Υλικά
5 μήλα
3 μπανάνες
1 κούπα ζάχαρη
1 βανίλια
250 γρ. κουβερτούρα
1 κουταλιά κορν φλάουερ
αμύγδαλο τριμμένο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα μήλα και τα βράζουμε σε 3 κούπες νερό για 15 λεπτά σε μέτρια φωτιά, προσθέτοντας τη ζάχαρη, τη βανίλια και το κορν φλάουρ. Μόλις βράσουν, τα στραγγίζουμε (κρατώντας το υγρό που έχει γίνει πλέον σιρόπι) και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Ρίχνουμε την κουβερτούρα μέσα στην κατσαρόλα κι αφήνουμε να λιώσει μέσα στο σιρόπι που βράζει. Μόλις λιώσει προσθέτουμε τις μπανάνες κομμένες σε φέτες. Αφήνουμε τη σοκολάτα με τις μπανάνες να κρυώσει. Βάζουμε τα μήλα σε μια πιατέλα και από πάνω ρίχνουμε τις μπανάνες με τη λιωμένη σοκολάτα.