Ρώτησα στα βιολογικά για το Άγαρ, το οποίο μάλιστα μου είπανε ότι λέγεται "Αγάρ-Αγάρ", και μου είπανε ότι μπορούν να φέρουν και ότι είναι όμως ακριβό. (Αν ξέρει κανείς τη φτηνή μάρκα πείτε μου για να φέρουν αυτή, αλλιώς δεν πειράζει θα δω τι θα κάνω, θα πάρω από το Μπαχάρ).
Τέλος πάντων, κάναμε εκεί ολόκληρη κουβέντα στα βιολογικά, και μου είπε ότι χρησιμοποιείται και το πατατάλευρο για πηκτικό, γι' αυτό ήθελα να ρωτήσω: μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πατατάλευρο σε αυτές τις συνταγές?