χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: Απεντόμωση και μυοκτονία  (Αναγνώστηκε 4993 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Veggie Wedgie

• www.veggie-wedgie.com
  • Θαμώνας
  • Φύλο: Γυναίκα
    • VeggieWedgie
Απ: Απεντόμωση και μυοκτονία
« Απάντηση #15 στις: Απρίλιος 06, 2009, 05:09:34 μμ »
Εχω χρησιμοποιήσει τέτοιες απωθητηκές συσκευές, αλλά δυστυχώς όχι σε πολυκατοικία. Θες να μου πεις την απορία σου μήπως ξέρει ο πατέρας μου που έχει ασχοληθεί με αυτά?
I wake to see the world go wild.

aliena

• Επισκέπτης
« Απάντηση #16 στις: Απρίλιος 08, 2009, 12:40:06 πμ »
Δεν είναι κάτι που το θέλω να γίνω, το απέφευγα συστηματικά επί χρόνια, τώρα μου είπαν ότι πρέπει να γίνω κι εγώ.
όχι φρικιό, διαχειρίστρια  ;D λολ

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Αliena δεν παίζεσαι κορίτσι μου!!! Δυστυχώς είμαι εντελώς άσχετη σε ολα αυτά και απλά ξέρω ότι εμεις δεν τους καλούμε ποτέ γιατί έχουμε οικογενειακή κατοικία!! Αλλα να εισαι σύγουρη ότι δεν την γλιτώνεις για διαχειρίστρια ειδικά τώρα που κατάλαβαν ότι είσαι περιβαλλοντολογικά  αφυπνισμένη θα σου το ξεκουβαλήσουν σύντομα το διαχειριστικόν  καθήκον!!! Οσο για....φρικιό και manic panic μαλί μετά την δέουσα εμπειρία μου με το άλλο....άκρο προτιμώ μυριάδες φορές να συναναστρέφομαι μαζί σου!!! Και είμαι βέβαιη ότι πολλοι θα συμφωνήσουνε μαζί μου!!!! :D
;D  :-*

Εχω χρησιμοποιήσει τέτοιες απωθητηκές συσκευές, αλλά δυστυχώς όχι σε πολυκατοικία. Θες να μου πεις την απορία σου μήπως ξέρει ο πατέρας μου που έχει ασχοληθεί με αυτά?
Αν έχει ασχοληθεί ο πατέρας σου μπορείς να με βοηθήσεις πολύ!  angel
Θα σου στείλω σε πμ.

Ήδη με έχει βοηθήσει η Πέλλα, και την ευχαριστώ πάρα πολύ και δημόσια  angel

Αν υπάρχουν κι άλλοι που έχουν βάλει σε πολυκατοικία, πείτε μου, όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα.  ;)

aliena

• Επισκέπτης
« Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 13, 2009, 12:51:38 μμ »
 :-[ Θα ήθελα τη γνώμη σας. Μόλις έγραψα το παρακάτω κείμενο για να το αναρτήσω στον πίνακα ανακοινώσεων της πολυκατοικίας... Τι λέτε? Θα φάω -πολύ- ή λίγο- ξύλο? Πώς σας φαίνεται? Θα κάνει δουλειά? Έχετε καμία άλλη παρατήρηση?
Σημείωση: Το πρώτο πληθυντικό πρόσωπο δεν είναι "royal plural"  ;D, έχουμε αναλάβει τη διαχείριση μαζί με τον αδερφό μου, από τον οποίο κατάφερα να αποσπάσω μία υπόσχεση "ψήφου εμπιστοσύνης", δηλαδή του είπα να να το αφήσει σε μένα αλλά να ξέρω ότι θα με στηρίξει.

Παράθεση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όλα τα χρόνια στην πολυκατοικία γίνεται απεντόμωση-μυοκτονία με χημικά ποντικοφάρμακα και εντομοκτόνα, τα οποία, παρά το γεγονός ότι εγκρίνονται από το υπουργείο γεωργίας, δεν παύουν να είναι αντι-οικολογικά, να προκαλούν μεγάλη περιβαλλοντική καταστροφή μολύνοντας το υπέδαφος και το νερό (μέσω των υδροφόρων οριζόντων), και να είναι άκρως επικίνδυνα για την υγεία τη δική μας και των παιδιών μας, να προκαλούν καρκινογενέσεις και τερατογενέσεις, άλλες αυτοάνοσες ασθένειες και αλλεργίες.

Κατά τη γνώμη μας, και μέσα από έρευνα που έχουμε κάνει και ανθρώπους που έχουμε μιλήσει, θα έπρεπε κανονικά να αποτελεί πολύ μεγάλο σκάνδαλο η απεντόμωση των πολυκατοικιών. (Συγκεκριμένα μάλιστα, έχω μιλήσει με γνωστό μου γεωπόνο που δουλεύει στο υπ. γεωργίας και κάνει ακριβώς αυτήν τη δουλειά, να εγκρίνει τα ποντικοφάρμακα, ο οποίος μου έχει εκμυστηρευτεί ότι υπογράφουν τις εγκρίσεις εντελώς γραφειοκρατικά, χωρίς κανέναν έλεγχο-δοκιμή καταλληλότητας για την υγεία μας, και πληρώνονται αδρά μόνο για να βάζουν αυτήν την υπογραφή επειδή έχουν πτυχίο γεωπονίας. Όπως καταλαβαίνετε πολύ δύσκολα μπορεί να γίνει επίσημη καταγγελία για κάτι τέτοιο)
Ας μην περιμένουμε όμως να το ακούσουμε στην τηλεόραση για να καταλάβουμε ότι απειλείται η υγεία μας και η ποιότητα ζωής μας.

Το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια χρησιμοποιήσαμε αυτήν τη μέθοδο (λόγω άγνοιας, συνήθειας, «βολέματος», και εκμετάλλευσης από τις εταιρείες) δεν σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε. Ποτέ δεν είναι αργά. Θα θέλαμε στη δική μας διαχείριση να αλλάξει επιτέλους αυτό το κακώς κείμενο και να μην επιτρέψουμε άλλο την υπονόμευση της υγείας μας.

Η τεχνολογία έχει εξελιχθεί, οι νέοι ακίνδυνοι και οικολογικοί τρόποι αντιμετώπισης του προβλήματος κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος, και δεν υπάρχει πια κανένας απολύτως λόγος να χρησιμοποιούμε τον πεπαλαιωμένο αυτόν τρόπο απεντόμωσης –μόνο και μόνο για να θησαυρίζουν οι εταιρείες εις βάρος της υγείας μας, και για να πρέπει να επαναλαμβάνουμε την απεντόμωση κάθε χρόνο.

Δεν υπάρχει κανένας νόμος που να μας υποχρεώνει σε αυτήν την πρακτική!

Αντίθετα, υπάρχει Λύση του θέματος, που είναι ακίνδυνη για την υγεία μας, φιλική προς το περιβάλλον, και εκτός αυτού είναι η πιο Οικονομική, αφού δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, και θα απαλλαγούμε μια για πάντα από το πρόβλημα.

Αυτή η διαδικασία θα γίνει μία φορά και δεν θα χρειαστεί να επαναληφθεί.

Έχουμε ερευνήσει επί μακράν αυτό το θέμα, και έχουμε έρθει σε επαφή με ανθρώπους, που για τους ίδιους προβληματισμούς, χρησιμοποίησαν με επιτυχία στις πολυκατοικίες τους απωθητικές συσκευές, που απωθούν ποντίκια και κατσαρίδες, και μπορείτε αν θέλετε να τις δείτε στην ιστοσελίδα: http://www.berovalis.gr/modules.php?name=News&new_topic=9

Όπως θα δείτε, είναι πολύ ποιοτικά προϊόντα, κατάλληλα για νοσοκομεία, κλινικές, αποθήκες τροφίμων.
(Ενδεικτικά, αντιγράφω από την ιστοσελίδα, τα χαρακτηριστικά τη μεγάλης συσκευής PR-109)
•  Πανίσχυρη απωθητική συσκευή επιβλαβών εντόμων -τρωκτικών
•  Με υπερήχους για ποντίκια κατσαρίδες
•  Κάλυψη εσωτερικού χώρου έως 60 τ.μ
•  5 επιλογές λειτουργίας για συγκεκριμένα τρωκτικά και έντομα
•  Δεν δημιουργεί παρεμβολές είναι αβλαβές για τον άνθρωπο
•  Για το σπίτι , νοσοκομεία , κλινικές , αποθήκες τροφίμων , εργαστήρια.

Προτείνουμε αρχικά δύο μεγάλες συσκευές (PR-109) για τον κοινόχρηστο χώρο του υπογείου, που καλύπτουν επιφάνεια 60τμ το καθένα, και θα μας στοιχίσουν 69ευρώ (34,50 το ένα), συν κάποιο μικρό έξοδο αποστολής ενδεχομένως, και αν θέλετε επιπλέον μέσα στην αποθήκη σας μία μικρή συσκευή (AL-927 που καλύπτει 25 τμ και στοιχίζει 21ευρώ), επικοινωνήστε μαζί μας για να συμπεριληφθούν στην παραγγελία.

Μιας και στην πολυκατοικία μας δεν έχουμε κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα με ποντίκια και κατσαρίδες, πιστεύουμε ότι αυτό θα μας καλύψει. Όμως, αν δεν μας καλύψει, μπορούμε αργότερα να το επανεξετάσουμε και να χρησιμοποιήσουμε κάποιες ακόμα μικρές συσκευές στα παράθυρα του φωταγωγού κάθε ορόφου.

Επίσης, προτείνουμε να ελέγξουμε αν υπάρχουν ανοίγματα-ρωγμές που καλό είναι να τα κλείσουμε με στόκο. Για έξτρα προστασία, στα πιο καίρια σημεία θα μπορούσαμε ακόμα να χρησιμοποιήσουμε κι άλλους δοκιμασμένους εδώ και χιλιετίες παραδοσιακούς φυσικούς τρόπους (όπως πχ δαφνόφυλλα και αιθέρια έλαια).

(Υπογραφή, τα ονόματά μας)

Επίσης έστειλα αυτό στο γκρουπ "Διαχειριστής Πολυκατοικίας", και περιμένω μήπως και μου απαντήσουν... Είναι οι ίδιοι από το φόρουμ που μου έστειλε η Πέλλα, αλλά για κάποιο λόγο δεν εγκρίνεται η εγγραφή μου στο φόρουμ  ???, απαγορεύεται λέει η πρόσβαση από το e-mail μου...
Παράθεση
Θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η νομοθεσία σχετικά με την απεντόμωση-μυοκτονία στις π/κατοικίες. Είναι υποχρεωτικό από το νόμο? Πόση δικαιοδοσία πάνω στην απόφαση του τρόπου που χρησιμοποιείται έχει ο διαχειριστής? Αν θέλω να αλλάξω τον τρόπο και να χρησιμοποιήσω π.χ. απωθητικές συσκευές, είμαι υποχρεωμένη να συγκαλέσω συμβούλιο και να ψηφιστεί? (Eγώ δεν ερωτήθηκα και ποτέ δεν κλήθηκα να ψηφίσω για τη χρήση των ποντικοφαρμάκων τα προηγούμενα έτη, οπότε προσωπικά δεν βρίσκω το λόγο γιατί να ρωτήσω τους υπόλοιπους). Τι με συμβουλεύετε?

(Για τη νομοθεσία, θα ήθελα σας παρακαλώ αν γνωρίζετε να μου υποδείξετε πού μπορώ να πληροφορηθώ επίσημα, πού υπάρχουν δηλαδή κάποια επίσημα έγγραφα σχετικά με αυτό)
http://www.facebook.com/group.php?gid=50364924288&ref=mf

Αποσυνδεδεμένος Δεινομάχη

• Addicted
  • κάνε κάτι μικρό σήμερα, αντί να σκέφτεσαι αιωνίως
« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 13, 2009, 01:19:58 μμ »
είναι καταπληκτικά και τα δύο κείμενα.

πολύ καλό το επιχείρημα: "εμένα δεν με ρώτησαν, γιατί να ρωτήσω εγώ"

μόνο να αλλάξεις το "των υδροφόρων οριζόντων" σε ενικό: "του υδροφόρου ορίζοντα/υπογείων υδάτων"
A small change in my life today is better than ages of well-intentioned thinking.

aliena

• Επισκέπτης
« Απάντηση #19 στις: Απρίλιος 13, 2009, 01:42:31 μμ »
Σ' ευχαριστώ Δεινομάχη!  ;)
Καλά, εκεί που γράφω για περιβάλλον-υγεία, λέω λίγο ό,τι να'ναι (εξού και το λάθος με τους "υδροφόρους ορίζοντες"), περισσότερο θέλω να κάνω ένα συναισθηματικό manipulation, να τρομοκρατηθούν λίγο, αυτός είναι ο σκοπός μου, και μάλιστα πάνω σ' αυτό θα ήθελα τη γνώμη σας, μήπως φαίνεται πολύ υπερβολικό εκεί που λέω πχ για τερατογενέσεις και φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα δηλαδή εκληφθεί ως μη αξιόπιστο? Ή λαθάκια που θα μπορούσαν να με προδώσουν?

aliena

• Επισκέπτης
« Απάντηση #20 στις: Απρίλιος 13, 2009, 01:49:39 μμ »
Επίσης πώς το βλέπετε να το παρουσιάσω έτσι σαν "ανακοίνωση" (να αποφύγω συμβούλια και ψηφοφορίες δηλαδή), και να δω πώς/αν θα αντιδράσουν σε αυτό? Ο σκοπός μου είναι να τους πείσει το κείμενο, ώστε να μην αντιδράσουν και να παραγγείλω τις συσκευές.
Ήδη έκανα μία πρώτη διερεύνηση αντιδράσεων και ξέρω ότι κάποιος είπε ότι αυτές οι συσκευές "προκαλούν εκνευρισμό", γι' αυτό το επικέντρωσα τόσο στο θέμα της υγείας.

Αποσυνδεδεμένος pella

• Sr. Member
« Απάντηση #21 στις: Απρίλιος 18, 2009, 03:05:14 μμ »
Aliena, εκνευρισμό μπορεί να προκαλέσουν στα κατοικίδια που έχουν τη δυνατότητα να ακούνε συχνότητες μεγαλύτερου φάσματος από ότι έμεις και αυτό συνέβαινε κυρίως με τις πρώτες συσκευές που είχαν βγει πριν 10-15 χρόνια. Οι καινούριες έχουν προδιαγραφές ακίνδυνες προς τα κατοικίδια.
Αν ο κύριος αυτός έχει ζωάκι ας μην βάλει μέσα στο σπίτι του.
Επίσης η δάφνη είναι πιο αποτελεσματική φρέσκια (δηλαδή να είναι φυτεμένη σε γλάστρες) από όπου θα μπορείτε να κόψετε και φύλλα για να τα βράσετε και να φτιάξετε σπρέι που θα ψεκάζετε τα υπόγεια.
Όσο πιο πολλά φυτά συνδιάσεις μαζί με τις συσκευές, τόσο το καλύτερο. Πολύ βασικό, και μεγάλη προσοχή στις χαραμάδες.
Είναι και άλλα φυτά όπως η πικραγγουριά, φλύδες αγγουριού, κ.α. κάπου υπάρχουν γραμμένα μέσα στο φορούμ.
Κάτι άλλο που θα αντιμετωπίσεις (ανάλογα την περιοχή) είναι οι ιπτάμενες και οι περαστικές κατσαρίδες. Δηλαδή αυτές που εμφανίζονται από έξω και ανιχνεύουν το μέρος, κάτι που συμβαίνει έτσι κι αλλιώς και σε πολυκατοικίες που έχουν κάνει απεντόμωση αλλά φυσικά με την πρώτη ευκαιρία θα κατηγορήσουν τις συσκευές. Να είσαι προετοιμασμένη να τους θυμίσεις πόσες φορές είχαν δει κατσαρίδα τα χρόνια που έκαναν απεντόμωση.
Φυλάξου από λογική κι επιστήμη,των πιο τρανών όπλων του ανθρώπου την ανίερη συμμαχία,θ'ἀφήσεις να σε παρασύρουν με εκτυφλωτικές μαγγανίες,σε κβαντικά πεδία
Καίσλ

aliena

• Επισκέπτης
« Απάντηση #22 στις: Απρίλιος 22, 2009, 03:28:21 μμ »
Πέλλα σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την πληροφορία σχετικά με τον "εκνευρισμό", και για όλη τη βοήθεια.
Τα νεότερα είναι ότι αυτός που είπε περί "εκνευρισμού" είναι ο μόνος που έχει αντιδράσει, και συγκεκριμένα είπε στον αδελφό μου "δεν θέλω συσκευές" (τελεσίγραφο, χωρίς να του πει γιατί), ακολούθησε το Πάσχα, και το θέμα έχει μείνει εκεί. Θα του πω να το συζητήσουμε, κι ότι δεν θα κάνουμε κάτι που δεν θέλει, αλλά αν δεν πειστεί, θα του πω ότι κι εγώ "δεν θέλω ποντικοφάρμακα", τελεσίγραφο.  Από όσο ξέρω δεν έχει κατοικίδια, δεν ξέρω γιατί αντιδρά, είναι μια ήσυχη οικογένεια γενικά. Είχαμε και μία θετική αντίδραση, ή μάλλον αλλαγή από αρνητική σε θετική αντίδραση, που είπε "για να το λέτε κάτι θα ξέρετε". Από 'κει που δεν το περιμένεις τελικά... εγώ από αυτόν περίμενα την αντίδραση γιατί είναι στρυφνός, και τελικά μου ήρθε από αλλού...

aliena

• Επισκέπτης
« Απάντηση #23 στις: Απρίλιος 29, 2009, 10:50:44 μμ »
Μέσα σ' όλα ξέχασα να σας πω για την έκβαση της υπόθεσης!  clapper confetti
Συζητήσαμε τελικά με αυτόν που δεν ήθελε τις συσκευές, και πρότεινε να μην κάνουμε τίποτα αφού δεν έχουμε πρόβλημα, και ότι συμφωνεί ότι μας κοροϊδεύουν οι εταιρείες. Εγώ του είπα να βάλουμε τουλάχιστον δάφνη και αιθέρια έλαια, εκείνος έλεγε να μην κάνουμε ούτε αυτό, και αν εμφανιστεί κατσαρίδα τότε να δούμε τι θα κάνουμε. Αυτό έχει και την άλλη όψη βέβαια, ότι αν εμφανιστεί τι θα κάνουμε? Άσε μην πάει να βάλει δολώματα! Κάλλιο γαϊδουρόδενε (που λέει ο λόγος), εγώ θα πάω να ρίξω δάφνη nanana

Αποσυνδεδεμένος leica

• Θαμώνας
  • (●^ω^●)
« Απάντηση #24 στις: Απρίλιος 30, 2009, 05:15:50 μμ »
Ριξε αιθερια, δεν  θα καταλαβει τπτα Αλιενα. Τελικα τους φοβοσουν οτι θα αντιδρασουν οι γειτονες αλλα τελικα κανενα προβλημα!

Αποσυνδεδεμένος foxy vegan

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
    • Ανθρωποι-Ζωα-Περιβαλλον: Ειμαστε ΕΝΑ
« Απάντηση #25 στις: Απρίλιος 30, 2009, 06:47:30 μμ »
Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά Αλιένα! Γλίτωσες μεγάλο πονοκέφαλο!  hug
Σεξισμός=Ρατσισμός=Σπισισμός
No one is free when others are oppressed.

aliena

• Επισκέπτης
« Απάντηση #26 στις: Μάιος 01, 2009, 04:00:22 πμ »
Ριξε αιθερια, δεν  θα καταλαβει τπτα Αλιενα.
Lily ήθελα να σε ρωτήσω γι' αυτό, επειδή είχες πει ότι βάζεις αιθέρια. Τι κάνεις ακριβώς? Να στάξω χύμα αιθέριο μέσα στα φρεάτια ας πούμε? (λεβάντα, σιτρονέλα, τι βάζεις?) Πώς ακριβώς χρησιμοποιείς τα αιθέρια-πού-κάθε πότε-πόσο?  questionmark

Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά Αλιένα! Γλίτωσες μεγάλο πονοκέφαλο!  hug
Δεν φαντάζεσαι τι βάρος μου έφυγε!!!  :)

Αποσυνδεδεμένος leica

• Θαμώνας
  • (●^ω^●)
« Απάντηση #27 στις: Μάιος 01, 2009, 11:11:19 πμ »
Εχω ενα παλιο μπουκαλι σπρευ για τα τζαμια (βαπερ) το γεμιζω με νερο και λιγες σταγονες αιθερια (θα σου δωσω λιστα) και το χτυπαω καλα καλα και ψεκαζω οπως θα εκανα με το Τεζα.

~^~Specific Oils for Specific Insects

ANTS
    Peppermint
    Spearmint

APHIDS
    Cedarwood
    Hyssop
    Peppermint
    Spearmint

BEETLES
    Peppermint
    Thyme

CATERPILLARS
    Spearmint
    Peppermint

CHIGGERS
    Lavender
    Lemongrass
    Sage
    Thyme

CUTWORM
    Thyme
    Sage

FLEAS
    Peppermint
    Lemongrass
    Spearmint
    Lavender

FLIES
    Lavender
    Peppermint
    Rosemary
    Sage

GNATS
    Patchouli
    Spearmint

LICE
    Cedarwood
    Peppermint
    Spearmint

MOSQUITOES
    Lavender
    Lemongrass

MOTHS
    Cedarwood
    Hyssop
    Lavender
    Peppermint
    Spearmint

PLANT LICE
    Peppermint
    Spearmint

SLUGS
    Cedarwood
    Hyssop
    Pine

SNAILS
    Cedarwood
    Pine
    Patchouli

SPIDERS
    Peppermint
    Spearmint

TICKS
    Lavender
    Lemongrass
    Sage
    Thyme

WEEVILS
    Cedarwood
    Patchouli
    Sandalwood
Για τις κατσαριδες λειτουργει καλα η σιτρονελλα και η λεβαντα.

Αποσυνδεδεμένος leica

• Θαμώνας
  • (●^ω^●)
« Απάντηση #28 στις: Μάιος 01, 2009, 04:52:30 μμ »
Και η δαφνη φυσικα, και εχω ακουσει και για φλυδες απο αγγουρι αλλα δεν εχω δοκιμασει κατι τετοιο! Επισης να σου πω και μια cruelty free παγιδα για τις κατσαριδες (δεν την κανω γιατι τις φοβαμαι)
σε ενα βαζο βαλε ενα κοματι μπανανα και εσωτερικα στο χειλος βαζελινη για να μην μπορουν να βγουν εξω. Υστερα το παιρνεις το βαζο και το αδειαζεις σε ενα παρκο (οχι στο δικο μου ομως)...

Για τα αιθερια η ποσοτητα ειναι για 2 φλυτζανια νερο 4 σταγονες αιθεριο (θα σου προτεινα 2 λεβαντα & 2 δαφνη), και ψεκασε καθε 2 εβδομαδες, ή πιο συχνα αν εχετε μεγαλο προβλημα. Αντι να το κανεις εσυ δινε ετοιμο το μιγμα στο συνεργειο του καθαρισμου να ξεκαζουν με τα τη καθαριοτητα.

Γενικα για να αποφυγεις κατσαριδες πρεπει να κρατατε τα υπογεια χωρις σαβουρες, χαρτια κλπ, φυσικα καθολου τροφιμα, φροντιστε να επισκευασετε τις υγρασιες και αν γινεται να βαλετε και μια συσκευη αφυγραντηρα, καλη μονωση στους σωληνες, συχνη καθαριοτητα απο το συνεργειο του καθαρισμου (γιατι επιστρεφουν στα περιτωματα τους, κατι καφε σταγονιτσες), και σοδα στις γωνιες (αυτο δυστυχως ειναι πολυ cruelty γιατι τις σκαει).

Οι θυληκες δεν εχουν φτερα, οι αρσενικες εχουν και πετανε.
Μην τις πατατε γιατι εκτοξευονται τα αυγα τους... μπλιαχ.

Αποσυνδεδεμένος foxy vegan

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
    • Ανθρωποι-Ζωα-Περιβαλλον: Ειμαστε ΕΝΑ
« Απάντηση #29 στις: Μάιος 01, 2009, 07:08:24 μμ »
Lily σε ευχαριστούμε πολύ για όλες αυτές τις πληροφορίες! Αν και δεν έχουμε κατσαρίδες εδώ (θεε μου, γλίτωσα, και τις σιχαινόμουν πολύ) θα διαδώσω αυτά που έγραψες στους Έλληνες φίλους μου. (ειδικά όσους ζουν στη Θεσσαλονίκη - πολύ κατσαρίδα αυτή η πόλη βρε παιδί μου! 6 χρόνια εφιάλτης μου είχαν γίνει  :D )
Σεξισμός=Ρατσισμός=Σπισισμός
No one is free when others are oppressed.

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής