χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: Μάλλινα ρούχα!!  (Αναγνώστηκε 8073 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mazikeen

• Addicted
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Μάλλινα ρούχα!!
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 04, 2009, 07:06:42 μμ »
Καλά μαζικήν είσαι αστέρι. Πολύ ζηλεύω τους ανθρώπους που είναι άξιοι με τα χέρια τους. Εγώ εκτός από τη μαγειρική και το ...πληκτρολόγιο, άχρηστη εντελώς. Άντε κανένα κόσμημα από καναβόσχοινο και αυτό πολύ μου είναι  ;D (Δεν με λες, να σου παραγγείλω μία κουβερτούλα για το νεογέννητο από μπαμπού ή δεν έχεις χρόνο; Let me know!)

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Φυσικά και θα βρω χρόνο για μία κουβερτούλα! Να διαφημίσω και μία άλλη κουβέρτα που έφτιαξα για το μωρό 2 φίλων πέρισυ, για να παίρνεις ιδέες:

http://farm4.static.flickr.com/3157/2698296927_9a54d6c13e.jpg?v=0

http://farm4.static.flickr.com/3282/2699117722_f3f69be428.jpg?v=0

http://farm4.static.flickr.com/3146/2699117058_392c9745a7.jpg?v=0
"Futurama is brought to you by: Glagnar's Human Rinds - It's a buncha, muncha, cruncha... human" - Futurama

Αποσυνδεδεμένος foxy vegan

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
    • Ανθρωποι-Ζωα-Περιβαλλον: Ειμαστε ΕΝΑ
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 04, 2009, 08:38:21 μμ »
Φοβερή κουβερτούλα και τα χρώματα τέλεια.
Σεξισμός=Ρατσισμός=Σπισισμός
No one is free when others are oppressed.

Αποσυνδεδεμένος Touloumbaki

• Sr. Member
  • Σκέψου θετικά! Δράσε θετικά!
« Απάντηση #17 στις: Μάρτιος 05, 2009, 12:34:44 πμ »
:D  Καλά είσαι άπιαστη!! Δεν το συζητάμε!! Εδώ το πλέξιμο δεν έίναι ιδιαίτερα.....δημοφιλές άθλημα!! Μου είναι πολύ δύσκολο να βρώ ΄σχέδια!! Γι αυτό τελευταια είχα καταλήξει πιο πολύ στο βελονάκι!! Πάντως απ
 ότι είδα στο ftiaxto  υπάρχουν μέρη που μπορεις να βρεις και μαλι σόγιας!!  Αυτό που ειναι υπέροχο με το πλέξιμο είναι ότι ποτέ κάτι δεν είναι ίδιο με ένα προηγούμενο!! Εγώ τρελαίνομαι για πόντσο και για τερλικάκια για τον χειμώνα!! Αραγε να βγαίνουν ζεστά τερλίκια με μαλι σόγιας; Πάντως συγχαρητήρια, εισαι καταπληκτική!! Οταν έρχεσαι Ελλάδα πας Θεσσαλονίκη ε; Φανταστική η Αγγλία!!Εχω ζήσει στην Σκωτία.  Αντε περιμένουμε να δούμε έργα σου!! Εγώ δεν σκεφτηκα ποτε να τα φωτογραφίζω πάντως!!
  :P
Τα ζώα είναι οι φίλοι μου και όχι η τροφή μου
Αγαπάω τον πλανήτη μου, νοιάζομαι για την γή μου!!!

Αποσυνδεδεμένος velvy

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #18 στις: Μάρτιος 17, 2009, 10:51:09 μμ »
Για να μην ανοίξω καινούριο θέμα, μεταξωτά/σατέν κάνει να βάζουμε;

Αποσυνδεδεμένος mazikeen

• Addicted
« Απάντηση #19 στις: Μάρτιος 18, 2009, 02:40:53 πμ »
Για να μην ανοίξω καινούριο θέμα, μεταξωτά/σατέν κάνει να βάζουμε;

Κάνει; Δηλαδή, ρωτάς αν θα έρθει κανείς να σου χτυπήσει την πόρτα και να σου ζητήσει τα ρέστα αν το κάνεις;  :D

Τέλοσπάντων, δεν υπάρχουν κανόνες για το τι "πρέπει" να κάνει κανείς, ο καθένας κάνει τις προσωπικές του επιλογές. Ο ορισμός του vegan περιλαμβάνει την αποφυγή ζωικών προϊόντων, άρα και από το μετάξι (που βγαίνει από τους μεταξοσκώληκες). Το σατέν δεν είναι είδος ίνας ή υφάσματος, είναι είδος πλέξης, οπότε μπορεί να προέρχεται από διαφορετικά υλικά, αν και συνήθως παρασκευάζεται από πολυέστερ. Οπότε καλό είναι να κοιτάμε την ετικέτα και να βλέπουμε την προέλευση του υφάσματος.
"Futurama is brought to you by: Glagnar's Human Rinds - It's a buncha, muncha, cruncha... human" - Futurama

Αποσυνδεδεμένος foxy vegan

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
    • Ανθρωποι-Ζωα-Περιβαλλον: Ειμαστε ΕΝΑ
« Απάντηση #20 στις: Μάρτιος 18, 2009, 02:42:31 πμ »
To μετάξι και το σατέν που περιέχει μετάξι δεν θεωρούνται βίγκαν. Ωστόσο έχω βρει πάμπολλες φορές σε καταστήματα σατέν που δεν έχει μετάξι μέσα και είναι μια χαρά. Γυαλιστερό γυαλιστερό... ;) (Τροποποίηση: με πρόλαβε η Μαζικήν.)

Το θέμα "μεταξοσκώληκας" είχε ξανατεθεί πριν πολύ πολύ καιρό.
http://vegan.thisblueplanet.net/forum/index.php?topic=1081.0

Σεξισμός=Ρατσισμός=Σπισισμός
No one is free when others are oppressed.

Αποσυνδεδεμένος velvy

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #21 στις: Μάρτιος 18, 2009, 03:20:12 μμ »
Eυχαριστώω για τις απαντήσεις!
Το ρήμα ¨κάνει¨ δεν το χρησιμοποίησα με την έννοια ότι θα έρθει κάποιος να με δείρει αν φορέσω σατέν, αλλά με την έννοια ¨μπορώ¨.

Αποσυνδεδεμένος mazikeen

• Addicted
« Απάντηση #22 στις: Μάρτιος 18, 2009, 06:17:32 μμ »
Eυχαριστώω για τις απαντήσεις!
Το ρήμα ¨κάνει¨ δεν το χρησιμοποίησα με την έννοια ότι θα έρθει κάποιος να με δείρει αν φορέσω σατέν, αλλά με την έννοια ¨μπορώ¨.

Βρε, σε κατάλαβα, αλλά και επίσης δεν αμφισβητώ την ικανότητά σου και να φορέσεις οποιοδήποτε ύφασμα ανεξαρτήτου προελεύσεως, και να πάρεις τις δικές σου αποφάσεις σχετικά με τι θα φορέσεις. Αν ρωτάς εμένα αν "μπορείς", φυσικά και μπορείς. Δεν υπάρχει κανείς να σε κρίνει ή να πάρει τις αποφάσεις σου για σένα.   :)

• Sr. Member
« Απάντηση #23 στις: Μάρτιος 31, 2009, 10:17:49 μμ »
Μαzikeen, ευχαριστώ πολύ!! Τόσο στο ftiaxto.gr  και στο Σακαλάκ έχω βρεί αρκετά από αυτά που χρειάζονται για βέγκαν πλέξιμο. Βέβαια πρέπει να μάθω και τι ακριβώς να χρησιμοποιώ στην κάθε περίπτωση αλλά όλα πάνε προς το καλύτερο!! :D

Αποσυνδεδεμένος mazikeen

• Addicted
« Απάντηση #24 στις: Απρίλιος 01, 2009, 02:17:18 μμ »
Μαzikeen, ευχαριστώ πολύ!! Τόσο στο ftiaxto.gr  και στο Σακαλάκ έχω βρεί αρκετά από αυτά που χρειάζονται για βέγκαν πλέξιμο. Βέβαια πρέπει να μάθω και τι ακριβώς να χρησιμοποιώ στην κάθε περίπτωση αλλά όλα πάνε προς το καλύτερο!! :D

Χαίρομαι πολύ που το ακούω! Με τον καιρό θα δεις τι ίνες προτιμάς για κάθε περίπτωση! Τι πλέκεις συνήθως;

• Sr. Member
« Απάντηση #25 στις: Απρίλιος 01, 2009, 05:23:05 μμ »
Πλέκω πολύ απλά πράγματα γιατί δεν είναι και πολύς καιρός που άρχισα το πλέξιμο!! Ομως τρελαίνομαι!! Μου αρέσει πάρα πολύ!! Για την ώρα πλέκω κασκόλ για όλη την οικογένεια΄! Πάω σε σχολή πλεκτικής  γιατί θέλω να μάθω και άλλα πραματάκια!! Δεν είμαι σαν εσένα !! Εγώ είμαι αρχάρια και και στο πλέξιμο και σαν βίγκαν!! Το πλέξιμο το άρχισα πέρσυ την άνοιξη προς καλοκαίρι από μια κυρία που με έμαθε στο νησί του μπαμπά μου, την Τήνο.

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής