χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: Απεντόμωση και μυοκτονία  (Αναγνώστηκε 5174 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος leica

• Θαμώνας
  • Φύλο: Γυναίκα
  • (●^ω^●)
Απ: Απεντόμωση και μυοκτονία
« Απάντηση #30 στις: Μάιος 01, 2009, 08:37:50 μμ »
Παρακαλω! Ξερω απο την αδερφη μου και τους συμφοιτητες της στην θεσ/νικη τι γινεται απο κατσαριδα... μπλιαχ...

Κι εδω που μενω τωρα εχει παρα πολλες και τεραστιες, και εχω γινει αυθεντια. Δυστυχως στη πολυκατοικια μας μενουν πολλοι ηλικιωμενοι και ψιλοτσιγγουνηδες, και τα μισα διαμερισματα ανοικουν στην μονη του αγιου ταφου (η κατι τετοιο) και δεν ενδιαφερεται κανεις να διορθωθουν τα προβληματα που προκαλουν τις κατσαριδες... πριν 2 χρονια ειχε γεμισει ολο το διαμερισμα και καθε πρωι εκανα μια βολτα στο σπιτι με κυπελακια πλαστικα και τις καπακωνα πλουφ! απο μακρια, και περιμενα να ερθει ο αντρας μου για να τις πεταξει στο δασος. Μετα αρχισα να εφαρμοζω και τις αλλες μεθοδους ειδικα λεβαντα και σοδα, και φυσικα πεταξα πολυ σαβουρα απο το σπιτι (κουτες κλπ) και τωρα πια θα βρω μονο καμια ασχετη.

aliena

• Επισκέπτης
« Απάντηση #31 στις: Μάιος 04, 2009, 03:09:21 μμ »
Lily σ' ευχαριστώ πολύ!!!  thanks

Αποσυνδεδεμένος Ge0rgia

• Πλήρες μέλος
« Απάντηση #32 στις: Σεπτέμβριος 13, 2009, 01:49:17 πμ »
Μόλις πριν λίγο ήρθα στο σπίτι και παιδιά τι βλέπω. Η μαμά μου έβαλε κόλλα στο σαλόνι μας και έπιασε ένα ποντικάκι. Καλά δεν άκουσε ποτέ τις για τις συσκευές που απλά τα διώχνουν. Θα της μιλήσω αύριο
Μισή ώρα προσπαθούσα να το ξεκολλήσω επειδή φοβόμουνα μην του κάνω και καμιά ζημιά. Και έκλαιγε συνεχώς. Δεν ξέρω αν ήταν από φόβο ή αν το πονούσα αλλά δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Το ξεκόλλησα με τη σπάτουλα που έχουμε για τα λαζάνια...δεν ξέρω αν έκανα και βλακεία κιόλας. Μήπως αν το έβρεχα με λίγο νερό να ξεκολλούσε πιο εύκολα?
Το άφησα σε ένα κενό οικόπεδο απέναντι από το σπίτι μου, του ξεκόλλησα τα μπροστινά του πόδια από το κεφάλι του γιατί ήταν όλα ενωμένα, το ίδιο και τα πίσω και στάθηκε για λίγο και αν δεν κάνω λάθος ξεκόλλησε από μόνο του και τα μπροστινά του ποδάκια επειδή μετά περπάτησε. Ήταν πολύ συγκινητικό και ένιωσα ότι ήταν η πιο σπουδαία πράξη που έκανα στη ζωή μου.
Είναι πολύ απάνθρωπο να κάνεις έτσι στο οποιοδήποτε ζωντανό. Γιατί θα έμενε εκεί στην αναμονή φοβισμένο να κλαίει μέχρι το πρωί που θα αποφάσιζαν να το σκοτώσουν  sadface  
Πάλι καλά που έχω και την Ολίβια μου και μου το έδειξε με το που μπήκα σπίτι. Έχει μια μανία με τις σαύρες και τα ποντίκια. Τα κυνηγά λες και είναι γάτα αλλά δεν τα σκοτώνει. Της αρέσει απλά να τα βλέπει. Έστεκε πάνω από το ποντικάκι και κουνούσε και την ουρά της  χαρούμενη :D
Πρέπει πάντα να πιστεύεις στον άνθρωπο. Αν και βλέπεις ότι λέει ψέματα, άκουσέ τον και προσπάθησε να καταλάβεις γιατί το κάνει!

Αποσυνδεδεμένος Lucychris

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #33 στις: Σεπτέμβριος 13, 2009, 02:38:09 πμ »
το κακομοιρο. Μπράβο σου clapper. Η μητέρα σου τι είπε?? :D

Αποσυνδεδεμένος foxy vegan

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
    • Ανθρωποι-Ζωα-Περιβαλλον: Ειμαστε ΕΝΑ
« Απάντηση #34 στις: Σεπτέμβριος 13, 2009, 02:40:38 πμ »
Τυχερό το ποντίκι!!! Μπράβο σου.
Εμείς έχουμε ποντίκια (γιατί είμαστε και εξοχή) και χρησιμοποιούμε παγίδες που απλά μπαίνουν μέσα και δεν μπορούν να ξαναβγούν, κι έτσι τα μεταφέρουμε στο δάσος δίπλα στο ποτάμι. Υπάρχουν και συμπονετικές λύσεις...Άκου κόλλα...το καημένο.
Σεξισμός=Ρατσισμός=Σπισισμός
No one is free when others are oppressed.

Αποσυνδεδεμένος Ge0rgia

• Πλήρες μέλος
« Απάντηση #35 στις: Σεπτέμβριος 13, 2009, 09:39:24 πμ »
το κακομοιρο. Μπράβο σου clapper. Η μητέρα σου τι είπε?? :D
Στην αρχή θύμωσε γιατί νόμιζε το άφησα κάπου κοντά στο σπίτι να ξανάρθει αλλά όταν της είπα που το πήρα μου λέει ελπίζω να μην το άγγιξες να πάρεις και καμιά αρρώστια  :D Τέτοιο κακό που έπαθε δεν νομίζω να τίθεται το θέμα του αν θα ξανάρθει σπίτι μας  winking 

Τυχερό το ποντίκι!!! Μπράβο σου.
Εμείς έχουμε ποντίκια (γιατί είμαστε και εξοχή) και χρησιμοποιούμε παγίδες που απλά μπαίνουν μέσα και δεν μπορούν να ξαναβγούν, κι έτσι τα μεταφέρουμε στο δάσος δίπλα στο ποτάμι.

Αυτό είναι και η καλύτερη λύση νομίζω! Θα προσπαθήσω να τους πείσω και στο σπίτι μου ότι και τα ποντίκια είναι ζώα γιατί νομίζω το παίζουν φιλόζωοι μόνο με τους σκύλους. Όπως και ο περισσότερος κόσμος  dunno
Πρέπει πάντα να πιστεύεις στον άνθρωπο. Αν και βλέπεις ότι λέει ψέματα, άκουσέ τον και προσπάθησε να καταλάβεις γιατί το κάνει!

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής