χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: Αφίσσα για περιοχές με φόλες  (Αναγνώστηκε 3973 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Δεινομάχη

• Addicted
  • κάνε κάτι μικρό σήμερα, αντί να σκέφτεσαι αιωνίως
Απ: Αφίσσα για περιοχές με φόλες
« Απάντηση #15 στις: Ιούλιος 17, 2008, 07:50:17 μμ »
αμαν ρε yasmin,

τέσσερα τυπογραφικά σε 10 σειρές - αυτό είναι ρεκόρ για αφίσα.  ;D ;D

τηΝ παραδειγματική
Υπεύθυνη (θέλει τόνο)
για (δεν θέλει τόνο)
επικΗρυξη

A small change in my life today is better than ages of well-intentioned thinking.

Αποσυνδεδεμένος Θανάσης

• Addicted
  • Φύλο: Άντρας
    • Τσίρκο
« Απάντηση #16 στις: Ιούλιος 18, 2008, 02:09:07 μμ »
Ποιος θα κολλήσει αυτή την αφίσα και ποιος θα πληρώσει την αμοιβή;

Αποσυνδεδεμένος pella

• Sr. Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #17 στις: Ιούλιος 18, 2008, 02:44:47 μμ »
Μράβο βρε Aliena που θυμήθηκες τη Σητεία. Καλύτερα εκεί να βάλεις και τις άλλες αφίσες της Γιασμίν με τα γατάκια που λέει στειρωσέ μας. Όσο ήμουν εκεί δεν υπήρχε πρόβλημα με φόλες αλλά υπερπλυθησμός απο σκυλιά και γατιά γιατί η κτηνιατρική φροντίδα ήταν σχεδόν ανύπαρκτη. Βέβαια τα γατιά δεν είχαν πρόβλημα επιβίωσης μιας και τα ποντίκια αφθονούν στο πέριξ. Τα σκυλάκια όμως που δεν μπορούσαν να μπουν στην αγέλη που τρεφόταν απο τα εστιατόρια της παραλίας και δεν άφηναν άλλο μικρό να πλησιασει τη περιοχή τους, είχαν πρόβλημα.
Θυμάμαι την εποχή που ήταν ο πόλεμος στον περσικό κόλπο είχε έρθει ένα καράβι με κινέζους 2 μέρες για ανεφοδιασμό. Ξαφνικά εξαφανίστηκαν σχεδόν όλα τα αδέσποτα και τα ημιαδέσποτα(αυτά που είχαν σπίτι αλλά έβγαιναν βόλτα μόνα τους). όλοι στην πιάτσα συμπέραναν οτι κάτι είχε γίνει απο τους κινέζους. Που να ξέραμε τότε...

Δραματική ήταν η κατάσταση εκεί όχι με τα αδέσποτα αλλά με τα σκυλιά των κυνηγών και αυτά που τα έχουν αιωνίως δεμένα με ένα μέτρο αλυσίδα και τους πετάνε ένα ξεροκόματο. Το να προωθήσεις εκεί την υιοθεσία μάλλον κακό θα τους κάνεις. Μόνο τα μικρόσωμα περνάνε καλά, τα μεγάλα είναι καταδικασμένα τα περισσότερα.
Ηρθε μια μέρα ο αδερφός μου απο ένα χωριό, τα μέσα μουλιανά, που τον είχαν καλέσει για καζανέματα και έφερε μαζί του και ένα αδέσποτο μπόξερ που το πρόλαβε στο τσακ απο το ντουφέκι. Το πηγαίνανε λέει για ευθανασία γιατί ήταν άγριο επικίνδυνο και λυσασμένο.
Σας πληροφορώ ήταν υγιέστατο και φιλικότατο ο κτηνίατρος είπε οτι απλά το είχαν μουρλάνει στο ξύλο. Ενα χρόνο μετά που άρχισε να εμπιστεύεται τους ανθρώπους πάλι, έπαιζε ποδόσφαιρο με τα πιτσιρίκια της γειτονιάς.

Μήπως μπορούμε στην αφίσα να βάλουμε και τη λέξη βασανιστές; Το να έχεις ένα σκυλί δεμένο έφόρου ζωής είναι βασανιστήριο.
Φυλάξου από λογική κι επιστήμη,των πιο τρανών όπλων του ανθρώπου την ανίερη συμμαχία,θ'ἀφήσεις να σε παρασύρουν με εκτυφλωτικές μαγγανίες,σε κβαντικά πεδία
Καίσλ

Αποσυνδεδεμένος pella

• Sr. Member
« Απάντηση #18 στις: Ιούλιος 18, 2008, 02:51:00 μμ »
Θανάση εγώ έβαλα τις άλλες που μου είχες στείλει για το πρόβλημα με τις γάτες που είχαμε πει. Αλλά τόσο καιρό παίζουμε "κρυφτούλι" με τον ανεγκέφαλο που τις σκίζει.
Μόλις της βάλω, την επόμενη ή την μεθεπόμενη μέρα τις έχουν κατεβάσει. Παραφύλαξα καποιες μέρες αλλά τίποτα.
Φυλάξου από λογική κι επιστήμη,των πιο τρανών όπλων του ανθρώπου την ανίερη συμμαχία,θ'ἀφήσεις να σε παρασύρουν με εκτυφλωτικές μαγγανίες,σε κβαντικά πεδία
Καίσλ

Αποσυνδεδεμένος Θανάσης

• Addicted
    • Τσίρκο
« Απάντηση #19 στις: Ιούλιος 18, 2008, 03:14:20 μμ »
Θανάση εγώ έβαλα τις άλλες που μου είχες στείλει για το πρόβλημα με τις γάτες που είχαμε πει. Αλλά τόσο καιρό παίζουμε "κρυφτούλι" με τον ανεγκέφαλο που τις σκίζει.
Μόλις της βάλω, την επόμενη ή την μεθεπόμενη μέρα τις έχουν κατεβάσει. Παραφύλαξα καποιες μέρες αλλά τίποτα.

Με τις γάτες τι γίνεται; Συνεχίζει το πρόβλημα;

ΕΛΕΝΗ

• Επισκέπτης
« Απάντηση #20 στις: Ιούλιος 18, 2008, 05:10:52 μμ »
Η γιασμίν λέει να πάρουμε άδεια απ' τον δήμο και να συνεργαστούμε με το φιλοζωικό μαζί του για να έχει τη "βούλα" και να το σεβαστούν περισσότερο και για τα οικονομικά για να μπορέσει να γίνει σε μεγάλη έκταση, κι όχι μισές δουλειές κι έχει δίκιο, αλλά δεν έχω συναντηθεί ακόμη με του συλλόγου, μάλλον τη Κυριακή για να πάμε μαζί στο δήμαρχο.

Αποσυνδεδεμένος Θανάσης

• Addicted
    • Τσίρκο
« Απάντηση #21 στις: Ιούλιος 18, 2008, 05:20:09 μμ »
Ο δήμος και να δεχτεί, λεφτά δεν πρόκειται να δώσει.

Αποσυνδεδεμένος pella

• Sr. Member
« Απάντηση #22 στις: Ιούλιος 18, 2008, 08:18:39 μμ »
Τις γάτες τις βλέπω. Απο τότε με το γατούλη δεν βρήκα άλλο νεκρό. Τα μωρά όμως που πήγαν; Την άνοιξη είχα δει 2 από τις 4 θηλυκές που γνωρίζω φουσκωμένες και τώρα λογικά τα μικρά έπρεπε να έχουν ξεμυτίσει.
Καίσλ

Αποσυνδεδεμένος Θανάσης

• Addicted
    • Τσίρκο
« Απάντηση #23 στις: Ιούλιος 18, 2008, 11:59:48 μμ »

Αγόρασε ένα αεροβόλο με διόπτρα, κρύψου καλά να μην σε ανακαλύψει κανείς, και μόλις αρχίσει να τις σκίζει ριχτου στα χέρια χωρίς να φανερωθείς. Ακόμα καλύτερα αν έχεις και δρόμο διαφυγής χωρίς να γίνεις αντιληπτή σε περίπτωση που κάνει να ψάξει ποιος τον ζεμάτισε.

Ή βαλε αυτήν
http://www.box.net/shared/udnqz6mwws

Αποσυνδεδεμένος pella

• Sr. Member
« Απάντηση #24 στις: Ιούλιος 19, 2008, 05:14:40 μμ »
Καλά εντάξει είπαμε...οχι και έτσι. Άλλωστε δεν θα κερδίσω τίποτα με αυτό το τρόπο. Θα τον εξαγριώσω πιο πολύ και θα ρίξει και άλλες.
Μάλλον αυτός ξέρει ποια είμαι γιατί έβαλα αφίσες και στους στύλους απέναντι απο τη βεράντα μου και αυτές εξαφανίζονται το βράδυ. Οπότε πρέπει να κοιτάει πότε είμαι στο σπίτι και βλέπω. Αρα πρέπει να μένει πολύ κοντά μου. Για να κρύβεται σημαίνει οτι φοβάται. Αρα πιθανότατα αυτός είναι ο ένοχος.

Τι είναι αυτή η φωτό στην αφίσα σου βρε Θανάση; Πού την βρήκες;
Καίσλ

Αποσυνδεδεμένος Θανάσης

• Addicted
    • Τσίρκο
« Απάντηση #25 στις: Ιούλιος 19, 2008, 07:46:05 μμ »
Τι είναι αυτή η φωτό στην αφίσα σου βρε Θανάση; Πού την βρήκες;

Εδώ

Αποσυνδεδεμένος pella

• Sr. Member
« Απάντηση #26 στις: Ιανουάριος 20, 2009, 01:04:39 μμ »
Θα το πάρω το δίκανο μου φαίνεται αυτή τη φορά. Άι σιχτιρ σκατόψυχοι.
Τα ίδια και φέτος.
Ετοιμάζω τις αφίσες πάλι. θα κάνω και προσθήκες από αποσπάσματα του νόμου.

Αυτή τη φορά δεν είμαι μόνη μου. Φτιάχνουμε μια μικρή ομάδα στη γειτονιά....
Καίσλ

Αποσυνδεδεμένος pella

• Sr. Member
« Απάντηση #27 στις: Ιανουάριος 20, 2009, 01:46:23 μμ »
Ψάχνω να βρω και ένα άλλο απόσπασμα σε ένα έγγραφο που είχε βάλει ο Γουφ με τίτλο νομίζω "Πως επικονωνούμε τα δικαιώματα των ζώων" αλλά δεν μπορώ να το βρώ.
Μήπως θυμάται κανείς σε ποιά κατηγορία είναι;
Καίσλ

Αποσυνδεδεμένος elsa

• Συντονίστρια
  • Addicted
  • Αποσυντονίστηκα...
    • elsa's blog
« Απάντηση #28 στις: Ιανουάριος 20, 2009, 04:04:23 μμ »

Μήπως εννοείς αυτό από την Φόξυ;
Έψαξα, αλλά δεν βρήκα κάτι από τον Γουφ με αυτές τις λέξεις. Αλλά έχουμε πει, η αναζήτηση πάσχει... >:(

Αποσυνδεδεμένος pella

• Sr. Member
« Απάντηση #29 στις: Ιανουάριος 20, 2009, 05:38:14 μμ »
Όχι Έλσα μου, είναι ένα έγγραφο οδηγός για αυτούς που ασχολούνται με τα λόμπυ της πολιτικής και αναφέρεται και σε κάποιους ανθρώπους στην Αμερική. Δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς.
Αυτό που ψάχνω είναι μια συγκεκριμένη έρευνα που αναφερόταν εκεί και έχει να κάνει με το ποσοστό των ανθρώπων που κακοποιούν ζώα και πόσοι από αυτούς εξελίσσονται και σε δολοφόνους,βασανιστες,βιαστες άλλων ανθρώπων.
Ηταν πολύ μεγάλο 70-80% αν θυμαμαι καλά ???
Καίσλ

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής
Contact