χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: παιδια και κατοικιδια  (Αναγνώστηκε 4328 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Touloumbaki

• Sr. Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Σκέψου θετικά! Δράσε θετικά!
Απ: παιδια και κατοικιδια
« Απάντηση #15 στις: Απρίλιος 04, 2009, 01:00:59 πμ »
Να κάτι τέτοια ακούω και παίρνω κουράγιο η γυναίκα!!  Είναι το πιο υπέροχο δώρο που μπορείς να κάνεις στην μπέμπα σου Σωκράτη μου!! Να είστε καλά και οι δυό σας και να μην ανησυχέίς καθόλου !  :D :D :D
Λίγες μέρες πριν γεννηθώ εγώ γέννησε η σκύλα της γειτόνισας!! Εδωσε η κυρία ένα σκυλάκι στην μαμά μου. Δέκα μέρες μετά γεννήθηκα εγώ, βιαστική-βιαστική αφού είμουν εφταμηνίτικο!! Μεγάλωσα με αυτό σκυλί μέχρι που γίναμε και οι δυό μας δεκάξι χρονών!! Οταν την έχασα ένιωσα σαν να είχα χάσει ττην ίδια τη μάνα μου!! Είμασταν αχώριστες ακόμα κι όταν ήμουνα μωρό, και μιλάμε οτι με προστάτευε  φοβερά!! Μπόξερ ήταν και την λέγαμε Ετνα. Με τρέλαινε στα φιλιά!!  Οταν βλέπω παιδιά να μεγαλώνουν με ζώα συγκινούμαι πάρα πολύ!!
Τα ζώα είναι οι φίλοι μου και όχι η τροφή μου
Αγαπάω τον πλανήτη μου, νοιάζομαι για την γή μου!!!

Αποσυνδεδεμένος socratis

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #16 στις: Απρίλιος 04, 2009, 01:48:57 πμ »
touloumpaki  ευχαριστω να εισαι καλα!
τα μικρα παιδια και τα ζωα αναπτυσουν αλλες σχεσεις,τελειως διαφορετικες απο τους μεγαλους,ισως ειναι η αυρα που βλεπουν τα ζωα στα παιδια.

• Sr. Member
« Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 04, 2009, 11:02:43 πμ »
Πράγματι, υπάρχουν όρισμένα πράγματα που φαίνονται ανεξήγητα αλλά είναι πολύ απλά στην ερμηνεία!!Τα ζώα το έχουν στη φύση τους να  μεταφράζουν κάθε είδος ενέργειας και να φέρονται ανάλογα!! ΄Το ίδιο συμβαίνει και με την αύρα που μπορούν να δούνε και τα επηρεάζει όχι γνωστικά αλλά διαισθητικά. Εγώ με τον σκύλο μου είχα τις ίδιες σχέσεις που μπορεί να έχει με το ζώο του ένας ενήλικας που αγαπάει πολύ τα ζώα. Οταν πήρα τους βαθμούς του Ρέικι, είδα ξαφνικά την σκύλα μου να μην ξεκολάει από πάνω μου!! Αυτό μέσα σε μια εβδομάδα!!!! Τώρα πλέον με επισκέπτεται και το βράδυ που κοιμάμαι, κι όταν της δίνω ρέικι ξεραίνεται κανονικά και το παίρνει με τις ώρες!! Παλαβό αλλά αληθινό!!! ;D

Αποσυνδεδεμένος Oracle

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 04, 2009, 04:26:20 μμ »
Εάν είστε ιδιοκτήτης σκύλου που ανήκει στην κατηγορία των λεγόμενων "επιθετικών" άγριων σκύλων και έχετε επίσης μικρό παιδί, παρακαλώ λάβετε το ακόλουθο ως πολύ σοβαρή προειδοποίηση:

Ποτέ μην αφήνετε το σκύλο με το παιδί σας χωρίς επιτήρηση ούτε για μια στιγμή, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Ελάχιστα λεπτά αρκούν για να γίνει το κακό.

Και η φωτογραφία είναι η απόδειξη ......

Αποσυνδεδεμένος blueheart

• Powered by Tofu
  • Συντονίστρια
  • Addicted
  • The Spaghetti Incident?
    • VegLite
« Απάντηση #19 στις: Απρίλιος 04, 2009, 05:24:26 μμ »
χαχαααχαχα  ;D :D

• Sr. Member
« Απάντηση #20 στις: Απρίλιος 04, 2009, 06:56:12 μμ »
;D ;D ;D ;D ;D ;D Για πότε έγινε ο σκύλος πίνακας του Πικάσο !!! Και κοίταξε υπομονετικό βλέμμα που έχει ο φουκαράς μέχρι να τελειώσει ο μικρός με τις δημιουργικές του εμπνεύσεις!!!! χαχαχα Αφασία σκέτη και οι δυό τους!!! :D Είμαι περίεργη ΄ποιός θα αναλάβει το πλύσιμο του σκύλου κι αν τα χρώματα που διάλεξε ο μικρός ήταν...ανεξίτιλα!! Ρε το φαντάζεσαι να βγάζεις για βόλτα σκύλο εμπριμέ!!!

Αποσυνδεδεμένος foxy vegan

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
    • Ανθρωποι-Ζωα-Περιβαλλον: Ειμαστε ΕΝΑ
« Απάντηση #21 στις: Απρίλιος 04, 2009, 07:53:17 μμ »
 :D :D :D
Σεξισμός=Ρατσισμός=Σπισισμός
No one is free when others are oppressed.

aliena

• Επισκέπτης
« Απάντηση #22 στις: Απρίλιος 04, 2009, 10:16:05 μμ »
 ;D
Κι εγώ ελπίζω να μην ήταν τοξικές οι μπογιές μόνο!

Αποσυνδεδεμένος socratis

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #23 στις: Απρίλιος 24, 2009, 11:44:00 μμ »

Αποσυνδεδεμένος socratis

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #24 στις: Απρίλιος 24, 2009, 11:47:11 μμ »

Αποσυνδεδεμένος socratis

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #25 στις: Απρίλιος 24, 2009, 11:55:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος hypnotized

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #26 στις: Απρίλιος 25, 2009, 12:01:23 πμ »
Να κάτι τέτοια ακούω και παίρνω κουράγιο η γυναίκα!!  Είναι το πιο υπέροχο δώρο που μπορείς να κάνεις στην μπέμπα σου Σωκράτη μου!! Να είστε καλά και οι δυό σας και να μην ανησυχέίς καθόλου !  :D :D :D
Λίγες μέρες πριν γεννηθώ εγώ γέννησε η σκύλα της γειτόνισας!! Εδωσε η κυρία ένα σκυλάκι στην μαμά μου. Δέκα μέρες μετά γεννήθηκα εγώ, βιαστική-βιαστική αφού είμουν εφταμηνίτικο!! Μεγάλωσα με αυτό σκυλί μέχρι που γίναμε και οι δυό μας δεκάξι χρονών!! Οταν την έχασα ένιωσα σαν να είχα χάσει ττην ίδια τη μάνα μου!! Είμασταν αχώριστες ακόμα κι όταν ήμουνα μωρό, και μιλάμε οτι με προστάτευε  φοβερά!! Μπόξερ ήταν και την λέγαμε Ετνα. Με τρέλαινε στα φιλιά!!  Οταν βλέπω παιδιά να μεγαλώνουν με ζώα συγκινούμαι πάρα πολύ!!

το ιδιο εχω βιωσει και βιωνω και εγω οταν εχασα το πακο μου απο καρκινο τον γατο που ειχα 11 χρονια και ειχα περασει τοσα μαζι του ενιωσα σαν ειχα χασει τον κοσμο ηταν η μεγαλυτερη στεναχωρια της ζωης μου τωρα εχασα το μικρο μου πινσερ τον τον ιακωβο τον ειχαμε βρει στον δρομο πριν απο δυο χρονια με την πρωην μου και το πειραμε σπιτι ,εχω να τον δω πανω απο ενα μηνα καθως η συγκεκριμενη κοπελα για να με εκδικηθει δεν με αφηνει να το δω αφου εχω σκεφτει να παω σε δικηγορο εχω να τον δω πανω απο 1 1/2 και πολλες φορες το βραδυ νιωθω οτι κοιματε διπλα μου  :-[ και γυριζω να τον σκεπασω

Αποσυνδεδεμένος socratis

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #27 στις: Απρίλιος 25, 2009, 12:25:09 πμ »
hypnotized γεια σου!
τουλαχιστον η κοπελα τον προσεχει?αν ναι,τοτε κατι ειναι κι αυτο.

Αποσυνδεδεμένος hypnotized

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #28 στις: Απρίλιος 25, 2009, 09:30:40 πμ »
εδειχνε να τον αγαπουσε πολυ αλλα εκανε και κατι κουλα δηλ τον αφηνε στο μπαλκονι μερικα βραδια για να μην και καλα λερωσει το σπιτι και γινοτανε ο τρωικος πολεμος

Αποσυνδεδεμένος socratis

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #29 στις: Ιούνιος 20, 2009, 09:49:25 μμ »

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής
Contact