χορτοφαγία: στάση ζωής



Αποστολέας Θέμα: Σκυλίτσα χρειάζεται βοήθεια  (Αναγνώστηκε 997 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος LiZaArD

  • Θαμώνας
  • *****
  • Μηνύματα: 660
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Χορτοφαγικές Συνταγές
Σκυλίτσα χρειάζεται βοήθεια
« στις: Νοέμβριος 13, 2008, 11:10:14 μμ »
Τετάρτη, 12 Νοέμβριος 2008



Η Λίνα, μια ιδιαίτερα χαρωπή & κοινωνική σκυλίτσα, πριν 2 μήνες έπεσε θύμα αυτοκινητιστικού που προκάλεσε συντριπτικό κάταγμα στο δεξί της ισχύο. Για καλή της τύχη τη μάζεψε απο το δρόμο μέσα στα αίματα, φιλόζωη που την πήγε αμέσως στο γιατρό & ανέλαβε τα πάντα: χειρουργεία, φιλοξενία, θεραπεία . Ηδη πλήρωσε περίπου στα 1.000eur απο τη τσέπη της για το σκυλάκι.

Η Λίνα όμως δεν έγινε καλά γιατί το καρφί που είχε μπει ως μέτρο αντιμετώπισης του προβλήματος βγήκε στις 5 βδομάδες στραβωμένο & έχοντας αφήσει ένα πόδι τελείως άχρηστο. Δυστυχώς η επέμβαση ήταν τελείως αποτυχημένη με αποτέλεσμα το ζώο τώρα να πατάει μόνο στο πίσω αριστερό πόδι της. Ομως και αυτό επιβαρύνεται ιδιαίτερα με αποτέλεσμα η ΛΙΝΑ να περνάει το περισσότερο χρόνο της κατάκοιτη.

Είναι ήδη 3-4 βδομάδες σε αυτή τη κατάσταση & δεν θα μπορέσει να μείνει για πολύ καιρό έτσι (και όπως όλοι γνωρίζετε ελάχιστοι υιοθετούν ζώα με ειδικές ανάγκες)...

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΛΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ για να αποκατασταθεί η ζημιά . Είναι κρίμα να χαθεί ένα ζώο ιδιαίτερα κεφάτο και ζωντανό και είναι κρίμα να πάει στράφι ο κόπος & τα έξοδα που ήδη έχουμε επενδύσει σε αυτό το σκυλάκι (και το λέω έχοντας κακή πείρα απο την κατάληξη του Μιμάκου)

Το πρώτο κόστος που μας έδωσε ο κτηνίατρος είναι : 600eur!

Είμαστε όλοι εθελοντές, χωρίς βοήθεια, χωρίς κονδύλια, χωρίς μυστικά πορτοφόλια.

Είμαστε όλοι εργαζόμενοι, χωρίς την άνεση που θα μας επέτρεπε να ανταπεξέλθουμε εξ ολοκλήρου σε ένα τέτοιο κόστος ... Αν λοιπόν μπορείτε να βοηθήσετε (έστω και ένα ευρώ είναι πολύτιμο) η ΛΙΝΑ θα σας το χρώσταγε χάρη.

Κατάθεση στο
Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Αριθμός λογαριασμού: 00088545709-9
iban GR 32 0961 1320 0000 0088 5457 09-9

(ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: ΛΙΝΑ)

(Για το όνομα των κατόχων του λογαριασμού στείλτε mail στο mailto:saveileia2@yahoo.gr )

Στείλτε mail με το όνομά σας & το ποσό που καταθέσατε στο mailto:saveileia2@yahoo.gr  ή επικοινωνήστε στο 6944860451, Χριστίνα

Πηγή: http://www.strayshelp.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=574:2008-11-12-17-06-18&catid=49:pressreleases&Itemid=66
Συνήθιζε δε να κυριαρχείς επάνω στα ακόλουθα. Στην κοιλιά και στον ύπνο, στη λαγνεία και στο θυμό. Ποτέ να μη κάνεις κάτι αισχρό, ούτε μαζί με άλλους, ούτε μοναχός.

Αποσυνδεδεμένος magicat

  • Πλήρες μέλος
  • ***
  • Μηνύματα: 215
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Σκυλίτσα χρειάζεται βοήθεια
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 19, 2008, 12:00:19 μμ »
Υπάρχει κάποιο νεότερο; Μαζεύτηκαν χρήματα τελικά;
Ελπίζω όλα να έχουν πάει καλά! :)
Καλύτερα να μην κάνεις τίποτα απ' το να κάνεις ένα τίποτα. Oscar Wilde.

 

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής