χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: Cupcakes  (Αναγνώστηκε 34431 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Billy

• New Kid in The Block
  • **
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Cupcakes
« Απάντηση #75 στις: Μάιος 14, 2014, 12:06:26 μμ »
Η αλήθεια είναι πως επειδή τόσο το τσουρέκι όσο και το γαλακτομπούρεκο βρίσκονταν στην κορυφή των προτιμήσεών μου, δεν τα έφτιαξα ποτέ, καθώς, οτιδήποτε σπιτικό δοκίμασα δεν είχε τη γεύση που απολάμβανα από συγκεκριμένα καταστήματα ("Κοσμικόν" για γαλακτομπούρεκο, για όσους είναι από Αθήνα).

Έτσι, δεν πήρα την πρωτοβουλία να κάνω κάτι δικό μου, αφού φοβήθηκα την απογοήτευση.

Αν θέλεις πόσταρε μια συνταγή για τσουρέκι. Πλέον μιλάμε με όρους vegan, οπότε θα την κάνω την προσπάθεια.

Αποσυνδεδεμένος mazikeen

• Addicted
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #76 στις: Μάιος 14, 2014, 01:58:03 μμ »
Υπάρχουν διάφορες συνταγές για τσουρέκι, δες και το σχετικό θέμα στο φόρουμ. Εγώ έφτιαξα αυτή τη συνταγή, στην οποία πρόσθεσα μαστίχα, μαχλέπι και ξύσμα πορτοκαλιού. Από πάνω έβαλα αμύγδαλα φιλέ.

Ο,τιδήποτε μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου και να βγει όχι απλώς καλό αλλά και πιθανώς πολύ καλύτερο από τα αγοραστά! Χρειάζεται, βέβαια, υπομονή και αρκετή προσπάθεια για κάποια πράγματα, ενώ κάποια άλλα (οπως κέηκ) τα βρήκα εξαιρετικά εύκολα και νόστιμα εξ'αρχής.
"Futurama is brought to you by: Glagnar's Human Rinds - It's a buncha, muncha, cruncha... human" - Futurama

Αποσυνδεδεμένος xristina-v

• Θαμώνας
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #77 στις: Μάιος 14, 2014, 08:31:43 μμ »
στο σαιτ που σου εστειλα στην αλλη συζητηση εχει και γαλακτομπουρεκο πολυ πολυ καλό ,μπορεις να το δοκιμασεις,
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής
Contact