Μουσταλευριά (Grape Must Pudding)

4 μέρη μούστος*
1 μέρος αλεύρι σταριού ολικής άλεσης ή αλεύρι βρώμης
καρύδι
κανέλλα
Ρίχνουμε τον μούστο και το αλεύρι στη κατσαρόλα και ανακατεύουμε με ξύλινο κουτάλι.
Ψήνουμε για 3-5 λεπτά μέχρι το μείγμα να πήξει. Τότε ρίχνουμε και το τριμμένο καρύδι, ανακατεύουμε και το κατεβάζουμε από την φωτιά.
Το μοιράζουμε σε μπωλάκια και προσθέτουμε κανέλλα.
*Αν δεν βρίσκουμε μούστο, χρησιμοποιούμε πετιμέζι ως εξής:
αραιώνουμε 1 φλυτζάνι πετιμέζι με 2 φλυτζάνια νερό.
1 φλυτζάνι αλεύρι σταριού
Και συνεχίζουμε την συνταγή όπως παραπάνω