Η αλήθεια είναι πως επειδή τόσο το τσουρέκι όσο και το γαλακτομπούρεκο βρίσκονταν στην κορυφή των προτιμήσεών μου, δεν τα έφτιαξα ποτέ, καθώς, οτιδήποτε σπιτικό δοκίμασα δεν είχε τη γεύση που απολάμβανα από συγκεκριμένα καταστήματα ("Κοσμικόν" για γαλακτομπούρεκο, για όσους είναι από Αθήνα).
Έτσι, δεν πήρα την πρωτοβουλία να κάνω κάτι δικό μου, αφού φοβήθηκα την απογοήτευση.
Αν θέλεις πόσταρε μια συνταγή για τσουρέκι. Πλέον μιλάμε με όρους vegan, οπότε θα την κάνω την προσπάθεια.