χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: Vegan τροφές (Ami Dog Food) στην Αθήνα!  (Αναγνώστηκε 13147 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Δεινομάχη

• Addicted
  • κάνε κάτι μικρό σήμερα, αντί να σκέφτεσαι αιωνίως
Vegan τροφές (Ami Dog Food) στην Αθήνα!
« στις: Μάρτιος 06, 2009, 04:37:51 μμ »
Με μια φίλη μου οργανώσαμε μία "κρούση" σε ένα pet shop. Τυπώσαμε τα φυλλάδια και τα στοιχεία επικοινωνίας για τις τροφές AmiPro, πήγαμε σε ένα PetShop που δεν πουλά ζώα και ζητήσαμε να τα φέρουν, εξηγώντας ότι είμαστε vegan κλπ.

Στο κουτί γράφει ότι είναι υποαλλεργικά (και "100% vegetable" και "cruelty free")   :D

Η τιμή είναι 90 ευρώ τα 15 κιλά (τα οποία διαρκούν περίπου 40 μέρες για ένα σκύλο 30 κιλών). Αν το υπολογίσετε, βγαίνει πάνω-κάτω όσο αν μαγειρεύατε στο σκύλο σας με υποθετικό κόστος 2 ευρώ τη μέρα.

Αν θέλετε, πρέπει να παραγγείλετε και σε 2-3 μέρες λένε ότι το φέρνουνε (δεν έχουν πολύ χώρο αποθήκευσης). Οι άνθρωποι γενικά ήταν πολύ εξυπηρετικοί και ήταν οι μόνοι (από 4 που απευθυνθήκαμε) που δέχτηκαν τελικά να τις φέρουν.

Φυσικά, νομίζω ότι το κατάστημα θα είναι διατεθειμένο να κάνει καπως καλύτερη τιμή αν δει ότι είμαστε αρκετοί.

για να δούμε.....

Στοιχεία:
Τηλ. 210 8660 113, Φωκ. Νέγρη 47, Κυψέλη
ανοικτό ώρες καταστημάτων
A small change in my life today is better than ages of well-intentioned thinking.

aliena

• Επισκέπτης
Απ: Vegan τροφές (Ami Dog Food) στην Αθήνα!
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 06, 2009, 06:15:35 μμ »
Πολύ καλό αυτό! Είμαι σε μια φάση που μαζεύω υλικό και προετοιμάζομαι να κάνω ένα άνοιγμα για αυτό το θέμα στο ίντερνετ (κυρίως στο γκρουπ για τα αδέσποτα στο facebook). Μπορώ να χρησιμοποιήσω και αυτές τις πληροφορίες σου για το συγκεκριμένο pet shop? Αυτό μαζί με το ποστ του ecoChris θα είναι πολύ καλά για αρχή. Πες μου αν θέλεις να αναφέρω το όνομά σου και ότι αυτό έγινε επειδή κάποιος το ζήτησε και έτρεξε γι' αυτό, δεν έγινε μόνο του...  ;)

• Addicted
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 06, 2009, 07:01:12 μμ »
Φυσικά και να αναφέρεις ότι κάποια άτομα από το φορουμ το "σκουντησαν" το θέμα (μπορείς να αναφέρεις τη Δεινομάχη αλλά δεν έχει τόση σημασία). Το σημαντικότερο είναι να φανεί ότι δεν είναι ακατόρθωτο να δημιουργούμε εμείς τις εξελίξεις (αντί να περιμένουμε τις εξελίξεις να έρθουν σε μας).

Πριν από μήνες κάτι πήγε το μάτι μου για μια ομαδική παραγγελία που πήγε να γίνει, αλλά μετά δεν ειδα τίποτε, και γι' αυτό αποφάσισα να το σκουντήσω εγώ (ενώ δεν έχω ζώα). Τεσπα.

Ελπίζω να ανταποκριθούν όσοι έχουν ζώα, και ειδικά στο facebook που θα ποστάρεις. Θα το διαδώσω και γω όσο μπορώ. Είναι μια καλή αρχή για όσους έχουν ζώα και δεν είναι vegans, να κάνουν μια καλή αρχή δείχνοντας συμπόνια τουλαχιστον όσον αφορά το φαγητό των τετράποδων φίλων τους. μετά πού ξέρεις.... μπορεί να μπουν σε σκεψεις και για τον εαυτό τους.

A small change in my life today is better than ages of well-intentioned thinking.

Αποσυνδεδεμένος magicat

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 10, 2009, 10:44:05 πμ »
Με μια φίλη μου οργανώσαμε μία "κρούση" σε ένα pet shop. Τυπώσαμε τα φυλλάδια και τα στοιχεία επικοινωνίας για τις τροφές AmiPro, πήγαμε σε ένα PetShop που δεν πουλά ζώα και ζητήσαμε να τα φέρουν, εξηγώντας ότι είμαστε vegan κλπ.

Στο κουτί γράφει ότι είναι υποαλλεργικά (και "100% vegetable" και "cruelty free")   :D

Η τιμή είναι 90 ευρώ τα 15 κιλά (τα οποία διαρκούν περίπου 40 μέρες για ένα σκύλο 30 κιλών). Αν το υπολογίσετε, βγαίνει πάνω-κάτω όσο αν μαγειρεύατε στο σκύλο σας με υποθετικό κόστος 2 ευρώ τη μέρα.

Αν θέλετε, πρέπει να παραγγείλετε και σε 2-3 μέρες λένε ότι το φέρνουνε (δεν έχουν πολύ χώρο αποθήκευσης). Οι άνθρωποι γενικά ήταν πολύ εξυπηρετικοί και ήταν οι μόνοι (από 4 που απευθυνθήκαμε) που δέχτηκαν τελικά να τις φέρουν.

Φυσικά, νομίζω ότι το κατάστημα θα είναι διατεθειμένο να κάνει καπως καλύτερη τιμή αν δει ότι είμαστε αρκετοί.

για να δούμε.....

Στοιχεία:
Τηλ. 210 8660 113, Φωκ. Νέγρη 47, Κυψέλη
ανοικτό ώρες καταστημάτων

Καταπληκτικό!!!! BRAVO!!!!! Θα πάω σήμερα κιόλας...καλό αυτό γιατί είχα απογοητευτεί τελείως και από τα μαγαζιά με βιολογικά και από τα pet shop με αυτά που μου έλεγαν!

Υ.Γ. Δεινομάχη... σου βγάζω το καπέλο  ;)
Καλύτερα να μην κάνεις τίποτα απ' το να κάνεις ένα τίποτα. Oscar Wilde.

• Addicted
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 10, 2009, 11:11:16 πμ »
τι σου έλεγαν στα καταστήματα που ρώτησες?

Αποσυνδεδεμένος magicat

• Πλήρες μέλος
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 10, 2009, 11:33:09 πμ »
τι σου έλεγαν στα καταστήματα που ρώτησες?

Κατ' αρχήν επικοινώνησα 2-3 φορές με τον αντιπρόσωπο της Ami's στην Θεσσαλονίκη (ο οποίος μου τα μάσαγε δηλ.  " δεν ξέρω αν έχω στην αποθήκη" και κάτι τέτοια) και μου είπε να απευθυνθώ σε μαγαζιά και μετά τα μαγαζιά με την σειρά τους να παραγγείλουν από τον ίδιο (δηλ. τον αντιπρόσωπο).

Και στα pet shop και στα μαγαζιά βιολογικών προϊόντων που πήγα μου έλεγαν ότι δεν τους συμφέρει να παραγγείλουν μικρές ποσότητες αλλά μεγάλες (δηλ. πολλά κομμάτια).  Από την άλλη ήταν προβληματισμένοι για το κατά πόσο οι ποσότητες αυτές θα είχαν ζήτηση.  Εγώ προσωπικά έχω μια γάτα.  Θα ήθελα σε πρώτη φάση ένα πακέτο για να δω αν το τρώει κιόλας!!!! Άρα δεν μπορούσα να του πω από μόνη μου φέρε 30-40 πακέτα γιατί δεν ήξερα αν θα υπήρχαν τελικά "αρκετοί" vegans που να την αγόραζαν.  Αυτό το είχα αναφέρει αρκετές φορές στο φόρουμ.  Τελευταία πήρα την απόφαση να την παραγγείλω μέσω internet ( θα μου κόστιζε ο κούκος αηδόνι) αλλά ευτυχώς θα πάω να ρωτήσω στο μαγαζί της Φωκ. Νέγρη (σύμπτωση είναι και κοντά μου)  ;D

• Addicted
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 10, 2009, 12:36:49 μμ »
magicat δυστυχώς έτσι είναι... κι εμείς φάγαμε αρκετές "πόρτες" μέχρι να βρούμε καλή διάθεση.

Δυστυχώς στον κόσμο που ζούμε, θέλει ευγένεια και επιμονή.
Επίσης μου κάνει εντύπωση που οι αντιπρόσωπος δεν είχε διάθεση συνεργασίας...

Ακόμα και έτσι, πάντως, υπάρχουν λύσεις. Μία λύση είναι η ομαδική παραγγελία από τον αντιπρόσωπο ή το εξωτερικό. Και είναι επίσης πολύ σημαντικό ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ και να μοιραζόμαστε αυτές τις εμπειρίες μας για να οργανωνόμαστε καλύτερα.

εσύ από πού σκεφτόσουν να παραγγείλεις μέσω ιντερνετ?

Αποσυνδεδεμένος magicat

• Πλήρες μέλος
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 10, 2009, 03:21:12 μμ »

Αυτό πιστεύω ότι είναι το επίσημο site τους,
http://www.veggiepets.com/acatalog/ami_vegan_cat_food.html
αλλά επειδή εγώ δεν έχω πιστωτική (δεν ήθελα ποτέ να έχω)κάποιος άλλος θα έκανε παραγγελία για μένα...αλλά θα πάω σήμερα να ρωτήσω στο μαγαζί να δω τι θα μου  πουν! :)

Αποσυνδεδεμένος foxy vegan

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
    • Ανθρωποι-Ζωα-Περιβαλλον: Ειμαστε ΕΝΑ
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 10, 2009, 07:58:07 μμ »
magicat δυστυχώς έτσι είναι... κι εμείς φάγαμε αρκετές "πόρτες" μέχρι να βρούμε καλή διάθεση.

Ακόμα και έτσι, πάντως, υπάρχουν λύσεις. Μία λύση είναι η ομαδική παραγγελία από τον αντιπρόσωπο ή το εξωτερικό. Και είναι επίσης πολύ σημαντικό ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ και να μοιραζόμαστε αυτές τις εμπειρίες μας για να οργανωνόμαστε καλύτερα.

Να είσαι καλά Δεινομάχη γιατί όλοι ψάχνονται και τελικά κανείς δεν κάνει τίποτα.
Πρέπει όταν θέλουμε να επιτύχουμε κάτι να οργανωνόμαστε. Αν όλοι όσοι θέλουν βίγκαν τροφές για κατοικίδια μέσα στο φόρουμ μαζευτούν, μπορεί να γίνει μεγάλη παραγγελία και σε καλή τιμή. Μην τα περιμένουμε όλα από τους άλλους.  ;) Το ίδιο ισχύει και με άλλα προϊόντα που θα επιθυμούσαμε να βρούμε στα καταστήματα και δεν υπάρχουν πουθενά.

Magicat αν θέλεις βοήθεια για να εισάγεις την τροφή στην καθημερινότητα του γατουλινιού, πέσμου! Θέλει λίγη υπομονή με μερικές γάτες. Η Σβουρίτα μου μετά από μία βδομάδα έτρωγε μόνο τη βίγκαν τροφή σαν να μην είχε φάει ποτέ κρέας  ;D Let me know, καλά; Ευχαρίστως να βοηθήσω.

Σεξισμός=Ρατσισμός=Σπισισμός
No one is free when others are oppressed.

Αποσυνδεδεμένος magicat

• Πλήρες μέλος
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 11, 2009, 01:40:41 μμ »

Να είσαι καλά Δεινομάχη γιατί όλοι ψάχνονται και τελικά κανείς δεν κάνει τίποτα.
Πρέπει όταν θέλουμε να επιτύχουμε κάτι να οργανωνόμαστε. Αν όλοι όσοι θέλουν βίγκαν τροφές για κατοικίδια μέσα στο φόρουμ μαζευτούν, μπορεί να γίνει μεγάλη παραγγελία και σε καλή τιμή. Μην τα περιμένουμε όλα από τους άλλους.  ;) Το ίδιο ισχύει και με άλλα προϊόντα που θα επιθυμούσαμε να βρούμε στα καταστήματα και δεν υπάρχουν πουθενά.

Magicat αν θέλεις βοήθεια για να εισάγεις την τροφή στην καθημερινότητα του γατουλινιού, πέσμου! Θέλει λίγη υπομονή με μερικές γάτες. Η Σβουρίτα μου μετά από μία βδομάδα έτρωγε μόνο τη βίγκαν τροφή σαν να μην είχε φάει ποτέ κρέας  ;D Let me know, καλά; Ευχαρίστως να βοηθήσω.

Σ' ευχαριστώ foxy  :D

Χθες πήγα στο μαγαζί και του ζήτησα αν γίνεται να μου φέρει π.χ ένα 2κιλο ή 4κιλο (σε πρώτη φάση δεν ξέρω εάν ένα ολόκληρο τσουβάλι θα ήταν κατάλληλο για την περίπτωσή μου) και μου είπε να του τηλεφωνήσω την επόμενη εβδομάδα, γιατί μέχρι τότε θα ξέρει εάν έχουν παραγγείλει και άλλοι, ούτως ώστε να συγχωνεύσει την "μικρή" δική μου παραγγελία με των άλλων.  Μου είπε ότι δεν φέρνει ένα κομμάτι εκτός κι αν είναι το 15κιλο που έχει γύρω στα 90 ευρώ. 

Οπότε όσοι από τους υπόλοιπους από εμάς έχουν γατούλες ή σκυλάκια και θέλουν να παραγγείλουν να του τηλεφωνήσουν, ακόμη κι αν ενδιαφέρονται στην αρχή για μικρές ποσότητες διότι πολλές μικρές ποσότητες θα μπορεί να φέρει αλλά λίγες μικρές δεν θα μπορεί να φέρει.

PET SHOP
Φωκ. Νέγρη 47 Κυψέλη
τηλ. 210-8660113
Ώρες : Δευτέρα & Τετάρτη           9:30-14:30
          Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή  9:30-14:30, 17:30-21:00
          Σάββατο                         9:30-16:00

Αποσυνδεδεμένος Touloumbaki

• Sr. Member
  • Σκέψου θετικά! Δράσε θετικά!
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 14, 2009, 07:12:03 μμ »
Ωχ!!!! Θέλω θέλω θέλω!!! Αν και η Φρουφρού μου έχει αποδείξει ότι έίναι απόλυτα κρεατοφαγική σκύλα δεν βλάπτει καθόλου να δοκιμάσω.....Κροκέτες ειναι ή υγρή τροφή;Εγώ βασικά σκυλοτρφή θα πάρω αλλά θα ήθελα να ξερω κατι παραπάνω. Η φρού είναι εφτα κιλά και λίγο παραπάνω από ενός έτους. Λες να γίνει 100% βέγκαν πριν από τη χορτοφάγα κυρά της; :P
Τα ζώα είναι οι φίλοι μου και όχι η τροφή μου
Αγαπάω τον πλανήτη μου, νοιάζομαι για την γή μου!!!

Αποσυνδεδεμένος foxy vegan

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
    • Ανθρωποι-Ζωα-Περιβαλλον: Ειμαστε ΕΝΑ
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 14, 2009, 07:14:56 μμ »
Άντε παιδιά και άλλοι ήθελαν τροφές, που είστε; Δηλώστε παρόν.  ;)
Σεξισμός=Ρατσισμός=Σπισισμός
No one is free when others are oppressed.

• Sr. Member
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 15, 2009, 03:35:31 μμ »
 ::)Κροκέτες είναι ή υγρή τροφή; Νομίζω πως οι κροκέτες θα ήταν πιο πρακτικές ! καλέ με ποιόν πρέπει να επικοινωνήσω για την παραγγελία; Το email μου nakolpace@yahoo.gr ας μου σταλεί κάποιο τηλέφωνο!!

Αποσυνδεδεμένος magicat

• Πλήρες μέλος
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 16, 2009, 12:04:16 μμ »
::)Κροκέτες είναι ή υγρή τροφή; Νομίζω πως οι κροκέτες θα ήταν πιο πρακτικές ! καλέ με ποιόν πρέπει να επικοινωνήσω για την παραγγελία; Το email μου nakolpace@yahoo.gr ας μου σταλεί κάποιο τηλέφωνο!!

Όχι δεν είναι υγρή τροφή αλλά ξηρά! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τηλεφωνήσεις στο μαγαζί, να του πεις ότι θες να παραγγείλεις για σκύλο την Ami's dog.  Αλλά απ' ότι κατάλαβα φέρνει μεγάλες ποσότητες π.χ 15 κιλά (όπως αναφέραμε και πιο πάνω).  Αν είναι πες του να σου φέρει για να μου φέρει και' μένα για την γατούλα μου  :D

Το τηλέφωνο του μαγαζιού είναι αυτό:

PET SHOP
Φωκ. Νέγρη 47 Κυψέλη
τηλ. 210-8660113

• Sr. Member
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 16, 2009, 07:31:22 μμ »
Μωρέ κανένα πρόβλημα να του το πω αλλά δεν θα γινόντανε κάποια μαζική παραγγελία; εγώ έτσι κατάλαβα.....για να μπορει να φέρει πολλές μικρές ποσότητες (τρικιλα ας πουμε) και να μας κάνει και ΄κάποια καλύτερη τιμή!! Γιατί να μην οργανωθούμε μέσω του φόρουμ; Κέρδος θα έχουμε έτσι κι αλλιώς!! Πάντως εγώ κράτησα το τηλέφωνο, αλλά πάνω από 3 κιλά δεν θα ρισκάρω να πάρω γιατί δεν ξέρω αν θα το φάει η φρουφρού τελικά! Αυτή είναι καπριτσιόζα με το φαγητό της!!! Γιατί να μην μαθαίνουμε εμείς οι ελληνες να λειτουργουμε και πιο συλλογικά και όχι ατομικά; Μερικές φορές είναι προς το συμφέρον μας κατι τέτοιο!! Ας οργανωθουμε ολοι μαζί όχι ο καθένας για πάρτη του! Κι ας πάρει λίγο περισσότερο χρόνο! Δεν πειράζει.

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής
Contact