χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: Μπιφτέκια Σόγιας  (Αναγνώστηκε 18435 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ge0rgia

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Μπιφτεκια σογιας
« Απάντηση #15 στις: Ιούνιος 23, 2009, 06:47:46 μμ »
Εγώ έχω αυτό με την εμφάνιση με τα λουκάνικα. Δηλαδή με καμιά δύναμη δεν θα δοκίμαζα λουκάνικο σόγιας απλά και μόνο επειδή μου θυμίζει το χοιρινό κρέας. Τώρα τα έτοιμα μπιφτέκια σόγιας δεν μπορώ να τα φάω όχι γιατί έχουν κάτι στην εμφάνιση αλλά λόγω γεύσης κυρίως. Όπως και το γάλα σόγιας. Δηλαδή προτιμώ ρυζιού και αμυγδάλου χίλιες φορές παρά σόγιας. Αν τα έφτιαχνα στο σπίτι τα μπιφτεκάκια μου υπάρχει περίπτωση να είχαν διαφορετική γεύση?  :D Ηλίθιο ακούγεται αλλά ξέρω'γω, πολλά προϊόντα αλλιώς είναι τα έτοιμα και αλλιώς τα σπιτικά! 
Πρέπει πάντα να πιστεύεις στον άνθρωπο. Αν και βλέπεις ότι λέει ψέματα, άκουσέ τον και προσπάθησε να καταλάβεις γιατί το κάνει!

Αποσυνδεδεμένος foxy vegan

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
    • Ανθρωποι-Ζωα-Περιβαλλον: Ειμαστε ΕΝΑ
« Απάντηση #16 στις: Νοέμβριος 15, 2009, 02:19:36 μμ »
Μπιφτέκια από κιμά σόγιας είχαμε φτιάξει πριν καιρό και έγιναν πολύ ωραία. Επίσης στο γάμο μου που ήταν 100% βίγκαν το μενού, ένα από τα πιάτα του μπουφέ ήταν σουτζουκάκια με σάλτσα (επίσης από κιμά σόγιας) και είχαν γίνει μούρλια.

Τώρα, αν δεν σου αρέσει η σόγια, δοκίμασε μπιφτεκάκια από φακές, μαύρα φασόλια ή καστανό ρύζι! Υπάρχουν τόσες ωραίες συνταγές.

Το θέμα που λες για τα λουκάνικα, κι εγώ το είχα αλλά μετά συνειδητοποίησα πως οι λέξεις λουκάνικο και μπιφτέκι ή κεφτές αναφέρονται στο σχήμα και όχι στα συστατικά. Αλλά εγώ δεν βλέπω τα προϊόντα σόγιας ή τα φυτκά προϊόντα ως υποκατάστατα έτσι κι αλλιώς. Τα βλέπω ως ξεχωριστές τροφές.
Σεξισμός=Ρατσισμός=Σπισισμός
No one is free when others are oppressed.

Αποσυνδεδεμένος sardela

• Sr. Member
  • we are what we eat...
« Απάντηση #17 στις: Νοέμβριος 15, 2009, 06:35:40 μμ »
Τωρα τελευταια αντι για ψωμι στην συνταγη, βάζω τριμμενο κολοκυθι και τα μπιφτεκια γινονται ακομα καλυτερα! clapper
As long as humans think that animals don't feel, animals have to feel that humans don't think.

Αποσυνδεδεμένος foxy vegan

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
    • Ανθρωποι-Ζωα-Περιβαλλον: Ειμαστε ΕΝΑ
« Απάντηση #18 στις: Νοέμβριος 15, 2009, 10:48:03 μμ »
Θα το δοκιμάσω κι εγώ αυτό. Ακούγεται νόστιμο!
Σεξισμός=Ρατσισμός=Σπισισμός
No one is free when others are oppressed.

Αποσυνδεδεμένος sardela

• Sr. Member
  • we are what we eat...
« Απάντηση #19 στις: Νοέμβριος 16, 2009, 09:15:43 μμ »
Eιναι πολυ νοστιμο!
Ασε που γινεται και το μπιφτεκι πολυχρωμο...Τριμμενο κολοκυθι, ντοματα, πατατα, καροτο!!!Χαιρεσαι να τα βλεπεις! :)) :)) :))
As long as humans think that animals don't feel, animals have to feel that humans don't think.

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής
Contact