Εμένα πρόσφατα που μου είχε συμβεί αυτό με την μικρή μου την Σπάρκυ (που μασουλάει τα πάντα χωρίς διακρίσεις) ήταν γιατί έφαγε ένα φυτό εσωτερικού χώρου και έγινε το στομάχι της χάλια.  dunno

Αποσυνδεδεμένος magicat

• Πλήρες μέλος
« Απάντηση #42 στις: Δεκέμβριος 07, 2009, 01:52:01 μμ »
Μα όχι..δεν είχα φυτά μέσα στο σπίτι! Δεν ξέρω ακριβώς από τι το έπαθε  questionmark

• Addicted
« Απάντηση #43 στις: Δεκέμβριος 07, 2009, 08:26:48 μμ »
Ο γατούλης μου τρελαίνεται για την Ami!  clapper Ούτε ανακάτεμα με άλλη τροφή ούτε τίποτα απλά την έβαλα και την έφαγε και γουργούριζε, μεγάλη επιτυχία!  biggestgrin

Αποσυνδεδεμένος magicat

• Πλήρες μέλος
« Απάντηση #44 στις: Δεκέμβριος 08, 2009, 02:47:49 μμ »
Ωραία νέα..μπράβο!!!! yay

Και' μένα η δικιά μου την έτρωγε (όταν μου είχαν δώσει ένα δείγμα)..γενικά πρέπει να έχει επιτυχία αυτή η τροφή winking

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής