Μπιφτέκια από κιμά σόγιας είχαμε φτιάξει πριν καιρό και έγιναν πολύ ωραία. Επίσης στο γάμο μου που ήταν 100% βίγκαν το μενού, ένα από τα πιάτα του μπουφέ ήταν σουτζουκάκια με σάλτσα (επίσης από κιμά σόγιας) και είχαν γίνει μούρλια.
Τώρα, αν δεν σου αρέσει η σόγια, δοκίμασε μπιφτεκάκια από φακές, μαύρα φασόλια ή καστανό ρύζι! Υπάρχουν τόσες ωραίες συνταγές.
Το θέμα που λες για τα λουκάνικα, κι εγώ το είχα αλλά μετά συνειδητοποίησα πως οι λέξεις λουκάνικο και μπιφτέκι ή κεφτές αναφέρονται στο σχήμα και όχι στα συστατικά. Αλλά εγώ δεν βλέπω τα προϊόντα σόγιας ή τα φυτκά προϊόντα ως υποκατάστατα έτσι κι αλλιώς. Τα βλέπω ως ξεχωριστές τροφές.