χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: Vegan Κατοικίδια  (Αναγνώστηκε 14029 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Incognito

• Addicted
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Vegan Κατοικίδια
« Απάντηση #60 στις: Σεπτέμβριος 08, 2012, 08:43:26 πμ »
Εχει δώσει κανείς στα μικρά του τη (veg) σειρά της Yarrah;
Σκέφτομαι να της ρίξουμε μια ματιά και θα ήταν ιδιαιτέρως χρήσιμο και ενδιαφέρον να μοιραστεί κάποιος την εμπειρία του επάνω στη συγκεκριμένη.
Για αρχή θα δω αν θα αρέσουν τα μπισκότα...

Από που θα την παραγγείλεις αυτήν? Και εγώ τα μπισκότα θα δοκίμαζα, για γάτα και σκύλο (φτιάχνω και μόνη μου αλλά βαριέμαι να φουρνίζω συνέχεια σκυλομπισκότα :P). Εγώ προς το παρόν για συμπλήρωμα του μαγειρευτού φαγητού δίνω Arden Grange η οποία δεν κάνει πειράματα.

Αποσυνδεδεμένος Ντίνα

• Θαμώνας
  • Vegan Body... Hippy Mind...
    • My blog page on tumblr
« Απάντηση #61 στις: Σεπτέμβριος 08, 2012, 05:02:58 μμ »
Τη βρήκα στο biomarket Κάμπος (Αθήνα). Η τιμή της εαν κατέβει θα είναι σίγουρα μια καλή εναλλακτική.
Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή να φτιάξω κροκέτες αλλά επειδή δε το βλέπω για την ώρα -και η προηγούμενη βρίσκεται στα τελειώματα- είπα να ρίξω μια ματιά και στις Yarrah.

• Addicted
« Απάντηση #62 στις: Σεπτέμβριος 08, 2012, 05:17:06 μμ »
Τη βρήκα στο biomarket Κάμπος (Αθήνα). Η τιμή της εαν κατέβει θα είναι σίγουρα μια καλή εναλλακτική.
Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή να φτιάξω κροκέτες αλλά επειδή δε το βλέπω για την ώρα -και η προηγούμενη βρίσκεται στα τελειώματα- είπα να ρίξω μια ματιά και στις Yarrah.

Βλέπω την τιμή των μπισκότων, και λέει 6 ευρώ τα 500γρ. Ναι είναι λίγο ακριβούτσικα.

Αποσυνδεδεμένος Ντίνα

• Θαμώνας
  • Vegan Body... Hippy Mind...
    • My blog page on tumblr
« Απάντηση #63 στις: Σεπτέμβριος 08, 2012, 06:49:11 μμ »
Εαν εκδηλωνόταν (μαζικό) ενδιαφέρον από τύπους σαν κι εμάς :P, λες να έστρωνε κάπως το θέμα της υπερεκτίμησής τους question2 dunno

Αποσυνδεδεμένος wild_rose

• Πλήρες μέλος
« Απάντηση #64 στις: Οκτώβριος 07, 2012, 12:03:12 πμ »
προσωπικα δε γνωριζω και δεν εχω εμπειρια γατας βιγκαν. εχουμε καμια δεκαρια αδεσποτες γατες κεθε μερα στην αυλη, αυτες οι γατουλες λοιπον ειναι γατες κυνηγοι, κυνηγουν ποντικια, φιδια, ακριδες, σαυρες, τους ριχνουμε κι εμεις οτι μενει απο φαγητα, και τα τρωνε σχεδον ολα.   

• Addicted
« Απάντηση #65 στις: Οκτώβριος 07, 2012, 05:49:13 μμ »
Εαν εκδηλωνόταν (μαζικό) ενδιαφέρον από τύπους σαν κι εμάς :P, λες να έστρωνε κάπως το θέμα της υπερεκτίμησής τους question2 dunno

Και έξω που τα πουλάνε αυτά τα μπισκότα ακριβά τα βλέπω, απλά είναι ακριβή ως μάρκα. dunno

προσωπικα δε γνωριζω και δεν εχω εμπειρια γατας βιγκαν. εχουμε καμια δεκαρια αδεσποτες γατες κεθε μερα στην αυλη, αυτες οι γατουλες λοιπον ειναι γατες κυνηγοι, κυνηγουν ποντικια, φιδια, ακριδες, σαυρες, τους ριχνουμε κι εμεις οτι μενει απο φαγητα, και τα τρωνε σχεδον ολα.   

Το καλύτερο να μην ασχολείσαι με την τροφή τους.

Αποσυνδεδεμένος foxy vegan

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
    • Ανθρωποι-Ζωα-Περιβαλλον: Ειμαστε ΕΝΑ
« Απάντηση #66 στις: Οκτώβριος 07, 2012, 07:10:28 μμ »

Καλά δεν είπε κανείς ότι πάνε οι γάτες στα βιολογικά να βρουν αποφάγια τόφου :D Ο τίτλος βίγκαν κατοικίδια αναφέρεται κυρίως σε ζώα που ζουν εντός σπιτιού οπότε εξαρτώνται από εμάς για την τροφή τους. Και οι δύο γάτες μου είναι βίγκαν, αλλά ζουν μόνο στο σπίτι. Την προηγούμενη τη Σβουρίτα, εντός σπιτιού είχαμε βίγκαν τροφή, εκτός σπιτιού έκανε αυτό που ήθελε.
Σεξισμός=Ρατσισμός=Σπισισμός
No one is free when others are oppressed.

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής
Contact