τα έφτιαξα με αλεύρι σιταριού ολικής και σαν γεύση τα σπάνε! μπράβο V-W !!
όμως έχω το εξής θέμα: κάποια φούσκωσαν σε όλη την επιφάνειά τους, κάποια όχι σε όλη, και μετά ήταν δύσκολο να τα ανοίξω σαν τσεπάκι. καμμια ιδέα, τι μπορεί να έφταιξε?
Επίσης, δεν έμειναν μαλακά, ξεράθηκαν. Μήπως τα παραέψησα? Δεν υποτίθεται ότι παραμένουν μαλακά? μήπως οι 250 βαθμοί είναι μαλλον πολύ δυνατή θερμοκρασία? αν τα ψήσω στους 180 τι θα γίνει?